Bäckbornas väg 33

Bilder

  • Såld!
  • Härlig balkong högst upp med på plats för möblemang
  • Vy från balkong över den barnvänliga innergården
  • Kök med fint ljusinsläpp vid matplatsen
  • Kök med gott om förvaring bakom vita snickerier
  • Kök med stor kyl och frys

Bäckbornas väg 33 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

TILLTALANDE LÄGE HÖGST UPP - MÖJLIG ATT ANVÄNDA SOM 5:A - Belägen högst upp i huset med stor och solig balkong i ogenerat läge som bjuder in till fina stunder i solen. Välplanerad med generösa ytor och stort förråd i lägenheten som kan inredas till extra sovrum. Välskött och smakfullt inredd i ljusa färger. Det höga läget ger ett genomgående fint ljusinsläpp.

Mycket välskött förening med god ekonomi som sänkt avgifterna två gånger de senaste åren. Hiss finns i samtliga portar och möjlighet till parkering ingår.

Barnvänligt området med goda kommunikationer där det tar endast ca 25-30 minuter till Stockholms city. Lugn och trivsam föreningsgård med generösa ytor och praktfull grönska sommartid.

Varmt välkommen på visning önskar ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma!

101 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 576 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
101 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
708 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

101 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

En rymlig och välkomnande hall som på ett trevligt sätt leder dig vidare in i lägenheten. Goda avhängningsmöjligheter genom befintlig hatthylla. Här finns också ett stort förråd för förvaring, vilken även kan användas som extra sovrum eller arbetsrum. Hallen har väggar målade i jade-grön ton och ekparkett på golvet.

Kök

Lägenhetens kök är stort med matplats för ca 6-8 personer. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Ljus och trivsamt med nylackade vita skåpsluckor, nymålade väggar i vitt och linoleumgolv i rutmönster av vitt och grönt. Här finns stor kyl (Elektro Helios 2014), stor frys (Elektro Helios 2014), induktionshäll/varmluftsugn (Siemens 2015), spisfläkt och diskmaskin (Siemens 2016).

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort med generösa ytor som gör det lätt att möblera. Här finns plats för både sällskapsdel med soffgrupp och matsalsbord om så önskas. Ett trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Inrett med ekparkettgolv och väggar nymålade i vitt samt ljus rosa ton. Här kan du ta klivet ut på den fina balkongen med ett av områdets bästa lägen.

Sovrum 1

Rymligt med plats för dubbelsäng och garderober finns för förvaring. Ekparkett på golv och väggar nymålade i vitt.

Sovrum 2

Även detta är rymligt med plats för dubbelsäng. Ekparkett på golv och väggar nymålade i vitt. En garderob för förvaring.

Sovrum 3

Även det tredje sovrummet rymmer dubbelsäng. Ekparkett på golv och väggar nymålade i vitt. En garderob för förvaring.

Förråd/Extra sovrum

I lägenheten finns et stort förråd som idag har plastmatta på golv och vitmålade väggar. Detta har ett fönster vilket gör att du med fördel kan inreda detta till extra sovrum eller arbetsrum. Väggen mot sovrum 3 kan också flyttas något för att göra rummet lite större.

Badrum

Badrummet har en trevlig kakelsättning i vitt med grå bård samt vitt klinkergolv. Här finns WC, tvättställ, badkar, badrumsskåp, handdukstork och tvättmaskin (Bosch 2017). Även torktumlare ryms om så önskas.

WC/Dusch

Extra WC med dusch finns vilket är gör det praktiskt för den stora familjen. Väggarna är nymålade i vitt samt en kakelsättning i vitt med blå bård och våtrumsmatta i ljusblå ton på golvet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

5 576 kr inkl värme, VA, sophantering & parkering (mot tillstånd)

Driftskostnad

8 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 500 kr
Försäkring: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,1901%

Andel av årsavgiften

1,19008%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har tillgång till ett antal extra förråd som kan hyras i mån av plats. Tillgång finns till gemensamt cykel/barnvagnsförråd samt möjlighet att hyra föreningslokal med plats för ca 50 personer.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 2

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en väl tilltagen balkong som rymmer bordsgrupp vilket gör det möjligt att med fördel avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret. Det höga läget högst upp i huset gör den ogenerad och ger goda solchanser hela dagen.

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Mittenbäcken

Om föreningen

Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.. Totalt har föreningen 97 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Bredband/TV/Telefoni levereras av Comhem där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang. Bredband kan även tecknas genom Tele2.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i genomgående gott skick och underhålls löpande. Inga större renoveringar planeras för närvarande.

Ekonomi

Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från 1:a januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tomträtt

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, förskola, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen. Lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att de tre bostadsrättsföreningarna i Söderberga Park är formade som "JUL" vilket man kan se på satellitbilder ovanifrån.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns en populär förskola och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte