Gustavslundsvägen 149 R

Bilder

  • Såld!

Gustavslundsvägen 149 R , Bromma Alvik , STOCKHOLM

VISNING SÖNDAG 17:E JUNI - Vacker gavellägenhet med balkong i högt läge med glimt av Mälaren - Ljus och trivsam på 98,5 kvm i populära Alviks torn som stod nyproducerad och inflyttningsklar år 2015. Lägenhetens skick är således av absoluta toppklass. Fint läge på våning 6 med hiss i huset och tillgång till garage i källarplanet dit man tar sig direkt med hissen.

På endast en minuts gångväg finns all närservice du kan tänkas behöva vid Alviks torg. Butiker av alla dess slag, restauranger, träningscenter och goda kommunikationer med både tunnelbanan, tvärbanan samt bussar.

Föreningens ekonomi är god och fastighetens nyskick gör att större renoveringar inte är aktuella på mycket länge. Varje lägenhet har rätt att hyra en garageplats som i så fall kostar ca 950 kr/mån.

För mer information och intresseanmälan inför visning, kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma, 070-4180011.

98,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 869 kr Inkl värme, basutbud kabel-TV & bredband, el-nätsavgift och garageplats (det sistnämnda kostar 950 kr utöver månadsavgiften)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98,5 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
754 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98,5 kvm

Rumsbeskrivning

Tillfälle för den som söker något extra. Nu finns möjlighet att förvärva ett högkvalitativt boende i ypperligt läge invid Mälaren och Alviks Torg. Bygget stod klart 2015 och var synnerligen efterlängtat. Här bor man granne med vattnet, invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Garageplats tillhör varje våning och nås enkelt via hiss från respektive våningsplan.

Denna luftiga gavelvåning badar i ljus tack vare ett högt läge och generöst glasade ytor i två väderstreck. Den är unik genom sin generösa balkong som nås från kök/vardagsrum och sträcker sig utmed hela våningen, vilket utgör en härlig livskvalitet och ett fint blickfång från rummen. Balkongen har plats för sittgrupper och en glimt av Mälaren på avstånd. Dess storlek ger tillfälle för den som är odlingsintresserad att driva sina egna växter.

Inomhusmiljön är helt tyst. Lägenheten har en härlig känsla av rymd tack vare dess generösa takhöjd samt genomgående ljusa färgsättning, vilket genomsyrar hela den effektivt planerade våningen. Luftig sällskapsdel med utgång via glasad dörr till balkongen. Köket i vitt, med stilsäker utrustning från Vedumkök med inbyggda vitvaror, ligger i öppen planlösning med sällskapsdel. Dubbla våtrum med stilrena färgval i gråsvart och vitt. Gott om förvaring, bla i garderobsvägg i entréhall. Tre bra sovrum varav ett med utgång till balkongen, vilket rymmer dubbelsängen, garderobsvägg samt lättare möbel. Det andra två ger plats för säng samt garderob och är även de ljusa och tilltalande.

Hela lägenheten är genomgående vitmålad med ekparkett på golvet. Genomgående stilsäkra och gedigna materialval.

Sammanfattningsvis ett härligt boende som svarar upp mot högt ställda krav. Lägenheten bjuder även ett ljus utöver det vanliga, vilket borgar för trivsel. Ett boende utöver det vanliga!

Varmt välkommen på visning...

INTERIÖR
HALL - Ljus välkomnande entréhall med ekparkettgolv och vita väggar, vilket är genomgående för hela våningen. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar där två av tre har speglar, vilket ger känslan av rymd.

SÄLLSKAPSYTA - Passage leder ner till den trivsamma sällskapsdelen med härlig rymd, bla tack vare den öppna planlösningen mot köket. Tilltalande rum med bra takhöjd och fint ljus. Gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Fönster i två väderstreck och glasad dörr ut mot balkongen.

KÖK - I öppen planlösning med sällskapsdel ligger det stilrena köket. Rymligt och ljust kök som rymmer många runt matbordet. Vita snickerier och arbetsbänkar i ek med halogenspotlights. Blå kakelmosaik ovan arbetsbänk matchar smakfullt. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Fullt utrustat med vitvaror i rostfritt från Husqvarna och Electrolux. Inbyggd micro i arbetshöjd och integrerad diskmaskin.

SOVRUM 1 - I anslutning till hallen ligger sovrum 1 som rymmer dubbelsäng. Gott om förvaring i garderobsvägg och med utgång till balkongen.

SOVRUM 2 - Väl tilltaget rum som rymmer såväl säng som ytterligare möblemang. Garderob.

SOVRUM 3 - Här ryms säng samt arbetshörna. Garderob.

GÄST-WC - Smakfullt helkaklad toalett med vägghängd WC där stavmosaik utgör en trevlig detalj. Denna matchar det grå klinkergolvet samt de i vitt kaklade väggarna. Handfat i kommod. Spegelskåp samt plats för förvaringshylla. Halogenbelysning.

BADRUM/TVÄTTSTUGA - Helkaklat badrum med gråsvarta klinkers och vitt kakel på väggar. Fondvägg i stavmosaik. Golvvärme från elslingor för trivsam komfort. Vägghängd wc, handfat i kommod och badkar. Tvättmaskin samt tumlare under vit arbetsbänk och gott om förvaring i skåp och lådor. Halogenbelysning.

Sammanfattningsvis ett bekymmersfritt och fräscht boende i eftersökt kvarter med närhet till "det mesta". Genomtänkt och påkostad byggnation med helt tyst inomhusmiljö och underhållsfri fasad. Ett bekymmersfritt boende i en bra bostadsrättsförening.

Varmt välkommen till Gustavslundsvägen 149 R!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 8, hiss finns

Avgift

4 869 kr Inkl värme, basutbud kabel-TV & bredband, el-nätsavgift och garageplats (det sistnämnda kostar 950 kr utöver månadsavgiften)

Driftskostnad

9 048 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
VA: 1 656 kr
Försäkring: 2 160 kr
Övrigt: 1 632 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,72191%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX/FX

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas (isoler)

Övrigt

Förvaring av cyklar och barnvagnar finns i entréplan och garage. Mindre föreningslokal finns i trapphus G. Sopsug samt utrymme för källsortering finns på ett flertal ställen. I källarplanet finns även ett kajak-förråd.

Fastighetsbeteckning

Racketten 11

Övrigt

En garageplats hör till lägenheten om så önskas och kostar i så fall 900 kr/månad att hyra.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Föreningen har tecknat abonnemang för hushållselen och debiterar sedan bostadsrättsägaren för dennes faktiska förbrukning. Även kall- och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Föreningen äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt), vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för och avslutades hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.

Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad om 1 000 kr/månad. Garaget ligger i bottenplan och plan 1 med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Beträffande belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Längs Alviksvägen där spårvagnen går finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger. Mälarens vackra promenadväger nås på några minuter.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. SEB-Äppelviken, restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.
Till våren kommer en 450 kvadratmeter lunchrestaurang och även en saluhall öppna i Alviks matbods gamla lokaler.

Parkering

Fri parkering i området. Parkeringsförbud råder en dag i veckan under perioden 1/11 - 15/5.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad