Mårdvägen 25

Bilder

Utgångspris

18 900 000 kr

Bevaka slutpriset

Mårdvägen 25 , Bromma Stora Mossen , Stockholm

EXKLUSIV VILLA MED POOL I HÖGT OGENERAT SV-LÄGE - Stilfull och mycket gedigen Västerledsvilla om 360 kvm i högt insynsfritt läge. Fint anlagd friköpt tomt med stort ogenerat poolområde i bästa SV-läge. Poolen är nyrenoverad och i bästa skick.
Villan är genomgående gediget renoverad med stora vackra sällskapsytor, kök och våtrum av hög klass samt 6-8 sovrum.
Inredd vinds- samt källarplan med sovrum, SPA-del, förvaring och arbetsytor.

Citynära lugnt läge med bra skolor, grönområden i närområdet.
En villa med kvaliteter utöver det vanliga. Ett hem för den kräsne!
Varmt välkommen önskar Håkan Jansson HusmanHagberg

268 kvm, 11 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
268 kvm
Biarea:
95 kvm
Tomtarea:
917 kvm
Byggår:
1929
Driftskostnad:
5 444 kr/månad
Utgångspris:
18 900 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Högsta bud: 18 500 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

11 rum varav 6 - 8 sovrum

Boarea

268 kvm

Biarea

95 kvm

Rumsbeskrivning

Synnerligen stilfull Stora Mossen villa med högt fritt läge och vackert anlagd tomt i bästa väderstreck med sol från morgon till kväll. Genomgående påkostade materialval. Genomtänkt och välplanerat, bara att flytta rakt in. Ett varmt och trivsamt hem som erbjuder såväl moderna smakfulla lösningar som vackra originaldetaljer i trägolven, blyinfattade fönster, eldstad och dörrspeglar med mera. Ett härligt hus för den stora familjen med krav på sitt boende. Fina ytor för representation i de stora, i fil liggande, sällskapsrummen på entréplan. Från angränsande biblioteksdel slår man med fördel upp de bägge blyinfattade altandörrarna för att binda samman huset med det generösa poolområdet. Ett för området unikt tillfälle att förvärva en villa med en SV-vänd skyddad tomt där man ogenerat njuter av lata dagar vid poolen eller kanske härliga grillfester kvällstid. Motorstyrd pergolamarkis på skenor täcker in stor yta på altanen, och har bra tålighet mot vind. Den skyddar även effektivt uteplatserna mot solen de varmaste timmarna samt ger en trivsam inramning med lite uterumskänsla. Poolen och dess trallbelagda inramning är utsprängd i berget vilket ger en skön inramning.

Trappa leder upp till litet sidohus som ger möjlighet till förvaring av dynor, utemöbler med mera. Tomten erbjuder även gräsmatta, stensättningar och carport samt cykelförråd. Gediget och genomtänkt anlagd, en långsiktig och lättskött lösning.

Huset är helrenoverat inrett i fyra plan med luftiga trivsamma rum. Ett vackert hem av hög klass som förutom de väl tilltagna sällskapsrummen även erbjuder välplanerat och stilrent kök, gott om rymliga sovrum, våtrum varav ett med SPA-känsla. Flera förråd samt tvättstuga som rymmer dubbel tvätt- och torkutrustning. Huset har dubbla ingångar i soutterängplan samt huvudentré och sidoingång mot poolområdet.

Ett mycket påkostat hus i eftersökt Citynära läge med endast ca 10 minuters pendlingsavstånd till stan. Lugna barnvänliga kvarter med flera bra skolor, förskolor, Mossens friluftsanläggning och Mälaren på gångavstånd. Ett hus för den som söker ett bekymmersfritt boende av hög klass som erbjuder "det lilla extra". För den familjen torde detta huset vara helt rätt.

Varmt välkommen på visning av Mårdvägen 25!

ENTRÈPLAN
HALL - Gott om plats för ytterkläder i skjutdörrsgarderob. Belyst nisch från byggår. Elegant färgsättning med bland annat Morristapet i matsal samt fina dova pasteller, vilket är gemensamt för husets alla rum. Oljat ekgolv.

GÄSTWC - Kalkstensgolv med mönstersättning. Blyinfattat fönster. WC samt handfat.

BIBLIOTEK - Väggfasta bokhyllor. Dubbla blyinfattade altandörrar ut mot tomt och pool i bästa SV-läge. Oljat ekgolv med fiskbensmönster.

SÄLLSKAPSRUM - Härlig yta med rymd och ljus. Fönster i tre väderstreck, med vacker vy. Elementskydd i original. Bra takhöjd och eldstad för trivsel. Delvis spröjsade fönster. Gott om plats för rejäl soffgrupp. Skjutdörrar i original med speglar delar av mot bibliotek.
I fil ligger MATSALSDEL med plats för stort sällskap runt bordet. Här erbjuds de bästa förutsättningar för trivsamma stunder med nära och kära.

KÖK - Invid matsalen ligger köket. Här finns tillfälle att delvis öppna upp väggen mellan rummen, för den som uppskattar en öppnare planlösning. Köket är stilfullt renoverat med vita snickerier och halogenbelysta vitriner med spröjs. Svart granit i arbetsbänkar. Rostfria vitvaror i arbetshöjd. Kalksten med mönstersättning på golv. Två fönster. Plats för matbord.

ÖVERVÅNING
ALLRUM - Övre hallen är ljus och trivsam med gott om plats för TV-hörna och soffor. Ekgolv även här. Fönster i två väderstreck med fin vy.

SOVRUMMEN - Fyra bra sovrum med plats för såväl säng som arbetshörnor. Garderober för förvaring. Furugolv. Två av rummen har utgång till balkonger. En av dessa med vikarmsmarkis och härlig vy mot poolområdet.

BADRUM - Smakfullt badrum med fönster i två väderstreck. Halogenbelysning. Kommod med dubbla hoar och kalkstensbänk. Designerbadkar och WC. Dusch med mosaik. Golvvärme från elslingor.

VINDSVÅNING
Via öppen ektrappa nås den trivsamt inredda vinden.

ALLRUM - Tänkbart sovrum med fönster i SV. Gott om förvaring i kattvindar. Ekgolv.

SOVRUM - Härligt tonårsrum med gott om plats för såväl säng som sittgrupp och arbetshörna. Förvaring i kattvindar. Ekgolv.

NEDERVÅNING
Via trappa invid köket nås det nedre planet.

NEDRE HALL - Praktisk entréhall med gott om plats för kläder och skor. En perfekt ingång för leriga overaller eller kanske smutsiga hundtassar. Golv i kalksten med vattenburen golvvärme.

SOVRUM - Plats för dubbelsäng och förvaring i ekmoduler. Inbyggd halogen i tak. Fönster i två väderstreck. Klinkergolv med värme.

BIORUM/ARBETSRUM - Platsbyggd hörnsoffa med förvaringslådor i stommen. Golv i kalksten med värme. Skjutdörrsgarderob som rymmer mycket.

VÅTRUM - Mycket väl tilltaget badrum med SPA-känsla. Gott om plats för relaxmöbel invid täljstenskaminen. Hörnbadkar med massage, kommod med handfat samt dusch. Kalkstensgolv med vattenburen golvvärme. En fin detalj är granitmuren som togs fram i samband med renovering.

TVÄTTSTUGA - Dubbla tvättmaskiner samt en tumlare. Bra arbetsbänk för klädvård. Kalkstensgolv.

PANNRUM/FÖRRÅD - Gott om förvaringsmöjligheter i förrådsrum. Här återfinns bergvärmeanläggning med förstärkt varmvattenberedare. Poolen är kopplad mot bergvärmen för stödvärme. Reningsanläggning för poolen i passage mot ytterligare entré, denna mot tomten. Klinkergolv i förrådsrummen.

Sammanfattningsvis ett mycket välhållet hus med förutsättning att erbjuda riktigt hög livskvalitet. Ett lugnt och bekvämt villaboende när det är som bäst, med City på behändigt pendelavstånd.
Välkommen till Mårdvägen 25!

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med vind och källare

Byggnadsår

1929

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 november 2015
Energiklass: E
Energiprestanda: 76 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källare
Grundmur: Granit/Betong
Stomme: Trä
Fasad: Puts
Fönster: 2-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Tegel
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

Åtgärdslista från nuvarande ägare:
Jul-16 Målning/tapetsering av entréplan, övervåning & vind
Feb-17 Montering av spiskassett (Jötul) i befintlig öppen spis
Apr-17 Montering av sol-/insynsskydd (Luxaflex plisségardiner) i sal och på övervåning
Jun-17 Poolrenovering: byte av liner, täckduk, ny pump (varvtalsreglerad) samt installation av MiniMaster (styrning pH + fritt klor)
Aug-17 Installation av pergolamarkis
Okt-17 Installation av 2 uppkopplade dörrklockor (video/ljud), styrning för utelampor, samt uppgraderade säkringar
Nov-17 Ny tvättmaskin (AEG)
Jan-18 Ny kyl & frys (Bosch)
2017/2018 Årlig service av bergvärmepump

Tidigare ägares åtgärdslista: 2002-2014

Installation av Fiber
Målning av allt trä på utsida inklusive fönster samt förnickling av alla fönsterbeslag.
Bergvärme
Garage inrett till sovrum med platsbyggd säng och garderob samt ett förråd.
Vinden inrett till sovrum med platsbyggd säng och garderob.
Pool och trädgård inklusive stensättning, terrass och staket .
Uppbyggnad av cykel-förråd och carport
Källare inrett med golvvärme, klinkers. TV rum och Badrum med jacuzzi och kamin.
Installering av Sonos med högtalare, larm till hus mm
Helrenovering av huset plus takomläggning, nya stuprör, dränering, puts och målning av fasad, I helrenoveringen ingick byte av kök, installering av golvvärme i kök, installering av balkongdörrar mot terrass, omdragning av el och avlopp, nya badrum.

Husets taxerade yta är 201 kvm boyta samt 98 kvm biyta.
Vid uppmätning av huset konstaterades 268 kvm boyta samt 95 kvm biyta.

Fastighetsbeteckning

Eldbranden 21

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

65 330 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 30 000 kr
El: 13 200 kr
VA: 2 950 kr
Renhållning: 3 150 kr
Sotning: 530 kr
Försäkring: 15 500 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Fördelningen värme/hushållsel är uppskattad. Bergvärmen används även för uppvärmning av poolen. Sotning sker vart fjärde år.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

11 457 000 kr, varav byggnadsvärde 4 257 000 kr

Summa pantbrev

9 250 000 kr

Tomt

Areal: 917 kvm
Tomttyp: Terrasserad trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Om området

Bromma Stora Mossen

Trivsamma Stora Mossen med sitt centrala men ändå skyddade läge i Västerled. Högt och ljust med gott om gröna inslag. Bra skolor på nära håll och daghem likaså. Olika inriktningar såsom tex Bromma Montessori på gångavstånd. Ålstensskolan, Äppelviksskolan och Bromma gymnasium, även dessa på nära håll. Eftersökt område med liten omsättning. På behändigt avstånd ligger även Solviksbadet med härlig badstrand och vackra omgivningar samt Drottningholms- och Bromma golf. Åkeshovs simhall, med inomhusbassänger. Ridskola och härliga rekreationsområden i bla Judarns naturreservat. Alviks Torg håller med bla tennis, gym och butiker samt restauranger. Kort sagt, ett läge med närhet till "det mesta".

Kommunikation

Citynära med ca 10 minuters pendlingsavstånd med bil och lite drygt det med T-bana eller 12:ans spårvagn.

Närservice

Alviks Torg på gångavstånd med ett flertal småbutiker, banker, tennis och kommunikationer. Alléparken med café och smårestauranger, även det på gångavstånd. Stora Mossens idrottsplats med bollplaner och ishallar på behändigt avstånd.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad