Bällstavägen 201, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Kök med rymlig matplats
  • Kök mot hall
  • Vardagsrum mot hall
  • Fint ljusinsläpp i vardagsrummet
  • Vy från vardagsrummet

Bällstavägen 201, 3 tr , Bromma Kyrka , STOCKHOLM

Ljus och trivsam med ett tilltalande läge högst upp i huset med härligt ljusinsläpp från sydväst. Genomgående fint skick och högt i tak som ger en känsla av rymd.

Gott om förvaring i lägenheten samt extra förråd i källaren. Tvättmaskin går att installera i badrummet, annars finns en ordentlig tvättstuga i källarplanet.

Förening med god ekonomi där möjlighet finns att hyra p-plats för endast 300 kr/månad.

Endast hundra meter från lägenheten finns en välsorterad ICA supermarket. Goda kommunala kommunikationer gör att pendlingsavståndet till Stockholm C är endast 25-30 minuter.

För mer information och för att boka annan visningstid kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 755 kr inkl värme, VA, bredband 100 Mbit, basutbud TV, sophantering & källarförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1302
Byggår:
1937
Driftskostnad:
437 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkommen att ta klivet in i denna smakfulla lägenhet som löpande underhållits till fint skick. Vid hallen erbjuds avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och gott om förvaringsutrymme i garderober. Vid entrén finns ett svart linoleumgolv och i övrigt ljust laminatgolv som också är genomgående med vardagsrum och sovrum. Väggarna är målade i vitt. Infällda, dimbara spotlights i taket ger en behaglig belysning.

Kök

Intill hallen finns ett rymligt kök med gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpsluckor, vitt kakel, vitmålade väggar och golv med svarta linoleumplattor. Rymlig matplats för 4-6 personer. Utrustning i form av kyl/frys (Elektro Helios), spis med häll (Electrolux), spisfläkt (Elektro Helios) och diskmaskin (Bosch).

Vardagsrum

Vid vardagsrummet ges generösa ytor som ger plats för rymlig sällskapsgrupp men även ytterligare möbler så som bokhyllor byråer mm. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti där franska balkong ger möjlighet att öppna upp och ventilera. Ljust laminatgolv, vitmålade väggar och en grå, mönstrad fondvägg.

Sovrum

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng och bra förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Ljust laminatgolv och väggar målade i vitt.

Badrum

Kaklat badrum med vitt klinkergolv och vitt kakel med inslag av blått. Fint ljusinsläpp från fönster som också ger en möjlighet till ventilering. Utrustning i form av WC, handfat, badrumsskåp, dusch och handukstork. Golvvärme ger en behaglig komfort. Tvättmaskin går bra att installera.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 755 kr inkl värme, VA, bredband 100 Mbit, basutbud TV, sophantering & källarförråd

Driftskostnad

5 244 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 324 kr
Försäkring: 1 920 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

11,5%

Andel av årsavgiften

11,5%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1937 2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 mars 2009
Energiprestanda: 208 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Fastigheten har totalrenoverats under 2004-2005 med bl.a ny el, stambyte, fasadrenovering, trapphus- och tvättstugerenovering, nytt yttertak och dränering. Tvättstugan fick ny utrustning 2016. Även fiber har dragits in till fastigheten (dock koppartråd fortfarande i huset).

Fastighetsbeteckning

Julottan 3

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Julottan 3

Om föreningen

BRF Julottan 3 bildades år 2005. Samma år förvärvade man fastigheten Julottan 3 som man idag äger själv (friköpt, alltså inte tomträtt). Föreningen upplåter 10 st lägenheter med bostadsrätt. Dessutom har man 2 st lokaler som hyrs ut.

Medlemmarna ombesäker tillsammans att städa trapphuset efter schema. Gemensam tvättstuga i källarplanet med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Utrustningen är ny från år 2016.

Föreningen sköter sitt lägenhetsregister och ekonomiska förvaltning själva.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

10

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Tillgång till bredband genom Stockholms stadsnät där 100 Mbit ingår i månadsavgiften. Basutbud för TV ingår i avgiften. Ytterligare kanaler tecknas genom Sappa.se av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Föreningen har ett antal p-platser på gården som medlemmarna kan hyra för 300 kr/mån. För närvarande finns det lediga platser.

Renoveringar

En totalrenovering av huset gjordes 2004-2005. Detta inkluderade stambyte, ny elinstallation, nya fönster, fasadrenovering. nytt yttertak och dränering mm. Så i dagsläget planeras inga större renoveringar. Fiber har dragits in till fastigheten (dock fortfarande koppartråd i huset). År 2016 fick tvättstugan ny utrustning.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. Fastigheten är i gott skick efter totalrenoveringen 2004-2005, vilket även borgar för en bra ekonomi även framöver. Dessutom är fastigheten friköp (ej tomträtt) och man får in bra kapital för de lokaler som man hyr ut.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Kyrka

Stadsdelen Bromma Kyrka är ett vackert och lugnt villaområde beläget kring Bromma kyrka. Kyrkan är från 1100-talet och är en av Stockholms äldsta byggnader. Området består mestadels av villor i en grönskande miljö. Från Bromma Kyrka når du fina promenadstråk runt Kyrksjön som sommartid även erbjuder badmöjligheter. Bra skolor och trivsamma daghem finns i området. Bollplaner med konstgräs. Charmiga Ängby Torg på nära håll med småbutiker och café. Närhet till Åkeshov där simhall, tennis samt idrottshall finns. För den idrottsintresserade finns golfbana vid Bromma flygfält eller Ängby Idrottsplats i närområdet. Ett populärt utflyktsmål för familjen är Björklunds Hage, en 4H gård med djur samt härliga aktivitetsområden för alla åldrar.

Kommunikation

Bromma Kyrka har utmärkta busskommunikationer till många områden. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård-Solna Centrum. Buss 117 som trafikerar Brommaplan - Spånga station (pendeltåg). Från Brommaplan går ett flertal busslinjer till bl.a. Solna, Sundbyberg, Kista och Mälaröarna samt Tunnelbana till Stockholms City.

Närservice

I närområdet finns Bromma Bistro, ICA Supermarket (endast hundra meter från lägenheten), pizzeria, skrädderi samt blomsterhandel. Vid Brommaplan några minuter bort finns ett stort serviceutbud av matbutiker, restauranger, systembolag, konditori, banker, träningscenter, vårdcentra osv. Närhet finns också till köpcentret Bromma blocks

I Bromma Kyrka finns både lekplats, dagis samt Bromma Kyrkskola.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket
70 m
Tuk Tuk Management AB
950 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
2,1 km
Vällingby City
2,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Öppen Förskola Bällstavägen 208
140 m
Bällstavägen Förskola
350 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
5,2 km
Grundskolor
Jollen, Beckombergaskolan
650 m
Långskeppets Socialpsykiatriska Stödboende
1,1 km
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,6 km
Löfströms gymnasium
2,3 km
Universitet & Högskolor
Enskilda Högskolan Stockholm
2,5 km
Enskilda Högskolan Stockholm AB
2,5 km
Banker
SEB
2,2 km
FOREX Bank
2,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
1,9 km
Vivaldi af Kanaan AB
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ängby Idrottsplats
560 m
Vattenhuset AB
790 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
790 m
Åkeshovsspåret
1,9 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte