Lundhagsvägen 20

Bilder

  • Pool med soligt trädäck
  • Välkommen till Lundhagsvägen 20
  • Sjöutsikt mot Mälaren
  • Ogenerat läge på balkongen

Utgångspris

8 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Lundhagsvägen 20 , Ekerö Lundhagen , Ekerö

SJÖUTSIKT MOT MÄLAREN - POOL - LÅG DRIFTSKOSTNAD - 5 SOVRUM

Se vår film på huset:
https://vimeo.com/329317726

Mycket välskött och löpande underhållen familjevilla i genomgående fint skick. Tilltalande söderläge med sjöutsikt mot Mälaren och sol från morgon till kväll. Den stora balkongen sätter guldkant på tillvaron med sitt ogenerade läge, sjöutsikten samt den fantastiska kvällssolen.

Stor pool i gott skick som värms upp med egen luftvärmepump. Goda förvaringsmöjligheter i huvudbyggnaden och i flera utvändiga förråd. Uppdaterat värmesystem med luft/vattenvärmepump vilket ger en låg driftkostnad och god ekonomi.

Barnvänligt läge på lugn gata med kort gångavstånd till skola, förskola, blå-buss, vackra strövområden och badplatser vid Mälaren.

För mer information och intresseanmälan kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Ekerö - 070-4180011

168 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
168 kvm
Biarea:
29 kvm
Tomtarea:
1 173 kvm
Byggår:
1980
Driftskostnad:
2 938 kr/månad
Utgångspris:
8 195 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Boarea

168 kvm

Biarea

29 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du kliver in i huset möter först en öppen hall som har plats för avhängning vid befintlig hatthylla samt plats för förvaringsmöbel. Svarta laminatskivor på golv och väggar målade i vitt. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i huset.

Kök

Rymligt kök med matplats för ett stort sällskap. Smakfullt inrett med vita högblanka luckor, svart kakel och bänk i genomgående rostfritt. Väggar målade i vitt och golv med svarta laminatskivor. Utrustning i form av kyl, frys, spishäll med grill/fritös, ugn, micro och diskmaskin (ny 2015). Från köket finns utgång till den fina balkongen.

Vardagsrum

Vid vardagsrummet ges ett vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång finns även här till balkongen. Plats för både matsalsbord och soffhörna. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i hel garderobsvägg. Ekparkett på golvet och väggar målade i vitt.

Sovrum 2

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Ekparkett på golv och väggar målade i ton av lavendel.

Badrum

Stilfullt och helkaklat badrum med svart klinkergolv som är eluppvärmt vilket ger en behaglig komfort. Vitt kakel på väggarna. Duschhörna skiljs på ett smakfullt sätt av med betongglas. Utrustat med både dusch och bubbelbadkar, WC, kommod och badrumsskåp. Fint ljusinsläpp från fönster som även ger en möjlighet till ventilering.

Nedre hall

När du tar klivet ner via den vitmålade trappan i trä kommer du först till en nedre hall som har vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Här finns en rymlig klädkammare som ger möjlighet till praktisk förvaring.

Allrum

Ljus och luftigt med utgång direkt till pool-däcket. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Här finns även en öppen spis med kassett som ger en fin mysfaktor att elda i under sommarhalvåret.

Sovrum 3

Detta sovrum är rymligt med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare. Laserad ekparkett på golvet och väggar målade i grå ton. Även här finns utgång till pool-däcket.

Sovrum 4

Detta sovrum har ekparkett på golvet och väggar målade i vitt samt en karaktärsfull fondvägg i rosa med mönstring.

Sovrum 5

Detta sovrum kan inrymma dubbelsäng. Två garderober för förvaring. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

WC/Dusch

Detta våtrum är utrustat med WC, handfat, dusch, badrumsskåp och handdukstork. Eluppvärmt golv med turkos våtrumsmatta och väggar med sandfärgad våttapet.

Tvättstuga

Tvättstugan har blå våtrumsmatta på golv och väggarna är målade i vitt. Tvättmaskin, tvättho och även värmepannan finns placerad här. Fint ljusinsläpp från fönster.

Byggnad

Byggnadstyp

Suterrängvilla

Byggnadsår

1980

Uppvärmning

Luft/vattenvärmepump och eldstad kopplat till ackumulatortank

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 april 2019
Energiklass: C
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Suterrängkällare
Grundmur: Lättbetong
Stomme: Trä
Fasad: Träpanel
Fönster: 3-glas (isolerglas)
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor ovan träfiberskiva
Utv. plåtarbete: Stålplåt

Övrigt

Stor saltvattenpool på 4x6 meter och med djup på 1,5 meter. Tempererad med egen luftvärmepump. Pooldäck i trä ramar i den på ett trevligt sätt med chans till en plats i solen från morgon till kväll.

Med utgång från vardagsrummet finns en stor balkong som vetter mot söder och väster. Härifrån ges en vacker utsikt ner mot Mälaren och en härlig vy över trädgården. Här ges chans till sol i stort sett hela dagen och framförallt en fantastisk kvällssol.

Med utgång från allrummet i suterrängplanet finns en stor altan som binder samman huset med poolen.

Info från säljaren:
- 1983 Förråd och carport byggs (Tidigare ägare)
- 2006 Köket renoveras
- 2007 Ny dränering och platonmatta mot ytterväggar under mark. Ny stenkista och markarbete.
- 2007 Våtrummet på entréplan renoveras
- 2007 Trädäcken byggs/renoveras
- 2007 Poolen byggs
- 2008. Fasaden målas
- 2011 Våtrummet på suterrängplanet renoveras
- 2013 Ytterdörr med sidofönster byts ut
- 2015 Luft/vatten värmepumpen installeras
- 2016 Fönster mot trädgården byts ut (6 styck 3-glas isolerfönster)
- 2016 Fiber installeras
- 2018 Radonsug installeras
- 2019 Vindskivorna på västsidan byts ut. Ny värmepump och poolpump till poolen köps in (ej monterat)
- Trygghetsavtal har funnits med anticimex

Fastighetsbeteckning

Träkvista 1:170

Övriga byggnader

På entrésidan finns en stor carport med plats för två bilar. Sammanbyggd med denna finns ett förråd som ger utrymme för praktisk förvaring. Ett extra förråd finns även i källarplanet till denna med access från tomtens nedre del.

Dessutom finns en extra förrådsbod intill altanen vid poolen. I denna kan bastu inredas.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

35 266 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 17 087 kr
VA: 7 948 kr
Väg, samf: 2 400 kr
Försäkring: 7 831 kr
Beräknat antal personer: 4

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

5 559 000 kr, varav byggnadsvärde 2 575 000 kr

Summa pantbrev

4 000 000 kr

Tomt

Areal: 1 173 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Välskött trädgård med fina rabatter och stenläggning på entrésidan. Här skiljer avbok på ett trevligt sätt av mot lokalgatan.

På baksidan ges chans till sol hela dagen. Stora gräsytor som bjuder in till lek och aktiviteter. Har finns ett par äppelträd och fin syrenhäck skiljer av mot grannen.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp. Möjlighet att ansluta till sommarvatten från Mälaren för bevattning av trädgården sommartid (anslutningsavgift ca 5.000 kr)

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Närlunda GA:4 (Närlunda vägförening för skötsel av vägar, gång- och cykelvägar, snöröjning, belysning mm lokalt på Ekerö).

Om området

Ekerö Lundhagen

Lundhagen är ett mycket lugnt och barnvänligt område på Ekerö med närhet till den vackra naturen och Mälaren med fina vandringsstråk. På gångavstånd från huset finns Lundhagsbadet med sandstrand. Möjlighet finns också till avkopplande motion och härliga strövområden vid Jungfrusundsskogen. Där finns bl.a. löparspår med sträckor mellan 2,5 km upp till en mil. Dessutom lämpar sig förhållandena här bra för cykling samt skidåkning där spår dras upp på vintern.

På Ekerö är steget till naturen och Mälaren aldrig långt. För den som gillar motion har ön mycket att erbjuda i form av motionsspår, vandringsleder, skidbacke, golfbanor och populära utflyktsmål. Ekerö är också en gammal anrik kulturkommun där bland annat Drottningholms slott, vikingastaden Birka och Svartsjö våtmarksängar kan nämnas.

Kommunikation

Kommunikationerna hit är mycket goda med flera bussförbindelser. På endast ett par minuters promenad avgår blåbuss 177 och tar ca 20 minuter till Brommaplan för vidare färd mot city med tunnelbanan. Dessutom är det mycket bra pendlingsavstånd med bilfärja från Jungfrusund till Slagsta för den som ska söder ut.

Närservice

Vid Ekerö Centrum hittar du all den service du kan tänkas behöva. Här finns butiker, restauranger, apotek, banker, bibliotek etc. Från Lundhagen tar du med fördel cykeln hit på ca 10 minuter. I området, på ett par minuters gångväg, ligger Träkvista skola för årskurs 0-9 samt förskola.

För den idrottsintresserade finns ett stort föreningsliv på Ekerö i form av ishockey, fotboll, innebandy, tennis, handboll, bordtennis mm. För den som gillar skidåkning finns MASK-backen med tre nedfarter. För den hästintresserade finns ett stall vid Ekebyhov. Dessutom finns totalt tre fina golfklubbar för den som gillar golf.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte