Drottningholmsvägen 284

Bilder

  • Såld!

Drottningholmsvägen 284 , Bromma Abrahamsberg , Stockholm

Unik etagelägenhet med 4,20 m i takhöjd. Nyrenoverad lägenhet om 29 kvm med exklusiv finish. Öppen och social planlösning med smarta lösningar. Badrum i toppskick med inbyggda spotlight och golvvärme. Belägen endast några minuter från T-bana och Mälarens vatten i en stabil brf med låga avgifter. Varmt välkomna på visning!

29 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
1 739 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
29 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
1938
Driftskostnad:
401 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

29 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna unika lägenhet med en fantastisk takhöjd på 4,2 m. Lägenheten är genomgående renoverad 2013. Här erbjuds en mycket trevlig lägenhet i toppskick. Ett perfekt förstaboende för den som söker det lilla extra!

Genom de renoverade entré, med en gedigen säkerhetsdörr, kommer vi in i lägenhetens hall. Här finns en platsbyggd garderobsvägg som rymmer det mesta i klädväg. Belysning genom spotlights i taket. Från hallen kommer vi vidare in i lägenhetens kök. Ett nyligen renoverat kök med spishäll, inbyggd kyl/frys, ugn och fläkt. Här finns gott om förvaring genom flertalet smarta köksskåp. Invid köket finns ett matplats för 4 personer. Ljuset från fönstret i kombination med den fina takhöjden ger allrummet, köket och matplatsen en luftig och härlig känsla. Väggarna är genomgående vitmålade i hela lägenheten och på golvet ligger ett behandlat trägolv vilket även det är enhetligt för hela lägenheten. I anslutning till köket så har vi lägenhetens vardagsrumsdel med plats för en mindre sittgrupp.

Genom en trappa tar vi oss upp på sovloftet. Här finns idag en 120 cm säng. Längst med ena vägen finns smart klädförvaring. Innan för sängen finns lägenhetens förråd/klädkammare som erbjuder ytterligare förvaring. På sovloften är 190 cm i takhöjd .

Tillbaka i hallen så når vi badrummet. Helkaklat med vit kakel på väggarna och grått klinker på golvet. Infällda spotlights i taket. Utrustat med WC, dusch med glasvägg, handfat, badrumsspegel med belysning, handdukstork samt golvvärme. Allt i nyskick.

Sammanfattningsvis
En fantastisk möjlighet att förvärva en nyrenoverad lägenhet med en helt unik planlösning! Missa inte detta tillfälle!

Varmt välkomna till Drottningholmsvägen 284!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 739 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 823 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 500 kr
Försäkring: 2 323 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

5,088%

Andel av årsavgiften

5,09%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1938 2014

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 20 november 2009
Energiprestanda: 66 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + isolerglas

Övrigt

I lägenheten finns ett förråd(se bild)

Förening

Namn

Brf Sunnanskog 13

Om föreningen

Brf Sunnanskog 13 registrerades år 2013 och den ekonomiska planen registrerades året efter. Föreningen består av 16 lägenheter och 1 lokal där samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt och lokalen med hyresrätt. Huset har genomgått en stor renovering och ombyggnad år 2014 och är i mycket gott skick. Gemensam tvättstuga i källaren. Uppvärmning genom bergvärme.

Fastigheten upplåtes med tomträtt och nytt tomträttsavtal skrevs i april 2018 och nuvarande avgift gäller i 10 år från 1/4-2018.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

16

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

TV/Bredband via Comhem.

Parkering

Föreningen har 6 stycken parkeringsplatser. Kostnad 500 kr/mån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tomträtt, omförhandlas 2028.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Abrahamsberg

Abrahamsberg är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Större delen av bebyggelsen växte upp under 30- och 40-talet i form av Brommas karaktäristiska smalhus. Här finns gott om grönområden och lekparker som ger en fin livskvalitet.
I närområde finns många härliga promenadstråk i skogen och utmed Mälaren. På cykelavstånd finns Kärsön med bad och orörd natur samt Drottningsholms slott med dess vackra park. Judarnskogen som är ett mycket omtyckt naturreservat och i anslutning även Ängbybadet.

Kommunikation

T-banan (gröna linjen) som tar dig in till City på mindre än 20 minuter. På promenadavstånd ligger Brommaplan med ett stort antal busslinjer samt T-bana. Två stationer från Abrahamsberg mot City ligger Alvik med tvärbana och diverse närservice.

Närservice

I Abrahamsberg hittar du närservice såsom Ica samt små lokala butiker. I området finns det också café, pizzeria och restauranger. Abrahamsbergsskolan och Olovslundskolan, populära skolor med årskurser 0-9 samt bra förskolor.

Parkering

Fri parkering sker på gatan utanför huset. Under vinterhalvåret är det städgata en gång i veckan.

Karta

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad