Follingbogatan 16, 4 tr

Bilder

  • Såld!
  • Generöst kök med matsplats och utgång till balkongen
  • Utgång till balkongen genom dubbla balkongdörrar
  • Högst upp i huset och fritt läge
  • Solig balkong
  • Odla på balkong

Follingbogatan 16, 4 tr , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

ACCEPTERAT PRIS - HÖGST UPP - HÖGT I TAK - BYGGT 2015 - SOLIG BALKONG

Välkomna till denna härliga våning om 93 kvm i populära Brf granngården i Beckomberga. Stora sällskapsytor och vackert ljusflöde i denna vackert renoverade K-märkta fastighet från 1930-talet.

Varmt välkommen på visning önskar Joel Beck-Friis HusmanHagberg!

93 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 761 kr inkl värme, kallvatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Kostnad för varmvatten debiteras separat efter faktiskt förbrukning.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
93 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
243
Driftskostnad:
800 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

93 kvm

Rumsbeskrivning

I trevliga Brf Trädgården med härliga grönytor och K-märkt fastighet i toppskick hittar vi denna genomgående lägenhet med stora fönsterpartier, enhetligt parkettgolv i ek och generös takhöjd. Fritt läge, högst upp i huset och med fönster i två väderstreck skapar en härlig känsla av rymd. Lättmöblerad balkong för trevliga sammankomster.

Välkommen in...

Rymlig HALL med väl tilltagna garderober bakom praktiska spegelskjutdörrar för optimal förvaring. Plats för avhängning på väggar. Väggar målade i vitt. Gedigen säkerhetsdörr.

SÄLLSKAPSDEL som rymmer stor sällskapsgrupp för större sammankomster. Här ryms även tv-möbel, förvaringsmöbel etc. om så önskas. Ljusinsläpp genom stort fönsterparti.

Toppfräscht och exklusivt BADRUM med infällda spotlights och golvvärme genom elslingor. Utrustat med stilrent badkar, kommod, wc och tvätthörna med smart arbetsbänk ovan tvättmaskin samt torktumlare. Förvaringsmöjligheter i vägghängda skåp. Helkaklat på väggar i grå nyans samt klinker på golv.

Väl tilltaget KÖK med gott om plats för rejäl matgrupp. Fantastiska förvaringsmöjligheter bakom vita luckor i takhöga skåp. Fullt utrustad maskinpark med exklusiva vitvaror. Kyl, frys, ugn, mikrovågsugn, avfallskvarn, induktionshäll och fläkt. Utgång till lägenhetens härliga balkong. Lättmöblerad och solig BALKONG för trevliga umgängen. Här sitter man ostört högst upp i huset.

Generöst SOVRUM i rofyllt läge. Här ryms en dubbelsäng gott och väl samt ytterligare möbler i form av förvaring om man så önskar. Platsbyggd garedrob. Väggar målade i vitt.

SOVRUM 2 som idag används som barnrum och som med enkelhet kan inredas till arbetsrum. Platsbyggd garderob. En fondvägg i blå kulör och övriga väggar målade i vitt.

Sammanfattningsvis ett boende med genomgående hög standard, härligt ljusflöde och goda förvaringsmöjligheter i Brf på friköpt tomt. Bara att flytta in och trivas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

3 761 kr inkl värme, kallvatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Kostnad för varmvatten debiteras separat efter faktiskt förbrukning.

Driftskostnad

9 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 600 kr
Försäkring: 3 000 kr
Övrigt: 4 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftkostnaderna är från en likande lägenhet.

Andel i föreningen

1,18934%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

FTX-system

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten finns ett stort vindsförråd.

Förening

Namn

BRF Granngården (Riksbyggen)

Om föreningen

Föreningen Riksbyggen BRF Granngården består av totalt 89 lägenheter i varierande storlek från 1-5 rok. Man äger idag fastigheten Parkträdet 7 med adresserna Follingbogatan 6-16 och Styresman Sanders väg 7 i Stockholm, Bromma. Ursprungligen är byggnaderna uppförda på 30-talet, men har till idag byggts om och totalrenoverats med stil och precision. Exklusiva materialval, extra takhöjd och vackert ljusinsläpp pr��glar lägenheterna och gör dem till ett boende av absoluta toppklass.

Intill fastigheten ligger Klockhusparken, som är en gemensam park för de boende i området på ca 35 000 kvm. Perfekt för en picknic i det gröna! Här finns bl.a. boulebana, kolonilotter, uteplatser och möjligheter till grillning.

I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Kostnad för varmvatten debiteras separat efter faktiskt förbrukning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

89

TV och Bredband

Anslutning till fiber finns för bredband, IP-TV och IP-telefoni med Telia som leverantör. Grundbud med TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Övriga TV-kanaler samt bredband och telefoni tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har totalt 78 st garageplatser samt 3 st MC-platser där varje lägenhet har möjlighet att hyra en garageplats. Att hyra garageplats kostar preliminärt 1 000 kr/mån och MC-plats 400 kr/mån.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och följer den ekonomiska planen och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja, marken är friköpt vilket är en stor fördel.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Beckomberga ligger ca 10 km väster om Stockholm. Beckomberga har under de senaste åren ändrat skepnad och bebyggts. Här har en trivsam stadsdel vuxit fram med stilfull arkitektur och blandad bebyggelse.
I Beckomberga finns den lantliga känslan kvar i området, även om stadspulsen gör sig påmind på behagligt avstånd. Man har ett stort utbud av närservice på gångavstånd samt fina gångpromenader runt hörnet i härlig parkmiljö. I området finns service, skolor och daghem och med närheten till skog och sjöar blir fritiden aktiv.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går dessutom ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna.

Närservice

I närområdet finns matbutiker, restauranger samt caféer. Goda kommunikationer finns dessutom till Vällingby Centrum samt till Brommaplan, där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger. I området finns flera förskolor och grundskolor. Bromma Blocks, en butiksgalleria på behändigt avstånd med riktigt stort utbud av shopping i alla former. Kort sagt, närhet till "det mesta".

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
510 m
ICA Nära Söderberga
510 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,8 km
Spånga centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Beckombergaskolans Särskola
150 m
Beckomberga Förskolor Skogsmyran
150 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
5,7 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
150 m
Långskeppets Socialpsykiatriska Stödboende
880 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,5 km
ESS-gymnasiet
2,2 km
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm AB
3 km
Enskilda Högskolan Stockholm
3 km
Banker
SEB
1,7 km
FOREX Bank
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
2,3 km
Golfstar Bromma
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
370 m
Råcksta Bollplan
960 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
370 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte