Beckomberga ängsväg 6

Bilder

Utgångspris

3 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Beckomberga ängsväg 6 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

BALKONG MED TRE UTGÅNGAR - HISS - SÖDERLÄGE - P-PLATS

Fantastiskt läge med södervänd balkong som har en ogenerad vy mot grönska och sol från morgon till kväll. Lugnt och barnvänligt område med fina promenadstråk och vacker natur runt knuten.

Nyskickskänsla och genomgående ljus där vardagsrum och kök har en trevlig, öppen planlösning. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt extra förråd på vinden.

Välskött förening med moderna byggnader från 2015 som har hiss och tillgång till cykel- samt barnvagnsförråd. P-plats intill husen går att hyra genom föreningen för endast 400 kr/mån.

Mycket bra läge i populära Beckomberga där nyproduktionen nu står klar och ger området en genomgående hög standard. Skolor, förskolor och välskött livsmedelsbutik finns i området samt goda kommunikationer kommunalt med endast ca 25 minuters resa till city.

Varmt välkommen på visning önskar ansvarig fastighetsmäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma!

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 973 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, bredband, grundutbud TV, sophantering, vindsförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
656 kr/månad
Utgångspris:
3 295 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du kliver in i hallen finns plats för avhängning vid befintlig hatthylla och förvaringsutrymme i två garderober, Här börjar det vitlaserade ekparkettgolv som är genomgående för hela lägenheten samt de vitmålade väggarna.

Kök

Välplanerat kök med gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpsluckor, vitt kakel och bänkskiva i svart matchar snyggt med det vitlaserade ekparkettgolvet och de vita väggarna. Härifrån finns utgång till den stora balkong samt en stor och rymlig matplats. Luftig och öppen planlösning ges mot vardagsrummet. Utrustat med kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin.

Vardagsrum

Ljust och trivsamt där flera fönster bjuder på ett fint ljusinsläpp. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar. Gott om plats för sällskapshörna.

Sovrum 1

Här finns gott om plats för dubbelsäng och mycket goda förvaringsutrymmen i två garderober samt rymlig klädkammare. Vitlaserad ekparkett och väggar målade i vitt. Utgång finns även här till den stora balkongen.

Sovrum 2

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum. Vitlaserad ekparkett och vitmålade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum i stilfullt utförande med svart klinkergolv och väggar med vitt kakel. Här finns WC, handfat, dusch med vikdörrar, badrumsskåp och en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Pris

3 295 000 kr Utgångspris

Avgift

3 973 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, bredband, grundutbud TV, sophantering, vindsförråd

Driftskostnad

7 872 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 152 kr
Försäkring: 2 800 kr
Övrigt: 1 920 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Posten övrigt avser kostnaden för varmvattnet som bostadsrättsägaren själv bekostar.

Andel i föreningen

2,3162%

Andel av årsavgiften

2,32%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 26 januari 2018
Energiklass: C
Energiprestanda: 79 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt barvagnsförråd och cykelförråd.

Fastighetsbeteckning

Västergarn 4

Övrigt

I bästa söderläge finns en stor balkong med sol från morgon till kväll. Ogenerad vy ut mot grönskande allmänning gör den extra tilltalande. Totalt finns tre utgångar. Hit når du både från vardagsrum, kök och sovrummet.

Till lägenheten hör ett förråd på vinden. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Lindarnas Park

Om föreningen

BRF Lindarnas park är en nyare förening där husen stod nyproducerade och inflyttningsklara år 2015. Trevligt läge i populära Beckomberga där mycket nyproduktion vuxit fram de senaste åren. Föreningen består av två punkthus med adress Beckomberga Ängsväg 4 och 6. Totalt finns 38 lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Storleken varierar från 2 till 5 rok. Marken är friköpt (ej tomträtt), vilket ekonomiskt är gynnsamt i ett längre perspektiv.

man använder BRF Ekonomen för den ekonomiska förvaltningen. För mer information om föreningen, besök deras hemsida - https://www.brflindarnaspark.se/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

38

TV och Bredband

Bredband via Fiber från Obenetwork som ingår i månadsavgiften. TV genom Sappa där grundutbudet ingår i månadsavgiften.

Parkering

Det finns totalt 38 st p-platser så alla har möjlighet till en plats var. För närvarande finns ca 9 st lediga platser om intresse finns att hyra flera. Kostnaden är 400 kr/mån.

Renoveringar

Föreningens byggnader är från 2015 och i genomgående fint skick så inga större renoveringar planeras.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar (10/5-2019).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja, friköpt

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Området Beckomberga har vuxit fram sedan mitten av 1950-talet och består av flerfamiljshus med en blandning av stora och mindre lägenheter. Området ligger mellan småhusområdena Nälsta och Bromma Kyrka och har därefter kompletterats under de följande tre decennierna genom förtätning av bebyggelsen. Det "nya" Beckomberga som snabbt växer har lummiga parker med promenadvägar och gräsytor för lek och spel. Boende i olika typer av bebyggelse, både nybyggda samt äldre kulturmärkta byggnader. För mer info se: www.beckomberga.nu. Ett modernt och bekvämt boende för dig som uppskattar närheten till naturen eller för dig som vill låta barnen växa upp i härlig parkmiljö med omedelbar närhet till skola och förskola.

Till Mälarens strand är det cykelavstånd med badmöjligheter från härliga klippor eller Ängbybadets sandstrand. Ängby IP där Ängby IF huserar finns på gångavstånd. Strax bredvid ligger Kyrksjön med härliga promenadstråk. I närområdet finns även en 4H-gård där barnen kan klappa allt från söta kaniner till busiga getter.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget eller Råcksta som ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 115 trafikerar till Bromma sjukhus. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg). Endast ca 25-30 min pendling till Stockholm city.

Närservice

Praktiskt med gångavstånd till stor och välskött ICA-affär med generösa öppettider. Närhet finns dessutom till Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort utbud av diverse butiker. Även närhet till Brommaplan där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger.

Området har ett flertal fina daghem samt ett antal skolor med mycket gott rykte från F6 - åk 9 (Beckombergaskolan och Raoul Wallenberg-skolan). Närmaste gymnasium finns i Blackeberg.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad