Svartviksvägen 21

Bilder

  • Såld!

Svartviksvägen 21 , Bromma Traneberg , STOCKHOLM

Detta är något för dig som söker sjöutsikt och högt fritt gavelläge med fönster i tre väderstreck. Mycket välplanerad lägenhet med balkong med vy mot sjön. Klassisk fiskbensmönstrad ekparkett i sällskapsdel och båda sovrummen. Härligt sjönära läge där du kan lägga i kajaken nedanför huset eller ta en strandpromenad med början direkt utanför porten. Välkommen på visning hälsar Jan Malmgren HusmanHagberg

56 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
2 879 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
3
Byggår:
1939
Driftskostnad:
617 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning

Med sjönära läge ligger denna mycket bra planerade gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Härligt balkongläge med sjöutsikt. Här erbjuds ett boende utöver det vanliga!

Varmt välkomna till Svartviksvägen 21

Trevlig HALL med undanskymd plats för ytterkläder och skor. Väggar tapetserade med designtapet och svart mosaik på golv. Här finns även den separata WC:n som har delvis målade och kaklade väggar samt schackrutigt klinkergolv i vitt och svart.

I hallen finns även en KLÄDKAMMRE som ger gott om förvaringsmöjligheter.

Till vänster från hallen har vi det första SOVRUMMET som rymmer rejäl dubbelsäng samt ytterligare möbel om man så önskar. Utsikt mot rogivande grönska. Väggar målade i bruten vit kulör samt en fondvägg i grå kulör. På golvet finner vi den klassiska fiskbensmönstrade ekparketten.
Från detta sovrum når vi BADRUMMET som har handfat med tillhörande kommod, högskåp för förvaring samt dusch med välvda vikväggar i glas. Här finns även fönster för ljusinsläpp och vädring. Vita kaklade väggar och klinkergolv i lejongul??? nyans.

Mycket ljus SÄLLSKAPSDEL med fönster i två väderstreck. Här ryms såväl soffa som matsalsmöbel. Väggar i bruten vit nyans och fiskbensmönstrad ekparkett på golv. Utgång till BALKONG med härlig SJÖUTSIKT.

Sällskapsdelen har en stor öppning mot KÖKET vilket ger en luftig känsla. Köket har vita snickerier, ljus turkos kakel ovan arbetsbänk i trä. Mycket bra maskinell standard med diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, infälld gashäll samt inbyggd micro, alla dessa i rostfritt. Kyl/frys i vitt. Vita väggar och svart mosaikgolv. Här kan man tillreda maten samtidigt som man snegla ut mot sjön.

Slutligen har SOVRUMMET som vi når via dubbla glasdörrar från sällskapsdelen. Här ryms rejäl säng samt ytterligare möbel för förvaring. Fönster i vinkel mot skogsbacke. Detta rum kan även nyttjas som MATSAL om man så önskar. Väggar i bruten vit nyans och på golv finner vi åter den klassiska fiskbensmönstrade ekparketten.

Sammanfattningsvis så är detta ett kvalitetsboende med sitt sjönära läge och sitt höga gavelläge. Tillfälle för dig som söker sjöutsikt och högt ogenerat bonde!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 879 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

7 404 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 200 kr
Övrigt: 3 204 kr

Kommentar

Övrigt avser gas.

Andel i föreningen

8,52%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 21 november 2008
Energiprestanda: 123 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Tvättstuga finns i källaren med 2 tvättmaskiner och 1 torktumlare samt ett torkrum.

Fastighetsbeteckning

Bergsprängaren 2

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd samt ett källarförråd. Föreningen har 3 st garageplatser samt 3 st P-platser, fn kö.

Förening

Namn

Brf Tranebergsviken

Om föreningen

Föreningen bildades i samband med att huset byggdes 1939 och består av 12 st lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Man har även 1 lokal som är uthyrd men man förhandlar just nu med en ny lokalhyresrätt.

TV & Bredband via comhem, se www.comhem.se för utbud och priser. Föreningen håller på att dra in fiber.

Underhåll:
1992-1993 Stambyte
2013 Renovering av tak
2017 Fasadrenovering
2017 Fönsterrenovering, insättning isolerglas

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Karta

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad