Gubbkärrsvägen 29 F - Accepterat pris

Bilder

Accepterat Pris

2 325 000 kr

Bevaka slutpriset

Gubbkärrsvägen 29 F - Accepterat pris , Bromma Nockebyhov , Stockholm

NYRENOVERAT BADRUM 2017 - HISS - OSTÖRT LÄGE
Välkommen till denna genomgående och rymliga lägenhet i Mälarnära läge. Insynsfria ljusinsläpp från två väderstreck och balkong i ogenerat läge mot grönskande innergård.
Generös sällskapsyta med gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Toppfräscht och stambytt badrum 2017 som är förberett för tvättmaskin.
Kök med härlig originalcharm och gott om plats för större matgrupp, bereder utrymme för sociala sammankomster.
Hiss i huset. Se alternativa planskisser för möjlig sovalkov eller tillbyggnad av ett sovrum som omvandlar lägenheten till en 2:a.
Se även under fliken viktiga dokument för ombyggnadsförslag där köket in i det stora vardagsrummet flyttas till förmån för större sovrum.

Ett lugnt läge mellan Mälarens strand med bad- och båtliv samt granne med Judarns naturreservat där härliga strövstigar och joggingslingor ger fin rekreation.

Buss stannar utanför porten med några få minuters åkväg till Brommaplan. Väljer man att promenera tar det ca 10-15 min. Spårvagn 12:an mot Alvik på drygt 5-10 minuters gångavstånd. Butiker och restauranger i närområdet ger en smidig vardag. Ett välbeläget boende i naturskönt området med närhet alla bekvämligheter.

Varmt välkomna på visning önskar Håkan Jansson & Johan Björklund HusmanHagberg!

48 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
3 111 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
44
Byggår:
1950
Driftskostnad:
400 kr/månad
Accepterat Pris:
2 325 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

48 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna rymliga 1:a på 48 kvm, möjlig 2:a med några enkla förändringar i planskissen. Belägen högt upp i huset med stor balkong i ogenerat läge och kvällssol. Helt nytt och stambytt badrum med dusch och helkaklade väggar och klinkergolv.
Gott om förvaring i hallen genom två platsbyggda garderober samt klädkammare. Vackert naturstensgolv ger fin karaktär och ett välkomnande första intryck.

Välkommen in!

Hall: Generös hall med vitmålade väggar. Bra förvaring i form av platsbyggda garderober och klädkammare. Säkerhetsdörr.

Köket: Rymligt kök med gott om plats för större matgrupp intill trevligt fönsterparti. Här finns möjlighet för goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor.

Vardagsrum: Stort sällskapsrum med plast för både soffgrupp och säng. Generöst fönster mot gården och utgång till lägenhetens balkong i väster. Ekgolv och vita väggar ger en bra bas att möblera mot.

Balkongen: Balkong i väster med kvällssol. Fritt läge med vacker vy utan insyn. Plats för bord och stolar.

Badrum: Helt nytt(2017) och stambytt badrum med dusch, kommod, badrumsskåp och WC. Golvvärme via elslingor. Här är det förberett för tvättmaskin. Fönster för vädring och fint ljusinsläpp.

Det finns stora möjligheter att bygga separat rum eller sovalkov i det stora vardagsrummet ,se de två alternativa planskisserna för en ny lösning med sovalkov alternativt sovrum. Det finjns även en ny planlösning som innebär att köket flyttas för att skapa ett större sovrum i befintligt kök. Se dokumentet ombyggnad under fliken viktiga dokument.

Sammanfattningsvis en ljus och trevlig genomgående lägenhet. Härlig sällskapsyta och bra ljusflöde genom de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Ogenerat läge och hiss i huset.

Ett vackert beläget boende med varm atmosfär. Välkommen till Nockebyhov!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Pris

2 325 000 kr Accepterat Pris

Avgift

3 111 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna är preliminära.

Andel i föreningen

0,71911%

Andel av årsavgiften

0,71915%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1950 Ombyggt 2015

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2010
Energiklass: -
Energiprestanda: 175 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Ceremonien 3

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Bostadsrättsföreningen Koppartältet

Om föreningen

BRF Koppartältet förvärvade fastigheten Ceremonien 3 på våren 2014 och har sedan dess varit bostadsrätter, Man äger fastigheten med tomträtt. Föreningen består av sammanlagt 155 lägenheter och en antal lokaler som är fördelat på ca 9.055 kvm respektive 829 kvm.

Genom föreningen finns även tillgång till ett gemensamt bibliotek, snickeri, mindre motionslokal mm. Dessutom finns tillgång till flera tvättstugor till medlemmarnas förfogande.

Ekonomisk förvaltare är för närvarande Restate. Besök gärna föreningens informativa hemsida för mer information - www.koppartaltet.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

155

Antal hyresrätter

44

Antal lokaler i föreningen

4

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband levereras av Comhem där basutbudet för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns även att teckna bredband via fiber (Bredbandsbolaget) för bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har 8 garage-, 33 p-platser och 2 MC-platser som kan hyras av medlemmarna. Dessa kostar 900 kr, 400 kr respektive 100 kr/månad och fördelas enligt kösystem. För att ställa dig i kö, maila till parkering@koppartaltet.se

Renoveringar

År 2012 renoverades yttertaket. 2016 installerades bergvärme. Under 2016/2017 genomförs stambyte i samtliga lägenheter. Föreningen stod för kostnaden för stamrenoveringen samt ett nytt badrum i standardskick. Bostadsrättshavaren hade möjlighet att göra tillval i form av utrustning och material.

Föreningen är i sluskedet av en upprustning av ventilationssystemet för ett behagligare inomhusklimat.

Ekonomi

Föreningen är stor och har ett betydande antal hyresrätter vilket är en viktig parameter när man ser föreningens årsredovisning och skuldsättning. Säljer föreningen samtliga hyresrätter har föreningen en mycket låg skuldsättning så det finns ett dolt värde i hyresrätter som man måste beakta vid en ekonomisk granskning av föreningen.
Föreningen har höjt avgifterna med 2 % inför 2018

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, minst 10 %

Äger föreningen marken?

Tomträtt

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

info@koppartaltet.se

Om området

Bromma Nockebyhov

Mellan Mälarens strand och Judarskogen i Bromma ligger Nockebyhov Mälarstrand. Bebyggelsen är varierad och uppförd framför allt under 1950-talet. Stadsdelen var så gott som obebyggd fram till 1913. År 1935 köpte Stockholms stad större delen av mark för att möta behovet av ökat bostadsbyggande. Nockebyhov är idag bebyggt med såväl villor som radhus och lägenheter, med fokus på mycket grönska mellan husen och en trivsam och idyllisk boendemiljö. Charmiga Nockebyhovsskolan klass 1-3 ligger skyddat i grönområde vid områdets egna bollplan. Dagmamma och dagis på nära håll i området. Judarnskogens naturreservat erbjuder naturupplevelser och fina promenader i orörds trollskog. Längs med Mälarens strand slingrar sig promenadvägar förbi båthamnar, badplatser, klippor och stränder. Närmaste badplats är Ängbybadet. Nockebyhov är ett område som kommer att förtätas på ett balanserat sätt under kommande år, bl a med byggnation av flerfamiljshus närmare Drottningholmsvägen. Bostadsrätter i punkthus form vid Tyska Bottens väg planeras, liksom radhus på några platser i området.

Kommunikation

Buss 127 som stannar ca 160 m från huset, tar endast 7 min till T-bana vid Brommaplan för vidare transport ca 20 min till Stockholms innerstad.12:ans spårvagn slingrar sig från Nockeby torg genom Brommas charmiga villakvarter till Alvik där tvärbana och T-bana ansluter. 1,4 km till Ängbyplans T-banestation.

Närservice

Promenad- och cykelavstånd avstånd till Brommaplan samt till Nockeby Torg med bra utbud av småbutiker. Populär och omskriven livsmedelsaffär, Garpes Livs, ligger under Nockebybron och trevliga kvarterskrogar finns i området.

Parkering

Boendeparkering på gatorna i området.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Håkan Jansson eller Johan Björklund för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Johan Björklund

Johan Björklund

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0707-88 36 76

johan.bjorklund@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte