Karlsbodavägen 44

Bilder

  • Såld!
  • Båtläge vid Bällstaån
  • Bällstvik sett från Sundbyberg
  • Sjöutsikt från balkong i vinterskymning
  • Föreningens båtklubb
  • Kök

Karlsbodavägen 44 , Bromma Bällstaviken , Stockholm

BO MED BÅTLÄGE VID BÄLLSTAÅN! Härligt boende i förening med egen båthamn, nära storstadspulsen i Sundbyberg. Trevlig sjöutsikt från solig, inglasad balkong som kan öppnas helt och bara 5 min promenadväg till Sundbyberg Centrum. Fin hörnvåning med fönster i söder och väster, fina tillval, 3 sovrum och gäst-wc. Ett otroligt centralt läge som ger oslagbar access till allt. Endast ett stenkast från pendeltåg, T-bana och tvärbana samt Bromma flyg. Populär förening med något så unikt som en egen båthamn och en parkeringsplats till varje lägenhet. Här kan man kasta loss utanför porten och nå Stockholm vattenvägen på några minuter - livskvalitet för båtägaren såväl som den som bara vill njuta av bryggliv och sjöutsikt.

91,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 797 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
333
Byggår:
2006
Driftskostnad:
349 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

91,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL innanför säkerhetsdörr, med avhängningsmöjlighet i två spegelgarderober.

Från hallen nås GÄST-WC med grått klinkergolv, vita väggar och handfat, WC samt spegel med belysning.

Det egna FÖRRÅDET nås behändigt inifrån lägenheten.

Från hallen öppnar sig lägenheten mot det stora, ljusa och lättmöblerade VARDAGSRUMMET med väggar i grå kulör. Rummet får fint ljusinsläpp via ett stort fönsterparti och har utgång till solig, inglasad BALKONG i söderläge. Här njuter man av den vackra sjöutsikten i solen hela dagen och på kvällen förlängs utelivet med skjutbara glaspartier. En härlig och avkopplande plats att betrakta båtarna som passerar förbi på det glittrande vattnet. Hyr man båtplats i föreningen, kan man beroende på plats ha uppsikt över sin egen båt från balkongen som nyligen är inglasad med öppningsbara partier som lätt skjuts undan när man önskar.

KÖK i öppen planlösning mot vardagsrummet, med rejäl matplats som rymmer många vänner och stor familj kring bordet. Köksinredning från Ballingslöv med vita, släta luckor med fasad kant i ek. Vitvaror i rostfritt utförande från Siemens; ugn, kyl, frys, induktionshäll och diskmaskin. Köksfläkt. Vitt kakel som stänkskydd ovan arbetsbänk i eklaminat.

En inre hall med städskåp och linneskåp leder vidare från vardagsrummet till den avskilda och mer privata sovavdelningen.

SOVRUM 1 - Master bedroom - har varmröda väggar och en egen rymlig klädkammare med hyllor.

Lättillgängligt mitt emot det stora sovrummet ligger det rymliga BADRUMMET som har grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Vägghängd WC, handfat med badrumsskåp med speglar och spotlightbelysning. Duschhörna med infällbar, rundad duschvägg i härdat glas. Vill man, får badkar plats. Tvättmaskin och torktumlare är placerade under vit bänkskiva med praktiska väggskåp över, som slukar det mesta och som gör det lätt att hålla ordning och reda. Plats för tvättkorg under bänkskivan. Belysning via infälla spotlights i taket och ljusramp under skåpen.

SOVRUM 2 ligger invid föräldrasovrummet och passar därför fint till det mindre barnet. Väggar i vilsam gröngrå nyans och garderober från golv till tak.

SOVRUM 3 med varmt gula väggar, nås från köket och har liksom sovrum 2 plats för både säng, garderob och skrivbord.

Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och uttag för TV och bredband i alla rum.

Varmt välkomna till ett högkvalitativt boende vid Bällstavikens strand!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

5 797 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband

Driftskostnad

4 194 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 194 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,5966%

Andel av årsavgiften

1,5966%

Tillträde

Förslag mitten april -16

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2006

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 30 juni 2009
Energiprestanda: 121 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Masugnen 8

Övrigt

Inglasad balkong, kabel-TV och bredband. Garage finns att hyra. Parkering finns att hyra.

Förening

Namn

Brf Bällstavik

Om föreningen

Brf Bällstavik bildades 2005 och äger med äganderätt sin mark Fastighet Masugnen 8, som är bebyggd med 3 st punkthus med totalt 69 lägenheter, idylliskt placerade på kajen till Bällstaåns mynning mot Bällstaviken. Husen färdigställdes under 2006. Byggherre Veidekke.

Föreningen har lagt ner mycket energi på göra fastighetens grönområden och ytor så trevliga som möjligt. Föreningen har egna båtbryggor, grönytor och rabatter, terrass och trädäck med flera platser för grannsamvaro vid kajen. En trädgårdsgrupp finns för dig som är intresserad och denna grupp har förskönat omgivningarna sedan föreningens var ny.

Arkitekternas vision när de ritade BRF Bällstavik: (Källa: Johanson Linnman Arkitekter AB)

Huskropparna häver sig upp från marken och ut över Bällstaviken. Ljuset och det fria läget bjuder utblickar längs viken söderut mot Ulvsundasjön eller upp utefter Bällstaån.

Ett modernt arkitektoniskt uttryck. Varje byggnad skapard av två mindre volymer - en tyngre röd som står stadigt på marken och en lätt, gracil ljus volym som sträcker sig mot vattnet.

Mellan husen intima gårdar i lugn avskildhet. Strandvegetationen smälter samman sjö och land in mot gårdarna där trädäcken blir som en förlängning av bryggan intill. En plats för gemenskap, lek och rekreation alltmedan båtarna nedanför komma och gå.

Strandpromenaden knyter samman kvarteret med omgivande miljöer.

Ett centralt läge med bra kommunikationer och med stadens hela utbud av butiker, restauranger och nöjen i Sundbyberg på andra sidan viken.

Välkommen hem!

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

69

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår kabel-TV (basutbud) samt 100 Mbit bredband från ComHem. Det finns även möjlighet att ansluta sig till ComHems nät för telefoni.

Parkering

Föreningen har 67 P-platser för bilar och 2 MC-platser. Föreningen erbjuder garageplats (kö), carport (kö) eller utomhus p-plats. El-uttag för motorvärmare. Varje lägenhet är garanterad en p-plats. I förrådet finns hängare/förvaring för vinter/sommardäck som kan nyttjas av föreningens medlemmar

AVGIFTER P-PLATS Garage: 1 500 kr/månad, carport 750 kr/månad, P-plats utomhus 350 kronor/månad. Det är f.n gratis att parkera på gatorna i området.

Ekonomi

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

BÅTPLATSER 28 platser (varav 2 gästplatser) Enhetspris för stor båt/mindre båt är 2 500 kr per säsong. Fn kö. Gästbrygga finns för besökande båtar.
Cykel & barnvagnsrum finns i husen.

Om området

Bromma Bällstaviken

Bällstaviken är en vik i Mälaren i förlängningen av Ulvsundasjön och området ligger närmast vattnet mellan Brommas Mariehäll, på gränsen till Sundbyberg. Bällsta bro som förbinder Bromma med Sundbyberg, som ligger några 100 meter bort. På Brommasidan ligger husen vackert placerade vid kajkanten. Med båt nås Mälaren via Ulvsundasjön och längs norra stranden av Bällstaviken löper en härlig promenadväg med trivsamma mat- och fikaställen längs vattnet, förbi Pampas Marina och Karlbergs slott mot Stockholm och Kungsholmen.
Ett boende i Bällstaviken Bromma erbjuder tillgång Sundbybergs trivsamma stadsmiljö tvärs över vattnet, men har fördelen av Brommas lägre kommunalskatt.

Kommunikation

Man kan nästan inte tänka sig bättre kommunikationer. På ca 5 minuters promenad når du Sundbybergs Centrum med pendeltåg som tar dig på mindre än 10 minuter till Stockholm C. Här finns också tunnelbanans blå linje samt ett flertal bussar. Ett flertal av SJ-tågen stannar också här. Med tvärbanan som har station några hundra meter bort, nås Solna samt Sickla via Alvik - Stora Essingen - Liljeholmen - Gullmarsplan - Hammarby Sjöstad. För den som reser i jobbet är närheten till Bromma Flygplats perfekt.

Närservice

I Sundbyberg finner du citypuls med ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice, men också en känsla av småstadsliv.

Dessutom är avståndet inte långt till Blocks ett nytt modernt köpcentum med allt du kan önska dig i ett 80-tal butiker.

Karta

Hör av dig till Håkan Jansson för mer information!

Håkan Jansson

Håkan Jansson

Bromma

Aukt. & Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0708-141212

0708-14 12 12

hakan.jansson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte