Dartanjangs gata 16

Bilder

  • Såld!

Dartanjangs gata 16 , Bromma Annedal , STOCKHOLM

BÄSTA SKICK - TVÅ BALKONGER - GARAGEPLATS ATT HYRA - Belägen i den nybyggda stadsdelen Annedal med en genomgående hög standard. Lägenheten är mycket ljus och trivsam med generösa ytor och gott om förvaringsutrymme invändigt samt separat extra förråd.

Huset stod nyproducerat och inflyttningsklart så sent som år 2014, vilket gör att skicket genomgående är mycket bra. Dessutom är flera smakfulla tillval gjorda, så som rostfria vitvaror, skjutbara spegeldörrar till garderober, duschvägg mm.

På entrébalkongen ges en härlig vy över innergården och på andra sidan finns en balkong med kvällssol som uppskattas mycket under sommarhalvåret.

Trevlig och välskött förening med egen innergård som är lugn och barnvänlig med plats för lek och aktiviteter. Dessutom granne med Lönnebergaparken och kort gångavstånd till skolor och förskolor.

För mer information och intresseanmälan, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011

83,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 627 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering (Tillkommer även 260 kr för TV/Bredband 250/100 Mbit))
Typ:
Lägenhet
Boarea:
83,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
323
Byggår:
2014
Driftskostnad:
641 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

83,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. här börjar det ekparkettgolv som är genomgående för hela lägenheten liksom de vitmålade väggarna.

Vardagsrum

Om du tar klivet in från hallen så öppnar vardagsrummet upp sig. Detta har en tilltalande, öppen, planlösning med köket vilket ger en härlig känsla av rymd och framförallt ett vackert ljusflöde. Ekparkett på golvet och väggar målade i vitt. Gott om plats för sällskapsgrupp med TV-hörna. Utgång finns till den stora balkongen med kvällssol.

Kök

Välutrustat och stilfullt kök med gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Rymlig matplats för ett stort sällskap där ett fint ljusinsläpp ges från fönster mot innergården. Smakfulla materialval med vita skåpsluckor, svart bänkskiva och kakelsättning med stora plattor i greige. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Rostfria vitvaror med stor kyl, stor frys, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd micro, integrerad diskmaskin och spisfläkt.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för extra stor dubbelsäng och gott om förvaringsutrymme i garderobsvägg med spegelbeklädda skjutdörrar. Fint ljusinsläpp från fönster i vinkel. Väggar målade i grått och golv med ekparkett.

Sovrum 2

Detta rum är rymligt och kan med fördel både användas som sovrum eller arbetsrum. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. En garderob för förvaring.

Inre hall

I lägenheten finns en inre hall med extra förvaring. En garderobsvägg med skjutdörrar och två extra garderober. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

Badrum

Helkaklat badrum i stilfullt utförande med vitt kakel på väggar och grått klinkergolv med golvvärme på el som ger en behaglig komfort. Fint ljusinsläpp från fönster som även ger en möjlighet till ventilering. Här finns badkar, WC, kommod, badrumsskåp samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp. Generösa ytor som ger utrymme för att även lufttorka tvätten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

4 627 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering (Tillkommer även 260 kr för TV/Bredband 250/100 Mbit))

Driftskostnad

7 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 2 800 kr
Försäkring: 1 300 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

1,16%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme (vattenburen)

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång finns till cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Maja Gräddnos 1

Övrigt

Vid entrésidan finns en stor entrébalkong mot gården. Här ryms bordsgrupp för en stor familj där man med fördel kan avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret. Härlig utsikt över gården där man enkelt har uppsikt över de lekande barnen.

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig balkong med trätrall belägen mot lugn bakgata. Här finns chans till kvällssol och plats för bordsgrupp eller sällskapshörna. Både här och på entrébalkongen är grillning med gasol möjlig.

Till lägenheten hör ett extra förråd (uppvärmt) på ca 4 kvm. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Föreningen har tecknat avtal för hushållselen och debiterar sedan bostadsrättsägaren för dennes faktiska förbrukning. Även uppvärmningen av varmvattnet debiteras ägaren själv, vilket finns angivet i driftskostnaderna.

Förening

Namn

Brf Annedals Entré

Om föreningen

Föreningen förvärvade sin fastighet Maja Gräddnos 1 med tomträtt år 2013 och byggnaderna stod nyproducerade och inflyttningsklara året därpå. Adresserna är Dartanjangs gata 14-16, Emils gata 20-22 och Pellepennans gata 1-11. Totalt finns 84 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Vanligaste storleken är 2 till 4 rok, men även ett fåtal 1:or och ett par 6:or.

Föreningen har en välskött och barnvänlig innergård med lekytor på gräsmatta, gungställning och sandlåda. Ramas på ett trevligt sätt in av föreningens byggnader och erbjuder sommartid sol från morgon till kväll.

Föreningen anlitar Mediator som ekonomisk förvaltare. Mer info om föreningen går att hitta på deras hemsida - www.annedalsentre.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

84

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Kostnad för TV och bredband (250/100 Mbit) debiteras med 260 kr/mån som obligatorisk tillägg genom gruppanslutning till Bredbandsbolaget. Varje bostadsrättsinnehavare väljer därefter tilläggsprodukter efter eget tycke.

Parkering

Det finns garage med 59 platser i föreningen, till dessa är det separat kö. Kostnad för garageplatserna är 1 000:-/månad. Just nu nio st i kö (kollat 31/10-2018).

Renoveringar

Föreningens byggnader stod nya och inflyttningsklara 2014-2015. Så inga större renoveringar lär bli aktuella på lång tid. Man följer sin underhållsplan.

Ekonomi

Föreningen har en stabil och bra ekonomi. Inom planen ligger att avgifterna ska höjas med 2 % från 1:a jan 2019 men inget beslut kring det är ännu taget (kollat 31/10-2018).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ägarförhållande; Tomträtt

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Annedal

Annedal är ett nyproducerat område intill Bällstaån med gångavstånd till Sundbyberg samt Bromma Flygplats. Här står totalt ca 2 000 bostäder klara med stor variation, från 2 våningars radhus till 17 våningars höghus, och med många olika arkitektoriska uttryck. Mycket fokus har lagts på barnen vid utformningen av Annedal och kommunens mål är att miljön ska vara trygg och säker och kunna erbjuda lek, utveckling och lärande. Här bor du i ett naturnära område med öppna ytor, parker, promenadstråk samt aktivitetsytor för alla åldrar. Du kan promenera längs med Bällstaån ända ner till Ulvsundasjön. Närhet finns till goda kommunikationer som snabbt och enkelt tar dig till Stockholm city, Sundbyberg samt övriga Västerort.

Kommunikation

Bussar går idag från Bällstavägen för vidare färd mot Sundbyberg samt mot Bromma Kyrka. Tvärbana passerar intill området för snabba spårförbindelser med Solna, Sundbyberg, Kista, Alvik samt en rad närförorter och viktiga trafikknutpunkter söder om innerstaden. Vid Sundbybergs C finns även tunnelbane- och pendeltågsstation.

Närservice

Lokalt i Annedal finns trevliga caféer, restauranger, gym mm. Här finns också Mariehällskolan centralt i området för förskoleklasser upp till årskurs 6.

Närhet till Bromma Blocks med shopping i 3 plan, ca 80 butiker i en spännande mix, delikatess-hall, caféer och restauranger, stormarknad, butiker m.m. Tar man bron över Bällstaån är vi i Sundbyberg och når centrum inom ett par minuter med alla service du kan tänka dig såsom matbutiker, caféer, apotek osv.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad