Snörmakarvägen 29

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum och kök med fint ljusinsläpp
  • Renoverat med fin känsla och precision
  • Kök och vardagsrum i öppen planlösning
  • Kök med stilfulla aterialval
  • Köksdel med bra förvaringsutrymmen

Snörmakarvägen 29 , Bromma Åkeshov , STOCKHOLM

OMBYGGD OCH HELT NYRENOVERAD med fin känsla och precision till allra bästa skick. Ogenerat läge helt fri från insyn. Stilsäkra materialval och smakfull färgsättning gör den synnerligen trevlig att bo i.

Mycket välplanerad vilket ger känslan av rymd och även gör den till en väldigt bra 3:a. Tilltalande läge på höjd i området med endast några minuters gångväg till tunnelbana och närhet till fina vandringsstråk för avkopplande motion.

Välordnad förening där medlemmarna har tillgång till extra förråd, gemensam tvättstuga och möjlighet att hyra p-plats. Hiss finns i fastigheten.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma för mer information samt intresseanmälan för visning - 070-4180011

54 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 188 kr inkl värme, VA, TV-paket Lagom och bredband 100/100 Mbit (tillkommer 290 kr i obligatorisk tillägg för bredbandet/TV)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
902
Byggår:
1960
Driftskostnad:
339 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du först kliver in i hallen genomsäkerhetsdörren möts du av en fin ekparkett och väggar målade i ljusgrå ton, vilket är genomgående för hela lägenheten. Vid hallen erbjuds avhängning vid befintlig hatthylla och förvaringsutrymme i generös klädkammare. Infällda spotlights i taket ger en behaglig belysning. Klinkergolv i svart och väggar med grått kakel.

Kök/Vardagsrum

Tar du klivet inifrån hallen möter vardagsrum och kök i öppen planlösning där stort fönsterparti gör det ljust och trivsamt. Ekparkett på golv och väggar målade i ljusgrått. Köksdelen är liksom resten av lägenheten helt ny från 2017 med nya vitvaror från Ikea i form av integrerad kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt och integrerad diskmaskin. Vita skåpsluckor och vitt kakel matchar snyggt med bänkskiva i svart glaskomposit. Infällda spotlight i taket.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och två garderober för förvaring. Ekparkett på golv och väggar målade i ljusgrått.

Sovrum 2

Detta sovrum kan med fördel även användas som arbetsrum för den som önskar. Ekparkett på golv och väggar målade i ljusgrått.

Badrum

Stilsäkert och helkaklat badrum från 2017 som har golvvärme på el vilket ger en behaglig komfort. Rymligt där även plats för tvättmaskin finns. Utrustning i form av dusch med glasvägg, WC, kommod, badrumsskåp, handdukstork och infällda spotlights i taket.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns

Avgift

3 188 kr inkl värme, VA, TV-paket Lagom och bredband 100/100 Mbit (tillkommer 290 kr i obligatorisk tillägg för bredbandet/TV)

Driftskostnad

4 068 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 160 kr
Försäkring: 1 908 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna är en uppskattning då ingen ännu bott i lägenheten och inga tidigare driftskostnader således finns.

Andel i föreningen

2,526%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1960

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 november 2008
Energiprestanda: 118 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har en tvättstuga på våning -1 som medlemmarna kan nyttja. På våning -2 finns gemensamt cykel och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Sykorgen 7

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Sykorgen 7

Om föreningen

Föreningen BRF Sykorgen bildades 2006 och fick sin ekonomiska plan registrerad samma år. Man äger fastigheten Sykorgen 7 som idag ägs med tomträtt och nuvarande avgäldsperiod sträcker sig fram till 2020. Totalt finns 32 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. I övrigt har man tre lokaler där en är upplåten med bostadsrätt och två med hyresrätt.

Föreningens ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

Nyrenoverad tvättstuga(2017) med digitalt bokningssystem. Utrustad med 3 tvättmaskiner, en torktumlare samt ett torkskåp.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

32

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

Tillgång till Telia tripple play(FIBER) finns där 100/100 Mbit bredband, Ip-telefoni och TV-paket lagom ingår till en obligatorisk kostnad av 290 kr/mån. Ytterligare kanaler eller snabbare bredband kan tecknas av medlemmen själv.

Parkering

Föreningen förfogar över ett antal egna p-platser, med eller utan motorvärmaruttag. Dessa kostar 300 kr respektive 350 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö.

Renoveringar

Husen är löpande renoverade och underhållna. I årsredovisningen för 2016 redovisas de renoveringar som förening gjort sedan 2008. 90 % av lägenheterna är stambytta sedan 2002. Det som planeras i dagsläget är iordningställande av utemiljö samt anpassning av tillgängligheten i vissa lägenheter och entrén.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil med en belåningsgrad på 5.831 kr/kvm (enligt senaste årsredovisningen för 2016) vilket får anses bra. Man har två lokaler som hyrs ut och ger bra intäkter. I övrigt är byggnaden i gott skick och inga avgiftsändringar är planerade i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Åkeshov

Åkeshov som är beläget i närheten av Brommaplan är ett mycket lugnt, trivsamt område med en blandad bebyggelse. Bland annat finns Åkeshovs slott som är en historisk attraktion med anor tillbaka till 1400-talet. I området finns gott om gröna omgivningar och lekparker som ger en härlig livskvalitet.

I anslutning till Åkeshov hittar du många strövområden och vacker natur samt närhet till Brommas omtalade villakvarter som trevliga att strosa omkring i. Judarnskogen ligger på promenadavstånd och är ett mycket omtyckt naturreservat som ligger i anslutning till Ängbybadet med sandstrand och café dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns på gångsvastånd. Åkeshovs sim- och sporthall är snart nyrenoverad och klar och erbjuder aktiviteter för den idrottsintresserade. Där finns även en motionsslinga för löpning och powerwalks.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Några minuters promenad från lägenheten ligger Brommaplan som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer. Här finns T-bana som tar dig till Fridhemsplan på ca 10 min och city på mindre än 20 min. Här finns också ett stort antal busslinjer mot bl.a. Mälaröarna, Spånga och Solna/Sundbyberg samt flygbuss. Tre stationer mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

Vid Brommaplan hittar du matbutiker, restauranger, gym, videobutik, systembolag, Apoteket, banker, vårdcentral och annat som är viktigt. Planer finns på att rusta upp Brommaplan med en nyare terminal, fler bostäder och ytterligare butiker/restauranger, vilket kommer göra området mer populärt. På fem minuters bilfärd ligger Bromma Blocks. Ett stort shoppingcentra som erbjuder allt du behöver.

I närheten

Livsmedelsbutiker
An Vvong Lien:s Närlivs i Bromma
280 m
Detaljhandelsekonomi AB
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1,8 km
Alviks Torg
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Stiftelsen Lillgården Förskola
250 m
Förskolan Marklandsbacken 2
390 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
3,2 km
Grundskolor
Nya Elementars fritidshem
510 m
Waldorflärarhögskolan WLH
640 m
Gymnasium
Waldorflärarhögskolan WLH
640 m
På Väg Tidskrift för Waldorfpedagogik
640 m
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm AB
560 m
Enskilda Högskolan Stockholm
560 m
Banker
Handelsbanken Brommaplan
270 m
Nordea Bank AB
310 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
990 m
Vivaldi af Kanaan AB
3,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Åkeshovsspåret
350 m
Bowling Center Åkeshov
350 m
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovsspåret
350 m
Vattenhuset AB
2,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte