Beckomberga Allé 4

Bilder

  • Såld!
  • Detaljbild
  • Rymligt sällskapsrum med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck
  • Välkommen till Beckomberga Allé i högt och fritt läge!
  • Här sitter du ostört med fantastisk vy
  • Härlig utsikt över trätoppar och takåsar

Beckomberga Allé 4 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

ACCEPTERAT PRIS - HÖGST UPP - BECKOMBERGAS BÄSTA 2:A- SOLIGT S/V-LÄGE - FRIKÖPT TOMT
Välkommen till en lägenhet i ett rofyllt och fritt läge i trevliga Brf Äppelgården med friköpt tomt och hiss i huset. Belägen högst upp i huset med fritt läge samt vidsträckt och ogenerad utsikt över trädtoppar och takåsar. Stora fönsterpartier i två väderstreck och genomgående vackra parkettgolv i ek. Möjlig 3a.

Ljus och rymlig sällskapsdel med utgång till stor balkong på 8 kvm i bra solläge. Social planlösning mellan sällskapsyta och kök med plats för större matplats skapar en naturlig yta för trevliga sammankomster. Kök med goda förvaringsutrymmen och all tänkbar utrustning. Stort sovrum i ogenerat läge. Badrum med nyskickskänsla och praktisk tvätthörna med tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta.

Ett stenkast från utmärkta bussförbindelser som trafikerar Spånga - Brommaplan och Solna/Sundbyberg - Islandstorget. Välsorterad livsmedelsbutik i området. Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i härligt läge med fint ljusflöde som skapar en härlig känsla av rymd.

Varmt välkomna på visning önskar Joel Beck-Friis & Johan Björklund HusmanHagberg!

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 456 kr Inkl värme, fiber och IP-Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
353
Byggår:
2011
Driftskostnad:
262 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med generösa förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Plats för avhängning. Rymligt förråd i anslutning till hallen. Vackert parkettgolv i ek som är genomgående för hela lägenheten.

Väl tilltaget SÄLLSKAPSRUM med stora fönsterpartier i två väderstreck som bjuder på härligt ljusinsläpp. Gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och diverse möblemang. Social och öppen planlösning mellan sällskapsrum och kök. Utgång till lägenhetens BALKONG i högt och fritt läge med fantastisk utsikt över trätoppar och takåsar. Här ryms sittgrupp gott och väl.

Toppfräscht KÖK med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Utrustat med diskmaskin, kyl, frys, spis, ugn och fläkt. I anslutning till kök och sällskapsrum finns utrymme för en matgrupp för det större sällskapet.

SOVRUM som rymmer dubbelsäng och förvaringsmöbler. Insynsfritt läge och lugn färg på väggarna skapar en rofylld atmosfär.

Rymligt BADRUM med nyskickskänsla. Helkaklat med duschhörna, handfat, spegelskåp, WC, och tvätthörna bestående av tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsyta samt överskåp för förvaring.

Sammanfattingsvis ett trivsamt boende i högt samt fritt läge med generöst ljusflöde och stor balkong.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 456 kr Inkl värme, fiber och IP-Tv

Driftskostnad

3 147 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 581 kr
Försäkring: 1 566 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,4546%

Andel av årsavgiften

1,47068%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2011

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 februari 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 85 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Hälsovården 1

Förening

Namn

Brf Äppelgården I Bromma

Om föreningen

Brf Äppelgården i Bromma omfattar tre flerbostadshus belägna på Beckomberga Allé 4-8 i fem våningar med total 60 lägenheter som stod färdigställda 2011. Föreningen äger fastigheten med äganderätt, dvs ingen tomträttsavgäld. I husen finns gemensamma utrymmen för rullstolar och barnvagnar.

Föreningen innehar ett kollektivt försäkringsavtal som gör att bostadsrättstillägget ingår i varje lägenhets månadsavgift.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

60

Parkering

Föreningen har tillgång till 24 parkeringsplatser på den egna fastigheten och ytterligare 23 stycken på gemensamhetsanläggningen som hyrs ut till bostadsrättsinnehavarna för 385kr/månad.

Renoveringar

Utförda underhåll:
2017/2018 - Förbättringsmålning i trapphusen på väggarna och målning av hissfronterna på entréplanen
2017 - Målning av dörrar på undercentralen, cykelhuset och återvinninshuset. Entrédörrar slipade och oljade. OVK-besiktning lägenheter. Rengöring och polering av stengolven på samtliga våningsplan.

Planerat underhåll:
2019 - Underhållsmålning komplementbyggnaderna. Högtrycksspolning spillvattenledningar. Entrépartier underhållsmålning.
2020 - Uppdatering UH-plan.

Ekonomi

Årsavgifterna planeras vara oförändrade under 2018 (årsredovisning 2017).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Annie Kjellberg

Om området

Bromma Beckomberga

Beckomberga ligger ca 10 km väster om Stockholm. Beckomberga har under de senaste åren ändrat skepnad och bebyggts. Här har en trivsam stadsdel vuxit fram med stilfull arkitektur och blandad bebyggelse.
I Beckomberga finns den lantliga känslan kvar i området, även om stadspulsen gör sig påmind på behagligt avstånd. Man har ett stort utbud av närservice på gångavstånd samt fina gångpromenader runt hörnet i härlig parkmiljö. I området finns service, skolor och daghem och med närheten till skog och sjöar blir fritiden aktiv.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget som ligger på 15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går dessutom ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna.

Närservice

I närområdet finns matbutiker, restauranger samt caféer. Goda kommunikationer finns dessutom till Vällingby Centrum samt till Brommaplan, där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger. I området finns flera förskolor och grundskolor. Bromma Blocks, en butiksgalleria på behändigt avstånd med riktigt stort utbud av shopping i alla former. Kort sagt, närhet till "det mesta".

Karta

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte