Åkerhielmsgatan 14

Bilder

  • Såld!

Åkerhielmsgatan 14 , Bromma Traneberg , Stockholm

Optimalt planerad gavellägenhet med både öppen spis och balkong! Belägen i lugnt villakvarter. Från lägenheten är det ett stenkast till livsmedelsaffär och Stora mossens tunnelbanestation. Stabil förening med låga avgifter och välskött underhåll. Varmt välkommen på visning av 64 välplanerade kvadratmeter.

64 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 243 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
2
Byggår:
1942
Driftskostnad:
520 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning

Optimalt planerad gavellägenhet med både eldstad och balkong! Belägen i ett lugnt villakvarter. Sällskapsrummet erbjuder en social yta med fönster i två väderstreck, eldstad och utgång till balkongen som vetter åt väst. Två fullstora sovrum och ett modernt kök med både tvättmaskin och diskmaskin. Från lägenheten är det ett stenkast till livsmedelsaffär och Stora mossens tunnelbanestation. Varmt välkomma på visningen av 64 välplanerade kvadratmetrar.

Välkomnande ENTRÉ med goda avhängnings -och förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob. Entrén är försedd med säkerhetsdörr vilket bidrar till en tystare inomhusmiljö och en lägre premie på hemförsäkringen. Entrén leder er vidare till lägenhetens övriga rum och är här väggarna målade i vitt och ljust golv.

Insynsskyddat SOVRUM 1 med plats för dubbelsäng och tillhörande nattygsbord. I sovrummet återfinns två platsbyggda garderober men här finns även rum för ytterligare förvaringsmöbler. Väggarna målade i en sober nyans och golvet är av den bevarade parketten.

Även SOVRUM 2 har plats för dubbelsäng och tillhörande nattygsbord. Här återfinns en platsbyggd garderob men här finns även rum för ytterligare förvaringsmöbler. Väggarna är målade i vitt och golvet är av den bevarade parketten.

Modernt KÖK med matplats som rymmer 4-6 personer. Köket erbjuder gott om förvaring bakom de räfflade skåpsluckorna som löper längsmed den ena väggen. På motsatt sida sitter överskåp för optimal förvaring. Mellan över -och underskåpen sitter ett stilrent kakel och ovanpå underskåpen vilar en diskbänk i rostfritt samt bänkskivor av ek. Köket är utrustat med infälld Induktionshäll, varmluftsugn i rostfritt, rostfri spiskåpa, rostfri kyl/frys, tvättmaskin och diskmaskin. Ljusa väggar och ekparkett på golv.

Ljust SÄLLSKAPSRUM i gavel med både eldstad och utgång till balkong som vetter åt väst. Rummet rymmer både soffa, tv-möbel, skrivbord och förvaringsmöbler. Här är väggarna målade i blå ton och på golvet den bevarade parketten.

Helkaklat BADRUM med fullstort badkar. Badrummet har vitt kakel på väggarna som bryts av med två stilrena bårder i ljusgrått och golvet är av klinker i ljusgrå nyans. Badrummet är utrustat med: Badkar, handdukstork, handfat, spegelskåp och WC.

Varmt välkomna på visningen av Åkerhielmsgatan 14!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 243 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 240 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 3 240 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

5,01154%

Andel av årsavgiften

5,00445%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1942 ombyggt 1999

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 januari 2009
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Tegelsjö 16

Övrigt

KÄLLARFÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3-4 kvm. Samt matkällare ca 1 kvm

PARKERING:
Fri parkering sker på kringliggande gator.

STÄDNING:
Trapphusstädning & snöskottning sköts av medlemmarna själva.

CYKEL -& BARNVAGNSFÖRRÅD:
Cykel - & barnvagnsförråd finns i källaren.

TVÄTTSTUGA:
Föreningens tvättstuga ligger i källaren och kan nyttjas utav föreningens medlammar. 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare och 1 torkrum.

ÖVERNATTNINGSRUM:
Håller på att färdigställas och kommer att kunna nyttjas för medlemmarnas gäster.

INNEGÅRD:
Föreningens innegård kan nyttjas för grillning och umgänge.

Förening

Namn

Brf Tegelsjö

Om föreningen

Föreningens fastighet Tegelsjö 16 bebyggdes 1942. Föreningen förvärvade fastigheten för ombildning 1943 På fastigehten finns 1 bostadshus innehållande 21 lägenheter och 2 lokaler.

Lägenhetsfördelning:
3 st 1 rok
3 st 2 rok
9 st 3 rok
6 st 4 rok

1998-99 Stamrenovering samt byte av el
2004 Takrenovering
2006 Installation av bergvärme
2008 Renovering trapphus, installtion av säkerhetsdörrar
2010 Renovering av balkonger och renovering källarlokal
2013 Ommålning grund
2014 - Fönster och fönsterbleck mot Åkerhielmsgatan samt den södra gaveln har målats.
2014 - Anslutningspunkter till fibernätet har installerats i varje lägenhet.
2014 - Sortering av matavfall har införts.
2015 - Föreningen har tecknat en gruppanslutning för internet, tv, och telefoni hos Bredbandsbolaget. Avtalet
gäller i 5 år och avgiften 160 kr/mån läggs på varje medlems månadsavi.

Överlåtelseavgift om 2,5% av basbeloppet som debiteras köparen, pantsättningsavgift om 1 % av basbeloppet debiteras pantsättaren.

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Karta

Hör av dig till Jan Malmgren för mer information!

Jan Malmgren

Jan Malmgren

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 18

jan.malmgren@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad