Tottvägen 111

Bilder

  • Såld!

Tottvägen 111 , Åre , Åre

Stor etagelägenhet i populära Tott Hotell! Svit Falkbo är unik av sitt slag i föreningen med sina 71 kvm fördelade på två plan. Här får hela familjen eller kompisgänget gott om plats och det finns goda möjligheter till höga hyresintäkter. Lägenheten har moderna ytskikt och öppen planlösning. Ski in/out-läge till Tottbacken och gångavstånd in till byn. Säljs med möbler och inventarier och ligger på ett uthyrningsavtal med Tott Hotell. Varmt välkommen på visning!

71 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 805 kr inkl. värme, vatten, el, bredband, tv, sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
101
Byggår:
1979-1980
Driftskostnad:
125 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning
Beskrivning av lägenheten

Nedre plan: Du kommer in i en hall med avhängnigsmöjlighet och garderob. direkt till höger från hallen finner du det första badrummet. Badrummet är inrett med vitt kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Utrustat med wc, kommod, handdukstork och dusch. Fortsätter du rakt fram från hallen kommer du till ett stort allrum med kök, soffgrupp (bäddsoffa) och matplats. Köket är utrustat med två spisplattor, ugn, kyl och diskmaskin. från allrummet når du ingången till ett av lägenhetens sovrum. Sovrummet är inrett med vitmålade väggar och en våningssäng med bredare underslaf (140cm) samt en garderob. Hela nedervåningen är inrett med ett väldigt exklusivt slitstarkt golv. En spiraltrappa leder från matplatsen upp till övervåningen. Övre plan: När du kommer upp för spiraltrappan når du lägenhetens andra allrum. Allrummet är utrustat med en dubbelsäng (180cm), garderober och två fåtöljer. Till vänster från trappan finner du lägenhetens andra sovrum. Här finns en våningssäng och en garderob. Fortsätter du rakt igenom allrummet kommer du till lägenhetens andra badrum som är inrett med vitt kakel och grått klinker. Utrustat med wc, kommod och dusch. Parkettgolvet på övervåningen är slipat 2017.

Uthyrning och förening

Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott hotell. För mer information se bilagor eller hör av er till Tott Hotell på 0647-15 000. Uthyrningsavtalet är bundet till 30 april 2019 och kan då sägas upp senast 9 månader innan avtalets utgång och då upphör det 30 april 2019. Om du inte säger upp det så förlängs det med ytterligare 24 månader i taget. För mer information om föreningen gå in på http://www.totthouse.com/. På Tott bor du i direkt anslutning till Hotell Tott Åre och dess utbud av restaurang, gym, spa och butik.

Bästa med Tott Hotell

Tott Hotell bjuder på ett helhetskoncept med sina gemensamhetsutrymmen. Vill du inte vara i skidbacken kan du ta en dag med spa, bad och gym eller sätta dig ute på den stora balkongen och njuta av utsikten över byn. Börja dagen med en härlig hotellfrukost och avsluta med en god middag på restaurangen.

Väldigt trevlig lägenhet med goda chanser till höga uthyrningsintäkter. Lägenheten rymmer hela familjen eller kompisgänget. Kanonläge med närhet till byn samt skidbacke. Denna lägenhet är unik av sitt slag i huset och har renoverats i modern stil.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

4 805 kr inkl. värme, vatten, el, bredband, tv, sophantering

Driftskostnad

1 500 kr/år

Andel i föreningen

2,0176%

Andel av årsavgiften

2,0176%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1979-1980 Renoverades 2006-2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk från- och tilluft m. återvinnig

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Åre Totten 2:67

Förening

Namn

Brf Totten 2:67 Tott House

Om föreningen

De 105 lägenheterna är fördelade på 4 våningsplan. Brf Totten 2:67 Tott House startade sin verksamhet 2006, då fastigheten Totten 2:67 förvärvades. Tott Hotell ligger i samma byggnad som vår förening, men i en annan fastighet: Åre Tott 2:43. Alla hotellets tjänster är tillgängliga för medlemmar med uthyrningsavtal, såsom restaurang, gym, spa bar, afterski, städning och skishop.

Detta ingår i hyran: Vatten, värme och hushållsel. KabelTV via ComHem. Trådlöst internet.

Det mesta av den löpande servicen tillgodoses av hotellet. Föreningen ansvarar för skötsel av våra gemensamma ytor dvs. korridorer, skidförråd, garage. Föreningen samarbetar med Tott hotell i detta arbete. För ev. hjälp med inredning, skötsel etc. kan hotellets vaktmästare anlitas. Det bekostas givetvis av lägenhetsägaren. Varje större ingrepp måste godkännas av styrelsen. Det bl.a. för att hotelldriften ska fungera smidigt, vilket alla har intresse av.

Ski in ski out på plan 4. Tottliften utanför porten.
En liten tvättstuga på plan två och skidförråd på entréplan, för medlemmar.
Två kontorsrum för uthyrning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

105

TV och Bredband

Tv och internet via ComHem ingår i månadsavgiften

Parkering

I föreningen finns 30 stycken garageplatser. Dessa kan hyras för 75kr/dygnet. Bokning sker via www.garagetott.se.

Renoveringar

Relining av stammarna utfördes 2017.
Hissarna byttes under 2017.
Fiber är installerat i fastigheten.

Ekonomi

Årsavgiften höjs inför 2018 med 5%.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger själv marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars Thuresson

Telefon

070-690 69 58

E-post

styrelsen@totthouse.com

Om området

Åre

Välkommen till Åre!

Åre är en fantastisk ort under hela året, även om de allra flesta reser hit under vinterhalvåret för att njuta av snö, skidåkning och "riktig" vinter.

Vinter
I Åres skidområde finns 100 nedfarter (den längsta hela 6,5 härliga kilometer) och 40 liftar. Nybörjaråkaren har fler än 50 gröna (mycket lätta) och blå (lätta) backar att välja bland. För mer erfarna skidåkare finns en hel del andra utmaningar.

Året runt
Sommaren i Åre erbjuder fiske, vandring, golf och mycket, mycket mer. Och under hösten passar många på att njuta av den höga fjälluften, plocka bär och mysa ordentligt i sitt hus.

Mat och kaffe
Det finns gott om kaféer och restauranger i Åre med omnejd. Allt från det mysiga lilla bykaféet till den lyxiga à la carte-restaurangen mitt i centrum.

Aktiviteter
Självklart handlar en vintervistelse i Åre mycket om skidåkning och andra snöaktiviteter. Men tveka inte att utforska andra upplevelser också. Och på sommarhalvåret finns det hur mycket som helst att göra på fjället, i forsen, i luften

Shopping
Kläder, smycken, hemslöjd, sportutrustning, choklad (!) och mycket, mycket mer. När du vill ta en paus från skidåkning och andra upplevelser kan du alltid utforska shoppingen i Åre.

Kommunikation

Årebjörnen har ett väl utbyggt liftsystem, integrerat med Åres system. Här satsar man särskilt på barnfamiljerna med många aktiviteter för de minsta. I Björnenområdet finns även flera fina och välpreparerade längdskidspår (3, 5 och 10 km).

Vägbeskrivning
Det vanligaste sättet att ta sig till Åre är med bil. Resan går på fina vägar och är ca 63 mil från Stockholm och 89 mil från Göteborg. Andra möjligheter är förstås tåg (sov dig upp på nattåget) och buss. Eller så väljer du det snabbaste alternativet och flyger till Åre Östersund Airport (8 mil från Åre) eller Vaernes, Trondheim (15 mil från Åre).

Karta

Hör av dig till Olivia Hedin för mer information!

Olivia Hedin

Olivia Hedin

Åre

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-6678 123

0647-675 160

olivia.hedin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte