Gustavslundsvägen 149 E

Bilder

Utgångspris

6 900 000 kr

Bevaka slutpriset

Gustavslundsvägen 149 E , Bromma Alvik , Stockholm

ALTAN I S/V MED FRI VY - FRIKÖPT TOMT - GARAGEPLATS
Välplanerad och yteffektiv 4:a i grunden, idag inredd 5:a med två badrum i eftersökta Brf Alviks Torn. Ett mycket trivsamt boende som bjuder på eftermiddags- och kvällssol genom stora glasade ytor i två väderstreck. Mycket väl tilltagen altan med fri vy mot knotiga ekar, vacker grönska och vidare mot det levande torget med stort utbud av såväl butiker och restauranger som kommunikationer i alla former. Belägen alldeles invid Mälarens strand med fina bad-, båt och promenadmöjligheter. Barnvänligt med skyddad innergård för lek och bus.

Genomgående stilsäkert boende i Brommas självklara landmärke sedan 2014. Bekymmersfritt med nyskickskänsla. Stabil Brf som äger sin mark, dvs. ingen tomträttsavgäld. Tillgängliga garageplatser i huset. Centralt, ett stenkast från Alviks Torg med butiker, T-bana, tvärbana och ca 10 minuters pendlingsavstånd till city

Varmt välkommen på visning önskar Håkan Jansson och Johan Björklund HusmanHagberg!

109,5 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 603 kr Inkl värme samt basutbud kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
109,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
651 kr/månad
Utgångspris:
6 900 000 kr

Mer information

Visningar

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

109,5 kvm

Rumsbeskrivning

Bekymmersfritt och mycket smakfullt boende med en härlig Brommaatmosfär och ändå innerstadspuls genom det generösa utbudet av såväl förstklassiga restauranger, butiker samt närservice.

Alviks Torn var synnerligen efterlängtat och läget kan inte vara bättre. Här bor man granne med Mälaren i skyddat läge invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Någon minuts gångavstånd till Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar. Endast en bro från stan åtnjuter man här det bästa av två världar. Brommas gemytliga charm med ett skönt lugn och närhet till rekreation samt citypulsen på några minuters pendelavstånd. Till våningen hör en garageplats som enkelt och bekvämt nås direkt från våningsplanet. Gedigna materialval även i trapphus, välkomnar med vit marmor och ask i snygg kombination. Inomhusmiljön är helt tyst, stack vare påkostade och genomtänkta materialval.

Välkommen in i en genomgående ljus våning med stora glasade ytor och fin vy mot pampiga ekar, gräsmattor samt planteringar. Blickfång även mot Alviks Torgs tegelröda byggnader och rika utbud. Generös, möblerbar och trivsam ALTAN med eftermiddags- och kvällssol, samt njutbar vy och fin inramning.

Våningen har en härlig känsla av rymd tack vare fint ljusflöde, bra takhöjd samt öppen och genomtänkt planlösning. Stilrena lösningar genomsyrar den effektivt planerade våningen. Stor vacker SÄLLSKAPSYTA med panoramavy mot den omgivande grönskan och stadsbilden. Lättmöblerat och trivsamt.

Rymligt KÖK med påkostad utrustning i stilfullt vitt Vedumkök, inbyggda vitvaror och gott om plats för matbord invid de stora fönstren mot altanen. Köksbänk och separat köksö med el, bägge med arbetsyta av Carrara marmor. Dimbara spotlights för bra ljussättning. Ett genomgående stilrent och påkostat kök. Vita liggande kakelplattor ovan köksbänken. Kylskåp och frysskåp, diskmaskin, fläkt samt ugn och micro i rostfritt.

Invid köksdelen ges tillfälle att enkelt duka upp för vardagsmiddag, eller kanske ett långbord till fest. Fin vy ut mot den stora altanen, som utgör ett trivsamt extrarum den varma årstiden och ger tillfälle till såväl sittgrupper som odling, för den som är intresserad.

SOVRUM 1 med gott om förvaring i två platsbyggda garderober. Dubbla fönster utan insyn mot grönska. Fönster ut mot altanen.

SOVRUM 2 med plats för säng samt lättare möblemang och förvaring. Fönster i fritt läge.

SOVRUM 3/4 är i grunden Master Bedroom med dubbla fönster utan insyn mot grönska. Idag är det inrett i två rum, ett sovrum samt arbetsrum. Sovrummet erbjuder plats för såväl säng som arbetshörna. Om man så önskar kan båda rummen användas som sovrum. Rummen kan med enkelhet göras om till ett igen.

BADRUM 1 är påkostat och tidlöst inrett med tvättutrustning för en enkel vardag. Vita kakelplattor samt antracitgrå klinkers på golvet. Badkar, golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

BADRUM 2 är helkaklat och utrustat med duschhörna, kommod samt vägghäng WC.

HALL med gott om förvaring i garderobsväggar med skjutdörrar. Säkerhetsdörr som ger en tyst och säker inomhusmiljö.

Sammanfattningsvis ett exceptionellt boende som svarar upp mot högt ställda krav. Vackra materialval såsom genomgående ekgolv, vita väggar samt Carrara marmor ger en fin bas att möblera mot.

Varmt välkommen till Brf Alviks Torn. Ett boende för den kräsne...

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 17, hiss finns

Pris

6 900 000 kr Utgångspris

Avgift

5 603 kr Inkl värme samt basutbud kabel-TV & bredband

Driftskostnad

7 821 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 3 021 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,78935%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 mars 2018
Energiklass: B
Energiprestanda: 57 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Racketten

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Föreningen äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt), vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för och avslutades hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.

Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad om 1 000 kr/månad. Garaget ligger i bottenplan och plan 1 med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Beträffande belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Ett trivsamt och centralt område med stort utbud av såväl charmiga småbutiker, varierad bebyggelse och Mälaratmosfär med härliga strandpromenader och tilltalande rekreation.
Invid Alviks Torg har under de senaste åren vuxit upp nyproducerade kvarter bl a Brf Alviks Torn, Brommas nya landmärke invid Mälarens strand.

Utmed Alviksvägen, där spårvagnen 12:an går, finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. Restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.
Melanders Mattorg med förstklassigt kök och fina råvaror att köpa hem. Sjöpaviljongen och PokeBurger, ytterligare förslag på god mat invid torget.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson eller Johan Björklund för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Johan Björklund

Johan Björklund

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0707-88 36 76

johan.bjorklund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad