Tranebergsvägen 24

Bilder

Accepterat Pris

3 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Tranebergsvägen 24 , Bromma Traneberg , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS - LÅG AVGIFT - BALKONG
Här erbjuds en av Tranebergs finaste 2:or med mycket stilrent kök och elegant badrum. Genomgående fina fiskbensmönstrade originalparketter. Sovrum med lugnt läge och gott om förvaringsmöjligheter. Genomtänkta materialval ger ett boende som tilltalar de flesta. Balkong i soligt läge tillför ytterligare. Citynära med ett stenkast till T-bana.

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 996 kr inkl värme, VA +150kr/m för bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
2
Byggår:
1935
Driftskostnad:
416 kr/månad
Accepterat Pris:
3 500 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Rumsbeskrivning

Här erbjuds en mycket stilfull lägenhet där ljuset flödar in från fönster i två väderstreck. Mycket smakfullt renoverad där man inte sparat på materialvalet. Nymålade väggar och genomgående fina fiskbensmönstrade originalparketter.

Vi kommer in i den mycket välkomnande HALLEN som har ett snyggt klinkergolv i grå ton och en fondvägg med designtapet. I taket har vi infällda spotlights. Platsbyggd garderob för förvaring.

Direkt till vänster har vi det mycket eleganta VÅTRUMMET. Vita helkaklade väggar med en fondvägg i jordnära ton i duschen som har praktiska vikväggar. Fondväggarna tas upp i det klinkerlagda golvet som har golvvärme via elslingor.

Till höger från hallen kommer vi ut i den ljusa och generösa SÄLLSKAPSDELEN. Vacker ekparkett med det klassiska fiskbensmönstret och väggarna målade i ljus bruten vit nyans. Utgång till balkong i söderläge och med vy mot innerstaden. Trallgolvet förhöjer trivseln.

Mellan hallen och KÖKET har man tagit ner väggen vilket ger en härlig rymd. Snygg ekparkett med klassiskt fiskbensmönster vid matplatsen och vid arbetsdelen har man följt upp det klinker golv som ligger i hallen, golvvärme via elslingor. Mycket stilfull köksinredning med vita snickerier som matchas upp av arbetsbänkar i svart granit. Infällda spotlights i taket. Påkostad maskinpark med induktionshäll, inbyggd kombiugn (vanlig ugn och micro), integrerad diskmaskin, designad spisfläkt och kyl/frys. Allt av fabrikat Siemens.

Rakt fram från hallen har vi det trivsamma SOVRUMMET som även det har den vackra ekparketten. Väggarna är i samma vita brutna nyans som övriga rum i lägenheten. En fondvägg i ton av petroleum ger ett elegant intryck. Mycket bra förvaringsmöjligheter finns bakom skjutdörrar av spegelglas. Sovrummet ligger mot den grönskande gården vilket ger en lugn skön miljö att sova i.

Sammanfattningsvis så erbjuds här en mycket elegant lägenhet där man på ett mycket smakfullt sätt har renoverat på bästa sätt. Mycket stilfullt kök och elegant våtrum. Detta är något för dig som vill flytta in i en komplett lägenhet som är snygg rakt igenom.

Välkommen till Tranebergsvägen 24

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Pris

3 500 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 996 kr inkl värme, VA +150kr/m för bredband

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,1014%

Andel av årsavgiften

10,14218%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1935 ombyggt 2007

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 februari 2013
Energiprestanda: 87 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd.

Fastighetsbeteckning

Mösseberg 18

Förening

Namn

Brf Mösseberg 18

Om föreningen

Brf Mösseberg 18 förvärvade fastigheten 2005 och består av 11 lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Den totala bostadsytan är 562 kvm.

Fiber från Ownit 100/100 är obligatoriskt till en kostnad av ca 150:-/m för varje medlem. Önskar man snabbare kan medlemmen själv uppgradera till 1000/1000 mbit/ mot en kostnad.

Föreningens ekonomi förvaltas av SBC. Överlåtelseavgift 1 162,5kr och ev pantsättningsavgift 465kr betalas av köparen.

Tomträttsavtalet skrivs om 2025-04-01

Sedan ombildningen har föreningen genomfört stora renoveringar såsom stambyte, utbyte av el, fasadrenovering.
Föreningen har installerat bergvärme
Under hösten 2016 dränerade man om huset.

Föreningen har gemensam uteplats på gården.

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte