Nockeby Backe 4

Bilder

  • Såld!

Nockeby Backe 4 , Bromma Nockebyhov , STOCKHOLM

Med ett av områdets bästa lägen högt upp i huset på sjätte våningen ligger denna ljusa lägenhet som står nyproducerad och inflyttningsklar från den 11:e april. Bli den första att flytta in i detta toppklassboende med hög standard och stilsäkra materialval.

Den inglasade balkongen ligger fint mot innergården och ger chans att njuta av solen. Lägenheten är väldisponerad med genomgående stora rum och bra förvaringsutrymme i klädkammare samt extra förråd i källarplanet som tillhör lägenheten.

Byggnaderna är välanpassade med hiss i alla portar och i källarplan finns tillgång till garage där p-plats kan hyras av medlemmarna. Föreningen får en god ekonomi då bland annat räntorna ser ut att bli betydligt lägre än kalkylerat.

Belägen på endast några minuters gångavstånd till Mälarens strand och en vacker natur med Judarnskogens naturreservat som granne. Dessutom goda kommunikationer med buss mot Brommaplan och gångavstånd till 12:ans spårvagn.

Lägenheten säljs på ritning då den står inflyttningsklar från 11:e april eller senare. Visning är därför inte möjlig. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten - 070-4180011 - för mer information. Det finns också mycket bra info på nybyggnadsprojektets hemsida - https://boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden/

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 871 kr inkl värme, avlopp, kallvatten & sophantering (tillkommer 220 kr för Telia Tripple Play, TV/Bredband/Telefoni)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
91505
Byggår:
2017
Driftskostnad:
408 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning
INLEDNING

Lägenheten är modernt inredd med stilsäkra materialval anno 2017. Nedan följer en generell interiör-beskrivning som kompletterats med en del av de tillval ägaren har gjort. Bland annat rostfria vitvaror, sväng duschhörn i badrummet, spegeldörrar till skjutdörrsgarderoben i hallen mm. Info om samtliga tillval finns i bifogat dokumentet "Tillval, beställning".

HALL/KLK

3-stavs mattlackad ekparkett och väggar målade i vitt. Garderob och rymlig klädkammare erbjuder gott om förvaringsutrymme.

KÖK

3-stavs mattlackad ekparkett och väggar målade i vitt. Vita snickerier, ljusgrått kakel och extra tillval med bänkbelysning med led och spiskåpa i rostfritt/glas. Vitvaror i form av kyl/frys, induktionshäll, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Matplats finns för ett stort sällskap.

VARDAGSRUM

3-stavs mattlackad ekparkett och väggar målade i vitt. En vägg förstärkt för uppsättning av TV. Utgång härifrån till den inglasade balkongen i soligt läge.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsutrymme i garderob. 3-stavs mattlackad ekparkett och väggar målade i vitt.

BADRUM

Helkaklat med klinkergolv i ljusgrå kustgranit och väggar med vitt, sidenmatt kakel. Här finns i övrigt WC, handfat, dusch, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin/luftkondenstumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

3 871 kr inkl värme, avlopp, kallvatten & sophantering (tillkommer 220 kr för Telia Tripple Play, TV/Bredband/Telefoni)

Driftskostnad

4 898 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 100 kr
Försäkring: 1 668 kr
Övrigt: 1 130 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaderna är en uppskattning då lägenheten inte har bebotts ännu. Posten "Övrigt" avser kostnaden för uppvärmning av varmvattnet (enligt ekonomisk plan) som bekostas av bostadsrättshavaren själv.

Andel i föreningen

0,7633%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt barnvagns-, rullstols- och cykelförråd. Postboxar finns i anslutning till entrén i trapphuset. Tidningshållare finns intill bostadsdörren. Sophantering med nedgrävda behållare utomhus för källsortering.

Fastighetsbeteckning

Ceremonien 5

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och inglasad balkong som ligger i soligt läge mot innergården. Här ryms bordsgrupp vilket gör att man med fördel kan avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret.

Föreningen tillämpar individuell förbrukningskostnad för uppvärmningen av varmvattnet. Denna finns upptagen under posten övrigt i driftskostnaden.

Förening

Namn

Brf Nockebylunden

Om föreningen

Brf Nockebylunden äger fastigheten Ceremonien 5 själv (ej tomträtt) och består av totalt 117 lägenheter fördelade i två huskroppar med adress Nockeby Backe 4 samt Gubbkärrsvägen 19A-B. Erséus Arkitekter har ritat husen med fasader i hårdbränt mörkt tegel med vit och grå puts. Inflyttning har skett under hösten 2016 och fortsätter en bit in under 2017. Modernt planlösta med variation från 1-5 rok där hiss finns i samtliga uppgångar.

Nybyggnadsprojektet har utförts av JM Ab som byggherre. Ca två år efter inflyttningen kommer en garantibesiktning genomföras. Vid denna kan eventuellt uppkomna fel och brister i lägenheten justeras och åtgärdas.

Information om nybyggnadsprojektet går att hitta på https://boratt.se/residences/search-residences/stockholm/stockholm/bromma-nockebyhov/nockebylunden/

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

117

TV och Bredband

Fiber finns installerat där Telia Tripple Play (Bredband 100/100 Mbit, TV-paket lagom och IP-telefoni) ingår i avgiften. För detta tillkommer 220 kr i månaden utöver månadsavgiften. Till varje lägenhet hör en egen digitalbox.

Parkering

I källarplanet för husen på Nockeby backe finns ett stort garage med totalt ca 80 platser för föreningens förfogande. Dessa samt 14 vanliga p-platser utomhus fördelas enligt kö-system. Uthyrningen hanteras av Q-park (0771-969000). Kostnaden för att hyra är 1 400 kr/mån för garage och 400 kr/mån för p-plats. I övrigt fri parkering på gatan.

Ekonomi

BRF Nockebylunden kommer att få en god ekonomi. Bl.a. äger man marken själv (ej tomträtt) och man kommer få betydligt lägre räntor på sina lån än vad den ekonomiska planen säger. Enligt denna kalkylerade man med en snittränta på 3,78 %. Troligen kan denna nu hamna på omkring 1,5-1,6 %. För överskottet kan man t.ex. amortera av på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Föreningen äger marken själv.

Om området

Bromma Nockebyhov

Mellan Mälarens strand och Judarnskogen i Bromma ligger Nockebyhov som uppskattas mycket för sitt lugn och den natursköna omgivningen. I öster avgränsas området av Drottningholmsvägen och Nockebybron och i väster av Blackebergsvägen utmed Ängbybadet. Bebyggelsen är varierad och uppförd framför allt under 1950-talet. I nordöst ligger ett större småstugeområde från 1930-talet och just nu byggs nya Nockeby Terrassen och Nockebylunden invid Drottningholmsvägen.

Kommunikation

Mycket goda bussförbindelser med hållplats endast 150 meter från porten varifrån du kommer till Brommaplan på ett par minuter. Här passerar samtliga bussar som går mellan Brommaplan och Mälaröarna. På ett par minuters gångväg från lägenheten finns också 12:ans spårvagn som avgår mot Alvik med regelbundna turer.

Närservice

Vid Brommaplan finns ett stort utbud av butiker, mataffärer, banker, apotek och vårdcentral. Välsorterad livsmedelsbutik finns även vid Nockeby Torg som nås på gångavstånd. Där hittar du också restauranger, apotek, kemtvätt, skomakare, skrädderi och annat man har nytta utav. Vid brofästet, på ca 300 meters avstånd, finns Garpes livs med välsorterad chark.

Parkering

Fri parkering gäller på gatorna i området med undantag för vissa dagar vintertid.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad