Tottvägen 111 lgh 212

Bilder

  • Såld!
  • Tottvägen 111
  • Pentry
  • Sovplats
  • Bäddsoffa i allrum
  • Matplats

Tottvägen 111 lgh 212 , Åre By , Åre

Fin skidåkarlägenhet i Tott House med fantastisk utsikt över Åre by. Ski in/ski out- läge till Tottliften. Gångavstånd till Åre by. Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott Hotell säsongen 18/19. I köpet ingår möbler och inventarier. Varmt välkommen på visning!

29 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 963 kr inkl. VA, värme, el, bredband och tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
29 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
212
Byggår:
1979-1980
Driftskostnad:
60 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

29 kvm

Rumsbeskrivning
Allrum med pentry

Allrum med pentry. Pentryt är utrustat med två spisplattor, diskho och kyl. Allrummet har en dubbelsäng, en bäddsoffa och matbord med plats för fyra-fem personer. Trägolv med fiskbensmönster och vitmålade väggar. Fantastisk fin utsikt från fönstret vid matbordet.

Badrum

Badrummet finner du direkt till vänster från hallen. Utrustat med wc, tvättställ, handdukstork och dusch. Kakel på väggarna och klinker på golvet.

Hall

Hall med avhängningsmöjlighet och två garderober. Ena garderoben har ett lås så att det går att förvara personliga saker där under uthyrningsveckorna.

Uthyrning och Förening

Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott hotell. För mer information se bilagor eller hör av er till Tott Hotell på 0647-15 000. Uthyrningsavtalet är bundet till 30 april 2019 och kan då sägas upp senast 9 månader innan avtalets utgång och då upphör det 30 april 2019. Om du inte säger upp det så förlängs det med ytterligare 24 månader i taget. För mer information om föreningen gå in på http://www.totthouse.com/. På Tott bor du i direkt anslutning till Hotell Tott Åre och dess utbud av restaurang, gym, spa och butik.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Avgift

1 963 kr inkl. VA, värme, el, bredband och tv

Driftskostnad

720 kr/år

Andel i föreningen

0,8241%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1979-1980 Renoverades 2006-2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Totten 2:67

Förening

Namn

Brf Totten 2:67 Tott House

Om föreningen

De 105 lägenheterna är fördelade på 4 våningsplan. Brf Totten 2:67 Tott House startade sin verksamhet 2006, då fastigheten Totten 2:67 förvärvades. Tott Hotell ligger i samma byggnad som vår förening, men i en annan fastighet: Åre Tott 2:43. Alla hotellets tjänster är tillgängliga för medlemmar med uthyrningsavtal, såsom restaurang, gym, spa bar, afterski, städning och skishop.

Detta ingår i hyran: Vatten, värme och hushållsel. KabelTV via ComHem. Trådlöst internet.

Det mesta av den löpande servicen tillgodoses av hotellet. Föreningen ansvarar för skötsel av våra gemensamma ytor dvs. korridorer, skidförråd, garage. Föreningen samarbetar med Tott hotell i detta arbete. För ev. hjälp med inredning, skötsel etc. kan hotellets vaktmästare anlitas. Det bekostas givetvis av lägenhetsägaren. Varje större ingrepp måste godkännas av styrelsen. Det bl.a. för att hotelldriften ska fungera smidigt, vilket alla har intresse av.

Ski in ski out på plan 4. Tottliften utanför porten.
En liten tvättstuga på plan två och skidförråd på entréplan, för medlemmar.
Två kontorsrum för uthyrning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

105

TV och Bredband

Tv och internet via ComHem ingår i månadsavgiften

Parkering

I föreningen finns 30 stycken garageplatser. Dessa kan hyras för 75kr/dygnet. Bokning sker via www.garagetott.se.

Renoveringar

Relining av stammarna utfördes 2017.
Hissarna byttes under 2017.
Fiber är installerat i fastigheten.

Ekonomi

Årsavgiften höjs inför 2018 med 5%.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger själv marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars Thuresson

Telefon

070-690 69 58

E-post

styrelsen@totthouse.com

Om området

Åre By

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Karta

Hör av dig till Olivia Hedin för mer information!

Olivia Hedin

Olivia Hedin

Åre

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-6678 123

0647-675 160

olivia.hedin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte