Agatvägen 28

Bilder

  • Såld!
  • Välplanerat kök med gott om utrymmen
  • Kök i stilfullt utförande
  • Djupa fönster med fint ljusinsläpp
  • Kök mot matplats

Agatvägen 28 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

Trivsam och välplanerad 1:a på 35 kvm med ett tilltalande läge högst upp i huset, fritt från insyn. Löpande underhållet till genomgående fint skick och härligt ljusinsläpp från stora fönster med djupa nischer anno 30-tal.

Bra förvaring både i lägenheten samt stort vindsförråd. Belägen i lugna Beckomberga som uppskattas mycket idag för sin höga standard och med sin härliga grönska och goda kommunikationer endast ca 25 min pendling till city.

För intresseanmälan vänligen kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011 - Välkommen!

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 258 kr inkl värme, VA, bredband 100/100 Mbit, basutbud TV och sophantering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
104301132
Byggår:
1934
Driftskostnad:
288 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Stig in i hallen och känn dig välkommen till en välplanerad lägenhet i genomgående bra skick. I hallen finns gott om yta för avhängning vid hatthylla samt bra förvaringsutrymme i fyra garderober. Väggarna har mönstrade tapeter och golvet ekparkett vilket är genomgående för hela lägenheten.

Kök

Köksdelen har renoverats 2016 på ett smakfullt sätt. Ljusa materialval med vita luckor, vitt kakel och svart bänkskiva vilket matchar snyggt mot ekparkettgolvet. Här finns generösa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter i flera skåp. Fint ljusinsläpp från stort fönster och utrymme för matplats. Öppen planlösning in mot sällskapsrummet. Vitvaror med kyl/frys, spis med häll och spisfläkt.

Sällskapsrum

Detta är stort och rymmer det man behöver. Generösa ytor som gör det lätt att möblera. Även här ett fint ljusinsläpp från stora fönster som vetter mot den gröna omgivningen på baksidan. Ekparkettgolv och väggar målade i vitt.

Badrum

Välplanerat med WC, handfat och dusch. Även badrumsskåp och handdukstork finns samt utrymme för tvättmaskin om så önskas. Kaklade väggar i vitt och ljusgrå plastmatta på golvet.

Denna trevliga lägenhet ligger i ett charmigt och mycket välskött hus från 30-talet som löpande underhållits och renoverats. Det utgjorde från början personalbostäder för de som arbetade i området, men har sedan snart drygt tio år tillbaka varit bostadsrätter då BRF Spångapark förvärvade fastigheten. En välskött och omtyckt förening med totalt 18 lägenheter och tillgång till gemensam gård, utvändigt cykelförråd och egna p-platser.

Den senaste tiden har många nya hus tillkommit i området, vilket gjort omgivningarna mycket trevliga och det är idag ett levande kvarter med hög standard och olika åldersgrupper. Det är en grön och vacker omgivning med närhet till fina promenadvägar, kommunikationer och skola. Kort och gott ett boende som ger möjlighet till en god livskvalitet.

Välkommen in...

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 258 kr inkl värme, VA, bredband 100/100 Mbit, basutbud TV och sophantering

Driftskostnad

3 464 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 1 964 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

4,5389%

Andel av årsavgiften

4,539%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1934

Uppvärmning

Fjärrvärme/Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 maj 2009
Energiprestanda: 211 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

I källaren vid port 28 finns en tvättstuga i fint skick med fräscha maskiner. Två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

Byggnaden är i gott skick då den helrenoverades 2004/2005 (inkl stambyte) i samband med bildandet av BRF. Något år efteråt installerades bergvärme som idag utgör den största delen av uppvärmningen.

Huset är k-märkt.

Fastighetsbeteckning

Fornvården 4

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt vindsförråd. Lägenheten har säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Spångapark

Om föreningen

Föreningen BRF Spångapark bildades 2005 och ��ger fastigheten Fornvården 4 (friköpt mark) med adress Agatvägen 26-28 i Bromma. Totalt finns det 18 lägenheter där samtliga är upplåtna med bostadsrätt samt två renoverade vindsutrymmen som hyrs ut.

Man arrangerar två städdagar per år (vår/höst) då nödvändigt underhåll av huset och trädgården utförs.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Canseko, www.canseko.se. Som teknisk förvaltare anlitas MSF Fastighetsservice.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

18

TV och Bredband

TiIllgång till fiber genom bredbandsbolaget där bredband 100/100 Mbit och basutbud för TV ingår i månadsavgiften. Extra kanaler och ev snabbare bredband kan tecknas av medlemmen själv.

Parkering

Föreningen har tolv p-platser på gården som det är fritt för medlemmarna att disponera. Ingen kostnad tas ut för detta. Det finns även möjlighet att stå på gatan med p-tillstånd som tillhandahålls genom föreningen.

Renoveringar

Fastigheten anses vara i bra skick och inga större renoveringar planeras i dagsläget. Stambyte har gjorts. Man följer löpande sin underhållsplan och gör besiktning med jämna mellanrum för att ha koll.

För närvarande är man inne i slutfasen på de radonåtgärder man har vidtagit. Arbetet med detta är färdigt inom kort och samtliga lägenheter ska sen ligga på godkända värden.

På sikt ligger det i planen att bland annat byta bergvärmepumpen.

Ekonomi

Föreningens ekonomi anses stabil och inga avgiftsändringar finns beslutade i dagsläget (kollat 14/2-2019). Man gjorde nyligen en extra amortering på en miljon kronor och man äger marken själv (friköpt) vilket är en trygghet för den framtida ekonomin.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja, friköpt mark

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Området Beckomberga har vuxit fram sedan mitten av 1950-talet och består av flerfamiljshus med en blandning av stora och mindre lägenheter. Området ligger mellan småhusområdena Nälsta och Bromma Kyrka och har därefter kompletterats under de följande tre decennierna genom förtätning av bebyggelsen. Det "nya" Beckomberga som snabbt växer har lummiga parker med promenadvägar och gräsytor för lek och spel. Boende i olika typer av bebyggelse, både nybyggda samt äldre kulturmärkta byggnader. För mer info se: www.beckomberga.nu. Ett modernt och bekvämt boende för dig som uppskattar närheten till naturen eller för dig som vill låta barnen växa upp i härlig parkmiljö med omedelbar närhet till skola och förskola.

Till Mälarens strand är det cykelavstånd med badmöjligheter från härliga klippor eller Ängbybadets sandstrand. Ängby IP där Ängby IF huserar finns på gångavstånd. Strax bredvid ligger Kyrksjön med härliga promenadstråk. I närområdet finns även en 4H-gård där barnen kan klappa allt från söta kaniner till busiga getter.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget eller Råcksta som ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 115 trafikerar till Bromma sjukhus. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg).

Närservice

Praktiskt med gångavstånd till stor och välskött ICA-affär med generösa öppettider. Närhet finns dessutom till Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort utbud av diverse butiker. Även närhet till Brommaplan där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger.

Området har ett flertal fina daghem samt ett antal skolor från F6 - åk 9 (Beckombergaskolan och Raoul Wallenberg-skolan). Närmaste gymnasium finns i Blackeberg.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte