Bäckbornas väg 35

Bilder

  • Såld!
  • Stor uteplats i soligt läge
  • Kök med rymlig matplats
  • Kök mot hall
  • Kök med bra förvaringsutrymme
  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp

Bäckbornas väg 35 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

Genomgående fint skick och trevligt planerad med stor uteplats på 40 kvm med sydväst-läge som bjuder in till fina stunder i solen. Lugnt läge med tillgång till barnvänlig innergård och närhet till skolor och förskolor.

Välskött förening med god ekonomi som sänkt avgifterna två gånger de senaste åren. Stort förråd i lägenheten som ger goda förvaringsmöjligheter, men kan med fördel också inredas som extra sovrum eller arbetsrum.

Hiss finns i samtliga portar och möjlighet till parkering ingår. Barnvänligt område på behagligt pendlingsavstånd till city.

För mer information och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011. Välkommen!

103 kvm, 4,5 rok

Månadsavgift:
5 467 kr inkl värme, VA och möjlighet till parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
103 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
631 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4,5 rum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

När du kliver in i lägenheten möter först en trevlig hall upp där avhängningsmöjligheter finns vid befintlig hatthylla. Här finns ett fint klinkergolv i vit ton som löper vidare till den inre hallen samt väggarna som är målade i vitt. Den inre delen av hallen är rymlig med plats för exempelvis arbetshörna. Härifrån leds man sedan vidare in i lägenheten på ett trevligt sätt.

Kök

Detta är renoverat på ett mycket smakfullt sätt med bänkskiva i marmor, svart-skiftande mosaiksättning och vita skåpsluckor som matchar snyggt mot det vita klinkergolvet. Väggarna är vitmålade. Rymlig matplats för ca 8-10 personer. Vitvaror i form av kyl, frys, spis med häll, spisfläkt och diskmaskin.

Vardagsrum

Detta är välplanerat med generösa ytor som gör det lätt att möblera. Väggar målade i vitt och ekparkettgolv. Fint ljusinsläpp från fönsterparti mot sydväst där utgång finns till den stora uteplatsen i sydväst.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Två dubbelgarderober finns och plats för ytterligare möbler om så önskas. Ljust laminatgolv och väggar målade i vitt.

Sovrum 2

Här ges ett fint ljusinsläpp från fönster i vinkel. Ljust laminatgolv och väggar målade i vitt. En garderob för förvaring.

Sovrum 3

Fint ljusinsläpp från fönster mot uteplatsen. Väggar målade i vitt och ljust laminatgolv. En dubbelgarderob till förvaring.

Badrum

Detta är helkaklat med vitt klinkergolv och vitt kakel på väggarna med grå bård. Här finns WC, handfat, badrumsskåp, handdukstork och bubbelbadkar. Stor spegel på den bortre väggen ger en känsla av rymd. Möjlighet att ha tvättmaskin här, vilket idag finns i det mindre badrummet.

WC

En mindre gästtoalett med WC, handfat, badrumsskåp, tvättmaskin och torktumlare. Här finns möjlighet att installera duschkabin för att få två duschmöjligheter i lägenheten. Ljusgrön plastmatta på golvet och väggar målade i ljus ton.

Förråd/Extra rum

I lägenheten finns ett mycket stort förråd som gör förvaringsmöjligheterna exemplariska. Här kan även en arbetshörna eller extra sovrum ordnas för den som önskar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 2, hiss finns

Avgift

5 467 kr inkl värme, VA och möjlighet till parkering

Driftskostnad

7 574 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 974 kr
Försäkring: 2 600 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,167%

Andel av årsavgiften

1,16211%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har tillgång till ett antal extra förråd som kan hyras i mån av plats. Tillgång finns till gemensamt cykel/barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 2

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig uteplats i bästa sydväst-läge där chans ges till fina stunder i solen. Trevlig omgivning med grönskande allmänning intill. Denna är på 40 kvm och rymmer flera bordsgrupper. Det finns markis som är tacksamt att fälla ut på heta sommardagar. Ramas på ett trevligt sätt in av staket med grind där man bara kan ta klivet ut till allmänningen intill.

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll. Ytterligare p-plats kan hyras mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Förening

Namn

Brf Mittenbäcken

Om föreningen

Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.. Totalt har föreningen 97 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Bredband/TV/Telefoni levereras av Comhem där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang. Bredband kan även tecknas genom Tele2.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i genomgående gott skick och underhålls löpande. Inga större renoveringar planeras för närvarande.

Ekonomi

Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från 1:a januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tomträtt

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, förskola, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen. Lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att de tre bostadsrättsföreningarna i Söderberga Park är formade som "JUL" vilket man kan se på satellitbilder ovanifrån.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns en populär förskola och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte