Gustavslundsvägen 149 P

Bilder

Pris/Bud

3 200 000 kr

Bevaka slutpriset

Gustavslundsvägen 149 P , Bromma Alvik , Stockholm

GAVEL- 2,5:A på 60 kvm i populära Brf ALVIKS TORN. Eftersökt läge med endast en minuts gångavstånd till såväl T-bana som vackra parkvägar längs med Mälarens strand. Nyproducerat och inflyttningsklart 2015 ger ett genomgående toppskick och standard av bästa klass.

För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakta ansvarig mäklaren Jan Malmgren på HusmanHagberg Bromma - 0704-180018

60,5 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
3 165 kr inkl värme, samt Telia Triple-play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
60,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
471 kr/månad
Pris/Bud:
3 200 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

60,5 kvm

Rumsbeskrivning

Här bor man granne med Mälaren i skyddat läge invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Sammanfattningsvis ett underbart boende med hög livskvalitet där det bara är att flytta rakt in och göra sig hemmastadd.

Välkommen in...

Välkomnande och rymlig HALL som öppnar upp sig mot lägenheten och dess öppna planlösning. Förvaring i form av en platsbyggd garderob. Ekparketten på golvet och de vitmålade väggarna är genomgående för hela lägenheten. Gedigen säkerhetsdörr.

KÖK med komplett maskinpark och rymliga ytor för arbete och förvaring. Här finns en påkostad maskinpark såsom integrerad diskmaskin, kyl/frys, inbyggd varmluftsugn, mikrovågsugn, Induktionshäll och fläkt. Den halvöppna planlösningen mot vardagsrummet ger en given plats för matgrupp och extra rymd och ljus. Kakel i grå nyans ovan köksbänkar med mönster av "virrvarr".

Ljust och luftigt VARDAGSRUM med plats för trevliga sammankomster. Härligt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier. Gott om plats för soffa och tv-möbel.

SOVRUM 1 med plats för rejäl säng. Gott om förvaring genom den platsbyggda garderoben med skjutdörrar.

SOVRUM 2 rymmer enkelsäng eller arbetsplats om man så önskar. Dubbla fönster för ljusinsläpp. I väggen mellan dom två sovrummen har man satt in glas i den övre delen för ljustets skull.

Lyxigt BADRUM med tvättdel bestående av tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och arbetsbänk. I badrummet finns även handdukstork, designat handfat med tillhörande kommod och tillhörande badrumsskåp, vägghängd WC samt dusch med avskiljande vikvägg i glas. Väggar helkaklade med vita rektangulära plattor och på golv ligger klinker med ljusgrå nyans, golvvärme via elslingor.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 7, hiss finns

Pris

3 200 000 kr Pris/Bud

Avgift

3 165 kr inkl värme, samt Telia Triple-play

Driftskostnad

5 658 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 760 kr
Försäkring: 2 898 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Förbrukningssiffrorna är uppskattade. Vatten debiteras separat efter verklig förbrukning för lägenheten. Föreningen upphandlar hushållselen gemensamt till fördelaktigt pris.

Andel i föreningen

0,46856%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas

Övrigt

Förråd: Lägenhetsförråd finns dels beläget i källaren och på entréplan. Förvaring av cyklar och barnvagnar finns i entréplan och garage.
Tvätt: Tvättmaskin och torktumlare finns i varje lägenhet.
Kabel-TV och bredband: Telias basutbud för digital-Tv, bredband och den fasta kostnaden för ip-telefoni ingår i månadsavgiften.
Parkering: I parkeringsgaraget under gården finns 151 st garageplatser så du slipper leta parkering och du kan gå torr från bilen hela vägen upp till hallen. Kostnad att hyra en plats är ca 900 kr/mån.
Gemensamma utrymmen: Mindre lokal för styrelse etc finns i trapphus G.
Sophantering: Sopsug samt utrymme för källsortering.
Övrigt: Lägenheterna är förberedda för individuell mätning av varm och kallvatten. Hushållsel mäts och debiteras individuellt.

Fastighetsbeteckning

kv Racketen

Övrigt

Till lägenheten finns ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Föreningen äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt), vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för och avslutades hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.
Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.
Föreningen har haft samma årsavgift sedan inflyttningen 2014 men har nu aviserat en ökning av månadsavgiften med 5,3 % från
och med 1/4-2019
Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.
Köparen debiteras överlåtelseavgift på 2,5% av ett basbelopp (ca 1.140 kr).
Pantförskrivning debiteras med 1% av ett basbelopp (ca 455 kr).

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad om ca 915 kr/månad. Garaget ligger i bottenplan och plan 1 med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Beträffande belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Ett trivsamt och centralt område med stort utbud av såväl charmiga småbutiker, varierad bebyggelse och Mälaratmosfär med härliga strandpromenader och tilltalande rekreation.
Invid Alviks Torg har under de senaste åren vuxit upp nyproducerade kvarter bl a Brf Alviks Torn, Brommas nya landmärke invid Mälarens strand.

Utmed Alviksvägen, där spårvagnen 12:an går, finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. Restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.
Melanders Mattorg med förstklassigt kök och fina råvaror att köpa hem. Sjöpaviljongen och PokeBurger, ytterligare förslag på god mat invid torget.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte