Björketorpsvägen 11

Bilder

  • Såld!
  • Fint ljusinsläpp i sällskapsrummet
  • Sällskapsrum med ogenerat läge intill allmänning
  • Sällskapsrum mot kök
  • Smakfulla detaljer med bland annat cyan-belysta strömbrytare

Björketorpsvägen 11 , Bromma Norra Ängby , STOCKHOLM

LÄCKERT RENNOVERAD TILL GENOMGÅENDE TOPPSKICK - Tilltalande läge intill allmänning som gör den fri från insyn. Mycket välplanerad med sovalkov och separat kök. Smakfulla detaljer med inbyggd brasa, stjärnhimmel och cyan-belysta strömbrytare. Spottar med dimmer funktion på belysning på alla öppna ytor samt badrum. Bra förvaring i lägenheten samt extra förråd i källarplanet.

Moderna byggnader med hiss som totalrenoverades och byggdes till år 2005-2007, vilket ger en genomgående hög standard. Möjlighet att hyra garageplats där kö-tid sällan förekommer.

Goda kommunikationer endast fem min promenad till tunnelbanan. Lugnt område med närhet till vacker natur, Mälaren och friluftsliv.

Välkommen på visning önskar ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma!

28 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 850 kr inkl värme, VA (tillkommer 300 kr i obligatoriskt tillägg för Bredband 100/10 Mbit och kabel-TV Silver 10)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1967/2007

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28 kvm

Rumsbeskrivning
Inledning

Stig in i hallen och känn dig välkommen till en mycket välplanerad och insynsskyddad lägenhet i toppskick som är smakfullt inredd i ljusa färger och genomgående ekparkettgolv. Här har du en trevlig vy mot väster och mot allmänningen intill. Trevliga detaljer så som inbyggd nisch med spotlights vid köket, ljussatta strömbrytare, elektrisk eldstad, stjärnhimmel vid alkoven och infällda spotlights i taket.

Hall

Hallen är bra planerad med plats för avhängning samt bra förvaringsmöjligheter i flera garderober. Den vitmålade väggarna och ekparkettgolvet som finns här är genomgående för hela lägenheten.

Kök

Köket är ett arbetskök med bra förvaringsmöjligheter. Luckor och kakel i svart matchar snyggt mot bänkskivan i massiv ek. Här finns induktionshäll, ugn med inbyggd micro-funktion och integrerad kyl/frys. Vid sällskapsdelen finns plats för matgrupp för ca fyra personer.

Sällskasrum

Här ryms förutom matplats sällskapsyta för soffa samt sängplats vid sovalkoven där även loftsäng kan vara ett alternativ för att skapa ytterligare yta för exempelvis arbetshörna. Det stora fönsterpartiet bjuder på ett fint ljusinsläpp och skapar en trevlig innemiljö. Fint läge med den gröna allmänningen utanför.

Badrum

Badrummet är helkaklat i vitt och har klinker på golv i snygg kontrastbrytande gråbrun nyans. Spegelskåp samt sanitetsporslin i vitt.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

1 850 kr inkl värme, VA (tillkommer 300 kr i obligatoriskt tillägg för Bredband 100/10 Mbit och kabel-TV Silver 10)

Andel i föreningen

0,4965%

Andel av årsavgiften

0,49641%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967/2007

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 maj 2010
Energiprestanda: 77 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningens samtliga byggnader helrenoverades (inkl stambyte, nya fönster, fasad, bergvärme mm) och byggdes till med två nya våningar mellan 2005-2007.

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplanet med ingång direkt från husets gavel.

Fastighetsbeteckning

Långskeppet 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Långskeppet

Om föreningen

Brf Långskeppet förvärvade fastigheten 2007 och består av totalt 172 lägenheter. Av dessa är 144 bostadsrätter på Björketorpsvägen 11-13 och 28 hyrs ut till Bromma stadsdelsnämnd på Björketorpsvägen 15.

Gemensamma tvättstugor och cykelförråd finns i källarplanet.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen nås på brflangskeppet@gmail.com för mer information. Besök gärna även deras informativa hemsida http://brflangskeppet.bostadsratterna.se/ för mer information.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

172

Antal hyresrätter

28

TV och Bredband

TV och bredband levereras av Comhem där ett gruppavtal är tecknat inom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 300 kr/mån (ordinarie 623 kr/mån) och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Erbjudandet aktiveras av kunden själv genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns i dagsläget på att dra in det till lägenheterna, men det kan komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till ett antal garageplatser (760 kr/månad) och några p-platser (355 kr/månad) där man enligt avtal hyr in sig hos grannföreningen Ängby Backe. Garageplatser finns ofta lediga, men det är kötid till p-platser.

Renoveringar

Föreningens samtliga byggnader helrenoverades (inkl stambyte, nya fönster, ny el, fasad, bergvärme mm) och byggdes till med två nya våningar mellan 2005-2007. Under 2018 har stamspolning genomförts. För närvarande planeras inga större renoveringar.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. Föreningens avgäldsperiod för tomträtten har nyligen omförhandlats och löper fram till år 2026. Inga större renoveringar planeras heller de närmaste åren, vilket är en trygghet för ekonomin.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja! Men en rekommendation är att minsta ägarandel är 10 %.

Äger föreningen marken?

Föreningen äger fastigheten med tomträtt där tomträttsavgälden blivit omförhandlad år 2016 för en ny 10-årsperiod.

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Norra Ängby

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. Det är endast en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

En bit ifrån Björketorpsvägen byggs Vällingby Parkstad med många nya bostäder. Detta kommer på sikt att öka antalet butiker och restauranger i området och tillföra bra närservice.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte