Gustavslundsvägen 149 P

Bilder

  • Såld!
  • Vackert ljusinsläpp i vardagsrummet
  • Vardagsrum med utgång till balkongen
  • Kök med rymlig matplats
  • Kök med fint ljusinsläpp
  • Kök i öppen planlösning mot vardagsrummet

Gustavslundsvägen 149 P , Bromma Alvik , STOCKHOLM

VISNING SÖNDAG 26:E NOVEMBER - LJUS OCH SMART PLANERAD 3:A I EFTERSÖKTA BRF ALVIKS TORN - Nu finns chans att förvärva en rymlig lägenhet i populära Alviks torn som stod nyproducerad och inflyttningsklar år 2015. Lägenhetens skick är således av absoluta toppklass. Stora fönsterpartier gör den synnerligen ljus och trivsam.

På endast en minuts gångväg finns all närservice du kan tänkas behöva vid Alviks torg. Butiker av alla dess slag, restauranger, träningscenter och goda kommunikationer med både tunnelbanan, tvärbanan samt bussar.

Föreningens ekonomi är god och fastighetens nyskick gör att större renoveringar inte är aktuella på mycket länge. Varje lägenhet har rätt att hyra en garageplats som i så fall kostar 900 kr/mån. Enkel access till garaget via hiss som finns i samtliga portar.

För mer information och intresseanmälan inför visning, kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma, 070-4180011

75,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 969 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband och el-nätsavgift
Typ:
Lägenhet
Boarea:
75,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
381 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

75,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus välkomnande entréhall med ekparkettgolv och vita väggar, vilket är genomgående för hela våningen. Rymlig garderobsvägg med skjutdörrar, vilket ger goda förvaringsmöjligheter.

Kök

I öppen planlösning med sällskapsdelen ligger det stilrena köket. Rymligt och ljust kök som rymmer många runt matbordet. Vita snickerier och arbetsbänkar i svart med halogenspotlights. Grått kakel som stänkskydd matchar smakfullt. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Fullt utrustat med vitvaror i rostfritt från Electrolux. Inbyggd micro i arbetshöjd och integrerad diskmaskin samt stor kyl och frys.

Vardagsrum

Den trivsamma sällskapsdelen har en härlig rymd, bla tack vare den öppna planlösningen mot köket. Tilltalande rum med bra takhöjd och fint ljus. Gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Stora fönsterpartier och glasad dörr ut mot balkongen gör det tilltalande ljust.

Sovrum 1

Master bedroom som rymmer dubbelsäng. Gott om förvaring i garderobsvägg och fint ljusinsläpp från fönster i två väderstrck.

Sovrum 2

Väl tilltaget rum som rymmer såväl säng som ytterligare möblemang. Garderober ger gott om förvaringsutrymme. Kan med fördel även användas som arbetsrum.

Badrum/Tvätt

Helkaklat badrum med gråsvarta klinkers och vitt kakel på väggar. Golvvärme från elslingor för trivsam komfort. Vägghängd wc, handfat i kommod och badkar. Tvättmaskin samt tumlare under vit arbetsbänk och gott om förvaring i skåp och lådor. Halogenbelysning.

Tillfälle för den som söker något extra. Nu finns möjlighet att förvärva ett högkvalitativt boende i ypperligt läge invid Mälaren och Alviks Torg. Bygget stod klart 2015 och var synnerligen efterlängtat. Här bor man granne med vattnet, invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Garageplats tillhör varje våning och nås enkelt via hiss från respektive våningsplan.

Denna luftiga gavelvåning badar i ljus tack vare generöst glasade ytor med fönster i två väderstreck. Generösa balkong som nås från vardagsrum med goda solchanser, vilket utgör en härlig livskvalitet. Balkongen har plats för sittgrupper som gör att du med fördel kan avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret. Dess storlek ger tillfälle för den som är odlingsintresserad att driva sina egna växter.

Inomhusmiljön är helt tyst. Lägenheten har en härlig känsla av rymd tack vare dess generösa takhöjd samt genomgående ljusa färgsättning, vilket genomsyrar hela den effektivt planerade våningen. Luftig sällskapsdel med utgång via glasad dörr till balkongen. Köket i vitt, med stilsäker utrustning från Vedumkök med inbyggda vitvaror, ligger i öppen planlösning med sällskapsdel. Våtrum med stilrena färgval i gråsvart och vitt. Gott om förvaring, bla i garderobsvägg i entréhall. Två bra sovrum varav ett master bedroom som rymmer dubbelsängen, garderobsvägg samt lättare möbel. Det andra ger plats för säng samt garderob och är även det ljust och tilltalande.

Hela lägenheten är genomgående snygg ekparkett på golvet. Genomgående stilsäkra och gedigna materialval.

Sammanfattningsvis ett härligt boende som svarar upp mot högt ställda krav. Lägenheten bjuder även ett ljus utöver det vanliga, vilket borgar för trivsel. Varmt välkommen på visning...

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

3 969 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband och el-nätsavgift

Driftskostnad

4 575 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 550 kr
Försäkring: 2 025 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,57234%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX/FX

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas (isoler)

Övrigt

Förvaring av cyklar och barnvagnar finns i entréplan och garage. Mindre föreningslokal finns i trapphus G. Sopsug samt utrymme för källsortering finns på ett flertal ställen. I källarplanet finns även ett kajak-förråd.

Fastighetsbeteckning

Racketten 11

Övrigt

Möjlighet att hyra garageplats finns för respektive lägenhet och kostar 900 kr/månad att hyra om så önskas.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Föreningen har tecknat abonnemang för hushållselen och debiterar sedan bostadsrättsägaren för dennes faktiska förbrukning. Från 1:a januari 2018 kommer månadsavgifterna att sänkas något mot att vattenförbrukningen debiteras bostadsrätthavaren på samma sätt som för elen.

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Föreningen äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt), vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för och avslutades hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.
Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.
Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad om ca 925 kr/månad. Garaget ligger i bottenplan och plan 1 med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Beträffande belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Längs Alviksvägen där spårvagnen går finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger. Mälarens vackra promenadvägar nås på några minuter.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. SEB-Äppelviken, restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.
Till våren kommer en 450 kvadratmeter lunchrestaurang och även en saluhall öppna i Alviks matbods gamla lokaler.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Alvikstorg
140 m
Kasras Livs och Tobak
420 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
160 m
Frölunda Torg
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
S:t Ansgars Förskola, Vidängsvägen
410 m
Äppelbo, Runda Vägen
500 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
360 m
Arriva Östgötapendeln AB
3,2 km
Grundskolor
Alviksskolans fritidshem
630 m
Äppelviksskolan
970 m
Gymnasium
Lycée Français Saint Louis, grundskola
1,2 km
Bromma Gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
360 m
Malen AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken Alviks Torg
140 m
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
300 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
3 km
Lars-Magnus Wester
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Tranebergs Bollplan
540 m
Nockeby Bollplan
850 m
Simhallar & Utomhusbad
Oxhålsbadet Stora Essingen
1 km
Kronobergsbadet
3,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte