Björketorpsvägen 17

Bilder

  • Såld!
  • Uteplats med goda solchanser
  • Uteplats
  • Vid uteplats...
  • Kök med rymlig matplats
  • Fint ljusinsläpp vid sällskapshörna

Björketorpsvägen 17 , Bromma Norra Ängby , STOCKHOLM

SOLIG UTEPLATS PÅ CA 45 KVM - Boende med hög standard i modern byggnad från 2009 med goda faciliteter. Hiss finns i huset och garageplats kan hyras i källarplanet dit man tar sig direkt via hissen.

Lägenheten har ett genomgående fint skick och en trevlig planering där kök och vardagsrum har en modern, öppen planlösning. Tillgång till en stor och härlig uteplats på ca 45 kvm som kantas av grönska. Hit är det bara att ta klivet ut direkt från vardagsrummet.

Belägen i lugnt område med Norra Ängbys villor som granne. Tunnelbana finns på endast ca 5 minuters gångväg. Även närhet till köpcentrum i Vällingby och vackra strövområden vid Mälaren.

För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011

65 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 641 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
65 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
611
Byggår:
2009
Driftskostnad:
761 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

65 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen att ta klivet in i denna smakfulla lägenhet som vårdats med omsorg. Vid entrén finns ett praktisk golv i portugisisk sandsten och i övrigt ekparkett som också är enhetligt med de övriga rummen. Här erbjuds avhängning vid befintlig hatthylla och en garderob finns för förvaring.

Kök / Vardagsrum

Detta ligger i en modern, öppen planlösning som ger en härlig känsla av rymd. Här ryms gott och väl både sällskapshörna och matplats samt ytterligare möblemang om så önskas. Stora fönster bjuder på ett fint ljusinsläpp och utgång finns här till den stora uteplatsen. Köket är välplanerat med gott om förvaringsutrymme och generösa arbetsytor. Vita skåpsluckor, bänkskiva i valnöt och glasat stänkskydd i turkos ton matchar bra ihop med ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Vitvaror i form av kyl, frys, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, micro och diskmaskin. Samtliga av märket Bosch från 2009.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och en stor garderob för förvaring. Ekparkett på golvet och väggar målade i ljusgrön ton.

Sovrum 2

Detta sovrum kan med fördel även användas som gästrum eller arbetsrum. En stor garderob för förvaring. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt samt en blå fondvägg.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme på el som ger en behaglig komfort. Stilsäkert utförande med mörkgrått klinkergolv och väggar med vitt kakel. Utrustning i form av WC, handfat, dusch med vikdörrar, handdukstork, tvättmaskin (Bosch 2009), torktumlare (do), arbetsbänk och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

3 641 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

9 132 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 6 065 kr
Försäkring: 3 067 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,4653%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 januari 2013
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till två gemensamma soprum samt cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Långskeppet 2

Övrigt

Med utgång från vardagsrum/kök finns en stor och härlig uteplats på ca 45 kvm som ramas in av spaljé och buskar vilket gör den skyddad. Här ryms flera bordsgrupper som gör det perfekt för att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret. Kanske arrangera en trevlig grillkväll...!?

Till lägenheten hör ett förråd på entréplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Ängby Backe

Om föreningen

Föreningen BRF Ängby Backe förvärvade fastigheten Långskeppet 2 år 2008 och denna ägs idag med tomträtt. Byggnaderna stod klara 2009 och består av tre flerfamiljshus med sammanlagt 62 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Moderna byggnader med hiss som även går ner direkt till garaget. I övrigt finns bl.a. två gemensamma soprum finns samt cykel- och barnvagnsförråd.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Förvaltnings AB Castor. För mer information går det bra att besöka föreningens hemsida på www.brfangbybacke.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

62

TV och Bredband

Lägenheten är ansluten till fiber där avtal finns med Telia för leverans av bredband, TV och IP-telefoni. Bostadsrättshavaren själv tecknar abonnemang efter önskemål. Besök www.bredbandswebben.se för att läsa mer om möjligheterna via Öppen Fiber och vilka tjänsteleverantörer du kan välja mellan.

Parkering

Föreningen har tillgång till garageplatser i källarplanet (ca 775 kr/månad) och ett fåtal p-platser på gatan (ca 380 kr/månad) som medlemmarna kan hyra. P-platser är det längre kö-tid till men garageplatser finns ofta lediga.

Renoveringar

Föreningens byggnader stod klara år 2009 och är i genomgående fint skick så inga större renoveringar planeras i dagsläget.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget (kollat 5/9-2018).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Man äger marken med tomträtt.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Eva Harström

E-post

eva@brfangbybacke.se

Om området

Bromma Norra Ängby

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. Det är endast en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

En bit ifrån Björketorpsvägen planeras Vällingby Parkstad med många nya bostäder. Detta kommer på sikt att öka antalet butiker och restauranger i området och tillföra bra närservice.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Parkering

Fri parkering på gatan i området. Möjlighet att hyra p-plats eller garageplats genom föreningen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Circle K
410 m
Adams Mat Butik
440 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,4 km
Spånga centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Västanvind, I Ur och Skur, Anundsvägen
260 m
Förskola Anunundsvägen
260 m
Grundskolor
Långskeppets Socialpsykiatriska Stödboende
60 m
Beckombergaskolans Särskola
880 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
680 m
ESS-gymnasiet
1,8 km
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm AB
3 km
Enskilda Högskolan Stockholm
3 km
Banker
SEB
1,3 km
Handelsbanken Vällingby
1,4 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
1,4 km
Golfstar Bromma
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
280 m
Vattenhuset AB
590 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
590 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,7 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte