Tottvägen 111

Bilder

  • Såld!

Tottvägen 111 , Åre By , Åre

En av de finaste lägenheterna i Tott House! Lägenheten ligger på översta våningen och har balkong i sydvästläge med utsikt över Åre by, Åresjön, skidbackarna och fjällen. Nyrenoverade ytskikt! Ski in/ski out- läge till Tottliften. Gångavstånd till Åre by. Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott Hotell. I köpet ingår möbler och inventarier. Varmt välkommen på visning!

40 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 707 kr inkl. värme, VA, TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
40 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
410
Byggår:
1979-1980
Driftskostnad:
50 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

40 kvm

Rumsbeskrivning
Beskrivning av lägenheten

Smart planerad och stilrent inredd lägenhet med två sovrum, kök med matplats, vardagsrum, badrum och balkong. Renoverade ytskikt 2017. Välkomnande rymlig hall med nylagt klinkergolv och golvvärme. Extrainsatta låsbara ägarskåp i hallen och i övrigt finns garderober utan lås och klädavhängningsmöjligheter. Innanför hallen finns badrummet som är inrett med kakel och klinker. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc, tvättställ, dusch och handdukstork. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Framför köksbänken är det inrett med klinkergolv och golvvärme. Köket är utrustat med två kokplattor, kyl, mikro och fläkt. Från matplatsen har du underbar utsikt genom fönstret ut över Åre by och Åresjön. Matplatsen och vardagsrummet är inredda med enhetligt parkettgolv, gråmålade väggar och spottar i taket. Sovrummet som ligger i anslutning till köket har två stycken enkelsängar som är 105 cm breda, parkettgolv och gråmålade väggar. Sovrummet som ligger i anslutning till hallen har en våningssäng med fristående underslaf. Underslafen är 120 cm och överslafen är 90 cm bred. Lägenheten ligger en bit bort i korridoren på den översta våningen vilket ger en känsla av lite mer avskilt läge.

Uthyrning och Förening

Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott hotell. För mer information se bilagor eller hör av er till Tott Hotell på 0647-15 000. Uthyrningsavtalet är bundet till 30 april 2019 och kan då sägas upp senast 9 månader innan avtalets utgång och då upphör det 30 april 2019. Om du inte säger upp det så förlängs det med ytterligare 24 månader i taget. För mer information om föreningen gå in på http://www.totthouse.com/. Snittet för hyresintäkter på denna typ av lägenhet ligger på 45158 kr/ vintersäsong. På Tott bor du i direkt anslutning till Hotell Tott Åre och dess utbud av restaurang, gym, spa och butik.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

2 707 kr inkl. värme, VA, TV och bredband

Driftskostnad

600 kr/år

Andel i föreningen

1,1367%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1979-1980 Renoverades 2006-2007

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk från- och tilluft m. återvinnig

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Åre Totten 2:67

Övrigt

Lägenheten ligger på ett uthyrningsavtal med Tott hotell. För mer information se bilagor eller hör av er till Tott Hotell på 0647-15 000. Uthyrningsavtalet
är bundet till 30 april 2019 och kan då sägas upp senast 9 månader innan avtalets utgång och då upphör det 30 april 2019. Om du inte säger upp det så förlängs det med ytterligare 24 månader i taget. Förra året låg snittet på hyresintäkter för ägarna av lägenheter på 40kvm på 45158 kr.
För mer information om föreningen gå in på http://www.totthouse.com/.

Förening

Namn

Brf Totten 2:67 Tott House

Om föreningen

De 105 lägenheterna är fördelade på 4 våningsplan. Brf Totten 2:67 Tott House startade sin verksamhet 2006, då fastigheten Totten 2:67 förvärvades. Tott Hotell ligger i samma byggnad som vår förening, men i en annan fastighet: Åre Tott 2:43.
Detta ingår i hyran: Vatten, värme och hushållsel. KabelTV via ComHem. Trådlöst internet.

Varje större ingrepp måste godkännas av styrelsen.

Ski in / ski out på plan 4. Tottliften utanför porten.
En liten tvättstuga på plan två och skidförråd på entréplan, för medlemmar.
Två kontorsrum för uthyrning.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

105

TV och Bredband

Tv och internet via ComHem ingår i månadsavgiften

Parkering

I föreningen finns 30 stycken garageplatser. Varje dygn kostar 30 kr. Bokas via: www.totthouse-garage.se

Renoveringar

Relining av stammarna utfördes 2017.
Hissarna byttes under 2017.
Fiber är installerat i fastigheten.

Ekonomi

Årsavgiften höjs inför 2018 med 5%.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Äger föreningen marken?

Föreningen äger själv marken.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Lars Thuresson

Telefon

070-690 69 58

E-post

styrelsen@totthouse.com

Om området

Åre By

Åre kommun har cirka 10 000 invånare. Centralort i kommunen är Järpen. Åre by och orterna längs Åredalen är de delar av kommunen där turismen är den dominerande näringsgrenen och här har utvecklingen varit stark under lång tid.

På vintern är det främst den alpina skidåkningen som lockar. Och naturligtvis även övriga vinteraktiviteter som exempelvis turskidåkning, längdskidåkning och skoterturer i egen regi eller i grupp.

Under sommarhalvåret så erbjuds hela tiden nya aktiviteter. Mountainbikeåkning har utvecklats starkt under de senaste åren. "Åre Bike Park" är namnet på Åres cykelområde och erbjuder 53 km cykling fördelade på 34 leder, 853 fallhöjdsmetrar och i olika svårighetsgrader Liftar är öppna dagligen från juni till september, allt för att serva cykelåkarna som blir allt fler. Det finns ett flertal cykeluthyrare i byn.

Förutom skidor och mountainbike kan man roa sig med bl.a. forsränning, hängflygning, klättring och fjällvandring. För golfarna finns det en 18-hålsbana som ligger ca 13 km väster om Åre by
För den fiskeintresserade finns goda möjligheter till fiske både sommar- och vintertid, på flertalet platser i kommunen. Holiday Club nere vid Åresjön erbjuder inomhusaktiviteter med allt från bowling, biljard, minigolf till äventyrsbad.

Kommunikation

Åre ligger ca 10 mil från Östersund och har bra kommunikationer.Med bil tar man sig till Östersund på drygt en timme och till Trondheim är det ca 17 mil. Flera dagliga förbindelser till Östersund, Stockholm och övriga Sverige via tåg och buss. Nabotåget trafikerar sträckan Östersund-Åre-Trondheim två gånger per dag. Möjligheterna till arbetspendling till Östersund är goda. Den närmaste flygplatsen är Åre Östersund Airport, som ligger ca 9 mil från Åre. Till flygplatsen kan man ta sig med bil, taxi, flygbuss eller flygtaxi. Det finns också möjlighet att med flyg ta sig till Åre via Norge och Trondheim/Vaernes flygplats. Dit är avståndet ca 14 mil.

Närservice

I Åre by finns det en mängd affärer och restauranger. Här finns allt från snabbmatställen till lyxkrogar. I byn finns många sport- och fritidsbutiker som t.ex. Stadium, Intersport och Peak Performance. I byn finns också ICA Supermarket och Coop, Systembolag och Apotek. Ett flertal presentaffärer, järnhandel och klädaffärer bidrar till en mix av service som passar de flesta smaker.

Karta

Hör av dig till Olivia Hedin för mer information!

Olivia Hedin

Olivia Hedin

Åre

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-6678 123

0647-675 160

olivia.hedin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad