Bäckbornas väg 47

Bilder

  • Såld!
  • Kök med fint ljusinsläpp
  • Kök med generösa ytor för matplats
  • Vy från köksfönster
  • Vardagsrum med generösa ytor
  • Balkong med utsikt mot grönska

Bäckbornas väg 47 , Bromma Beckmberga , STOCKHOLM

OGENERAD BALKONG MOT VÄSTER MED KVÄLLSSOL - Löpande underhållen till genomgående fint skick med bland annat nyrenoverad WC/Dusch från 2015. Ljus och smakfullt planerad med stort förråd som ger förvaringsutrymme men också kan inredas som extra sovrum eller arbetsrum.

Tilltalande läge, fri från insyn, med stor balkong mot väster som ger chans till vacker eftermiddags- och kvällssol. Välskött förening med god ekonomi som löpande amorterar flitigt på sina lån. Hiss finns i porten och möjlighet till gratis parkering.

Lugnt och barnvänligt område där föreningens fina bakgård bjuder intill lek och samtidigt en plats i solen. Behagligt pendlingsavstånd med goda kommunikationer endast ca 25-30 minuter till Stockholm city.

Välkommen på visning önskar ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma!

103 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 886 kr inkl värme, VA, bredband, TV och möjlighet till parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
103 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1992
Driftskostnad:
552 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du tar klivet in möter först en trevlig entré upp där plats finns för avhängning och byråer för förvaring. Här finns ett praktiskt klinkergolv i terracotta med härlig golvvärme. Väggarna är målade i vitt. Fortsätter du in öppnar hallen på ett trevligt sätt upp sig och leder dig vidare in i lägenheten. Här finns ett ekparkettgolv och väggar med randig, ljusgrå tapet.

Kök

Mycket smakfullt kök i ljusa färger med vita skåpsluckor, vitt kakel och bänkskiva i ek. På golvet finns ekparkett och väggarna är målade i vitt. Stort fönster mot öppet fält bjuder på ett fint ljusinsläpp. Här finns rymlig matplats även för den stora familjen på ca 6-8 personer. Vitvaror i form av inductionshäll/varmluftsugn (Electrolux 2014), spisfläkt (2009), kyl/frys (Samsung 2009), diskmaskin (Bosch 2016), inbyggd micro (Whirlpool 2009).

Vardagsrum

Vardagsrummet är bra planerat och rymmer både matsalsdel och sällskapshörna. Här ges ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier där utgång finns till den stora balkongen. Ekparkett på golvet och målade väggar i vitt och ljusblått.

Balkong

Denna har ett mycket tilltalande läge i väster som ger chans till vacker eftermiddags- och kvällssol. Rogivande läge med utsikt mot fältet och den gröna allmänningen intill. Här ryms en bordsgrupp eller relaxdel, vilket gör att du med fördel kan avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret. Balkongen är försedd med markis samt en praktisk trätrall.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och synnerligen goda förvaringsmöjligheter i hel garderobsvägg. Denna har spegeldörrar, vilket ger en känsla av rymd. Enstavs ekparkettgolv och väggar målade i vitt samt ljus fondtapet. Stort fönster bjuder på ett behagligt ljusinsläpp.

Sovrum 2

Här finns ekparkettgolv och vitmålade väggar samt fondvägg i trä målad i grått. Här ges ett mycket fint ljusinsläpp från fönster i vinkel.

Sovrum 3

Ekparkettgolv och väggar målade i vitt med ljusgrön fondvägg. Stort fönster mot allmänningen bjuder på behagligt med ljus.

Badrum

Helkaklat badrum i ljusa färger med klinkergolv och grå bård. Här finns idag bubbelbadkar, WC, handfat, badrumsskåp och handdukstork samt tvättmaskin (Electrolux 2013).

WC/Dusch

Nyrenoverat 2015 med fin känsla och precision. Stilfulla materialval med sandfärgat klinkergolv och vitt kaklade väggar. Dusch med vikbara glasdörrar, WC, kommod, eluppvärmd handdukstork och belyst spegel med ekram. Golvvärme på el ger en behaglig komfort och infällda ledspottar i taket ger en trivsam belysning.

Förråd/Extra rum

I lägenheten finns ett rymligt förråd där man med fördel kan ha en arbetshörna eller inreda som gästrum. Flera garderober finns till förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 5, hiss finns

Avgift

5 886 kr inkl värme, VA, bredband, TV och möjlighet till parkering

Driftskostnad

6 624 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 824 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,71692%

Andel av årsavgiften

1,71676%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 18 november 2008
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har en övernattningslägenhet i port 41 som kan hyras av medlemmarna för endast 100 kr/natt. Denna är fullt utrustad med kök, dusch och fyra sängplatser.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 3

Övrigt

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Möjlighet till gratis boendeparkering (ev kan kötid förekomma) på gården utanför gäller för en bil per hushåll. Ytterligare p-plats kan hyras mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Förening

Namn

BRF Västerbäcken

Om föreningen

BRF Västerbäcken bildades 1993 och genomförde åren 2003-2004 ett kapitaltillskott som gjorde att man kunde amortera av stora delar av lånet. Man har dessutom fortsatt att amortera löpande varje år. Detta har varit väldigt positivt för ekonomin som idag är mycket god och inga avgiftsändringar planeras. Föreningen är bestående av totalt 68 lägenheter samt tre lokaler och ligger i välskötta byggnader från 1992-1993 som löpande underhållits. Den senaste tiden har flera förbättringar gjorts där föreningen har som långsiktigt mål att bli miljöcertifierad.

Stor och trevlig tvättstuga i bra skick med flera maskiner finns i port 43 samt cykelförråd på gården. I port 41 finns en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra för endast 100 kr/natt.

Besök gärna föreningens hemsida, www.brfvasterbacken.se, för mer information. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

68

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Bredband (50/10 Mbit) och TV (Basutbud plus 8 favoriter) levereras av Comhem där detta ingå i månadsavgiften. Bredband och ip-telefoni kan också tecknas genom Bredbandsbolaget.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i bra skick och inga större renoveringar planeras i dagsläget. Mer info om underhåll, utfört och kommande, finns i den senaste årsredovisningen. Under 2018 planeras bland annat stammarna spolas.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och man har amorterat flitigt på sina lån de senaste 15 åren. Inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Beckmberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, förskola, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen. Lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att de tre bostadsrättsföreningarna i Söderberga Park är formade som "JUL" vilket man kan se på satellitbilder ovanifrån.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns en populär förskola och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte