Gustavslundsvägen 149 T

Bilder

  • Såld!

Gustavslundsvägen 149 T , Bromma Alvik , STOCKHOLM

BALKONG & SOLIG UTEPLATS - GARAGEPLATS - FRIKÖPT TOMT - Exklusivt boende i populära BRF Alviks Torn som stod nybyggt år 2015 med genomgående hög standard. Social planlösning med härlig rymd och stor balkong samt solig uteplats i söder mot barnvänlig innergård.

Tilltalande läge endast ett stenkast från Mälaren som man ser från gården och endast två minuters gångväg till Alviks torg med tunnelbana som tar dig till city på endast 11 minuter. Där finns även tvärbanan, bussar, butiker, restauranger, gym, apotek och annat som är viktigt.

Välskött förening med bra ekonomi. Moderna byggnader på friköpt mark med hiss i samtliga portar och garanterad garageplats att hyra i källarplanet. Även tillgång till extra förråd.

Den här bostaden marknadsför med Accepterat pris. Det innebär att priset ligger på en nivå som säljaren är beredd att acceptera som slutpris och inom ramen för mäklarens värdering

För mer information och intresseanmälan, välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011

73 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 749 kr Inkl värme, basutbud kabel-TV & bredband ( Telia triple-play )
Typ:
Lägenhet
Boarea:
73 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
783 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

73 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ta klivet in och känn dig välkommen till en mycket trivsam och ljus lägenhet i genomgående toppskick. Vid entrén finns två garderober för förvaring och hatthylla med plats för avhängning. Här börjar det ekparkettgolv som på ett smakfullt sätt är genomgående för hela lägenheten liksom de vitmålade väggarna.

Kök / Vardagsrum

Tar du dig vidare in i lägenheten från hallen så möter kök och vardagsrum som har en tilltalande, öppen planlösning vilket ger känslan av rymd. Köket har gott om plats för förvaring i väggfasta skåp samt köksö som är flyttbar. Här erbjuds också generösa arbetsytor. Rostfria vitvaror från 2015 från Husqvarna/Electrolux i form av stor kyl respektive frys, induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, integrerad diskmaskin och micro. Vita skåpsluckor, ljusgrått kakel och svart bänkskiva matchar snyggt med ekparketten och de vitmålade väggarna. Rymlig matplats för ett stort sällskap där ett fint ljusinsläpp ges från stort fönsterparti. Där finns också utgång till balkongen som har plats för nättare bordsgrupper. Vid vardagsrummet ryms sällskapshörna med soffa och TV. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt.

Sovrum 1

Detta sovrum har skapats genom att en vägg mot vardagsrummet har satts upp. Rymligt med plats för dubbelsäng och garderober för förvaring. Fint ljusinsläpp från stort fönster där utgång också finns till den trevliga uteplatsen i söder. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2

Även detta är ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i garderober. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

Badrum

Stilrent och helkaklat badrum med vitt kaklade väggar och svart klinkergolv som är el-uppvärmt vilket ger en behaglig komfort. Stort och välutrustat med badkar, WC, kommod, handdukstork och badrumsskåp samt en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare (Husqvarna/Electrolux 2015), arbetsbänk och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

3 749 kr Inkl värme, basutbud kabel-TV & bredband ( Telia triple-play )

Driftskostnad

9 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 000 kr
VA: 3 400 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Andel i föreningen

0,55538%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX/FX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 mars 2018
Energiprestanda: 57 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 (isolerglas)

Övrigt

Förvaring av cyklar och barnvagnar finns i entréplan och garage. Mindre föreningslokal finns i trapphus G. Sopsug samt utrymme för källsortering finns på ett flertal ställen.

Fastighetsbeteckning

Racketten 11

Övrigt

Med utgång från sovrummet finns en trevlig och väl tilltagen uteplats som vetter mot den lugna innergården. Denna ligger mot söder och har goda solchanser hela dagen samt en liten sjöglimt mot Mälaren. Här är el-grill tillåten, men smidig access finns också till av styrelsen utsedd plats för kolgrill på gården.

Med utgång från köket når du balkongen som vetter mot entrésidan och erbjuder plats för flera lite nättare bordsgrupper. Även här möjligt att grilla med el-grill.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Möjlighet till garageplats ingår och kostar då 915 kr/mån. Praktiskt då det är varmgarage smidig access då man tar sig dit direkt med hissen.

Föreningen har tecknat abonnemang för hushållselen och debiterar sedan bostadsrättsägaren för dennes faktiska förbrukning. Individuell debitering även för varm- och kallvatten vilket finns angivet i driftskostnaderna.

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Föreningen äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt), vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för och avslutades hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.

Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad om 1 000 kr/månad. Garaget ligger i bottenplan och plan 1 med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Beträffande belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Längs Alviksvägen där spårvagnen går finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger. Mälarens vackra promenadvägar nås på några minuter.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. SEB-Äppelviken, restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.
Till våren kommer en 450 kvadratmeter lunchrestaurang och även en saluhall öppna i Alviks matbods gamla lokaler.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad