Svartviksvägen 8

Bilder

  • Såld!
  • Härlig sjöutsikt
  • Livskvalitet
  • Detta kallar vi sjöutsikt
  • Lätt att koppla av på denna balkong
  • Balkong

Svartviksvägen 8 , Bromma Traneberg , Stockholm

Mycket ljus och trevlig gavellägenhet med sjöutsikt från alla fönster och Mälaren som närmsta granne. Ett kvalitetsboende med genomgående snygg lägenhet och öppen spis samt balkong mot vattnet. Härlig sällskapsdel med gavelfönster. Stilrent renoverat badrum. Nära Alviks torg med bl.a affärer, T-bana och tvärbana.

54 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 990 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54 kvm
Våning:
2
Byggår:
1938
Driftskostnad:
650 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54 kvm

Rumsbeskrivning

Med Mälaren som närmsta granne ligger denna mycket trevliga gavellägenhet med sjöutsikt från alla fönster. Här får du det mesta, genomgående snygg lägenhet, öppen spis och balkong med fri utsikt mot vattnet. Bra belägen med promenadstråk utefter Mälaren utanför dörren. Här har du även badrocksavstånd när du vill ta ett morgondopp. Ett kvalitetsboende i en förening med låg belåning!

Välkomnande ENTRÉHALL med plats för ytterkläder och ytterligare förvaring i dom 3 platsbyggda garderoberna. Ljusa väggar och klinker i terracotta ton.

Genom tidstypisk portal övergår entréhallen i den INRE HALLEN som är hjärtat i lägenheten. Ljusa väggar mot det varma golvet som är ett vitlaserat ekgolv. Här finner vi ett unikt utrymme under husets trappa. Ett utrymme som kan nyttjas efter eget önskemål, kanske en vinkällare eller kontor.

Rakt fram från entrén har vi det stilfullt renoverade BADRUMMET med vita helkaklade väggar och vid duschen så har vi en fondvägg i grå/svart ton som tas upp av det klinkerlagda golvet. Fönster för ljusinsläpp och vädring. Utrustat med WC, handfat med kommod, handdukstork och dusch.

KÖKET har vita snickerier och ljusgrå mosaik ovanför den rostfria diskbänken. Detta matchar spiskåpan och spisen som även de går i rostfritt. Här har man öppnat upp mot sällskapsdelen och satt en bardisk som lämpar sig frukost om man så önskar. Köket utrustat med gasspis, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Ljusa väggar och klinkergolv i jordnära ton.

Nu tar vi oss in i den fantastiska SÄLLSKAPSDELEN som har allt vad man kan önska. Den ÖPPNA SPISEN för mysiga kvällar under vinterhalvåret och under det andra halvåret så går man ut på BALKONGEN som har ett sanslöst bra läge mot vattnet. Vackert fönster i vinkel med djupa fönsterbänkar i marmor. Detta är ett rum att trivas i året om. Ljusa väggar och samma stilrena ekgolv som i hallen.

Slutligen har vi det lugna SOVRUMMET som även det har fönster mot grönska och vatten. Två stycken dubbelgarderober för förvaring. Även här är det ljusa väggar och det fina ekgolvet.

Varmt välkomna till Svartviksvägen 8

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns ej

Avgift

2 990 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

7 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 2 000 kr
Övrigt: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Övrigt avser preliminär kostnad för gas.

Andel i föreningen

8,057%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1938

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 februari 2009
Energiprestanda: 86 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Ett källarförråd tillhör lägenheten. Cykel-/barnvagnsrum finns i källaren. Gemensam tvättstuga i källaren med 2 st tvättmaskiner och en torktumlare.

Fastighetsbeteckning

Diamantborren 2

Förening

Namn

Brf Diamantborren 2

Om föreningen

Brf Diamantborren 2 förvärvade fastigheten 1985 och består av 14 st lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även ett gästrum som medlemmarna kan disponera. Föreningen har en trevlig gård med fina gräsytor på baksidan av huset mot sjön. Bredband och TV-utbud via comhem, se www.comhem.se för utbud.
Föreningen tar en överlåtelseavgift på 900:- som betalas av köparen. Ingen pantsättningsavgift.

Föreningen har ett gästrum med toalett och två havskajaker som medlemmarna kan disponera.

Föreningens tomträttsavgäld skrevs om 2018

Renoveringar Diamantborren 2:
Balkongrenovering 1990 & 1997
Badrumsrenovering & stambyte 1994
Installation av kabel-TV 1995
Ny oljepanna 1995
Elstigar 1995
Fasadrenovering 1998
Galler till fönstren i källarutrummen 2003
Nya radiatorventiler 2003
Ny teleledning till huset 2006
Godkänd OVK (obligatorisk ventilationskontroll) 2006
Nya eldragningar i trapphusen 2006
Bergvärme 2007
Trapphusmålning 2009
Gräsklippare 2009
Tvättmaskin 2009
Renovering av namntavla samt ny anslagstavla 2010
Besiktning av oljecistern 2010
Sopskåp byts ut 2010
Fönstermålning 2010
Renovering av tak 2014
Renovering av tvättstugan 2017
REnovering av gästrum 2017

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Karta

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte