Pellepennans gata 9

Bilder

  • Såld!
  • Arbetsyta i köket
  • Härlig och ljus matplats i köket
  • Stilren köksinredning
  • Badrum
  • Tvättmaskin

Pellepennans gata 9 , Bromma - Annedal , Stockholm

Kvadratsmart boende med radhuskänsla och egen liten tomt och uteplats i omtyckta Annedal. Ett stenkast till Lönnebergaparken och promenadavstånd till Sundbyberg. 7 minuters bilväg till Bromma flyg ger snabb access till övriga landet. Snyggt, fullutrustat kök, bra förvaringsmöjligheter och ett rymligt, fräscht badrum gör detta till bästa valet för singeln, paret och resenären som vill ha både gräs mellan tårna och närhet till allt som Stockolm har att erbjuda.

46 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 977 kr inkl värme, VA, TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
46 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2014
Driftskostnad:
475 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

46 kvm

Rumsbeskrivning

Entre över egen liten tomt, omgärdad av rabatt och häck. Stensatt gång och uteplats samt grön gräsmatta, lagom stor för ett par solstolar och hundens lek. Här finns en härlig uteplats under tak som förlänger sommarens utekvällar och bostadens yta.

HALL med förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar, varav en med spegelglas.

Rymligt VARDAGSRUM med plats för soffgrupp och insynskyddad SOVALKOV.

Öppen planlösning med genomgång till rymligt och fullutrustat KÖK med ljus matplats vid fönster i vinkel mot gatan. Här finns gott om förvaring i skåp med vita, släta luckor. Bänkskiva i massivt trä med infälld dubbelho under mönstrat kakel som stänkskydd. Spotlights under överskåpen och rostfria vitvaror, ugn, kyl/frys och inbyggd mikro. Diskmaskin bakom integrerad lucka. Skafferi och skåpinredning samt garderob med skjutdörrar och bra förvaring med trådkorgar.

Rymligt DUSCHRUM med infällbar duschvägg i glas, WC, handfatskommod med lådor och badrumssåp med spegel. Undre praktisk arbetsskiva i laminat finns egen tvättmaskin och plats finns för torktumlare om man önskar. Vattenburen handduktstork. Rejäla överskåp rymmer handdukar, tvättmedel och hygienartiklar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Avgift

3 977 kr inkl värme, VA, TV & bredband

Driftskostnad

5 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Hushållsel och uppvärmning varmvatten betalas via föreningen, ca 350 kr/månad.

Andel i föreningen

0,757%

Andel av årsavgiften

1,724%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Annedals Entré

Om föreningen

Fastigheten är helt ny och föreningen likaså. Huset stod inflyttningsklart i november 2014.
Överlåtelseavgift 1112 SEK (Betalas av Köpare)
Pantsättningsavgift | 445 SEK

Antal lägenheter

84

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Kostnad för kabeltv och bredband debiteras med 260 kr/mån som obligatorisk tillägg genom gruppanslutning till Bredbandsbolaget. Varje bostadsrättsinnehavare väljer därefter tilläggsprodukter efter eget tycke.

Parkering

Det finns garage med 59 platser i föreningen, till dessa är det separat kö. Kostnad för garageplatserna är 1 000:-/månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1112 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Viktiga dokument

Om området

Bromma - Annedal

Bostaden är beläget i expansiva Annedal som ligger på gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Annedal är ett attraktivt område under uppväxt som ligger i stadsdelen Mariehäll i Bromma. Brf Annedals entré ligger fint placerad mellan två vacka parker, Lönnebergaparken och Annedalsparken.

Mycket fokus har lagts på barnen vid utformningen av Annedal och kommunens mål är att miljön ska vara trygg och säker och kunna erbjuda lek, utveckling och lärande. Det nya området kommer att bli en del av gamla Mariehäll som består av en blandad bebyggelse med allt från äldre, fristående villor till nybyggda bostadsrätter och radhus.

Här är det nära till Marabouparken och Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen och Vasastan. Gångavstånd till Sundbybergs stadskärna med alla sina caféer, restauranger och butiker. I Annedal anläggs ett helt nytt promenadstråk längs med Bällstaån för promenader längs med vattnet. Det kommer bl a att finnas tre anlagda parker samt ett antal naturområden som inbjuder till spontan lek.

Kommunikation

På behagligt gångavstånd når du Sundbybergs C med pendel som på ca 10 min tar dig till Stockholm C. Här finns också tunnelbanans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Tvärbanan går till Alvik och vidare till Stockholms södra förortsamt till Solna Centrum med en möjlig fortsättning norrut från Solna station. (närmsta hållplats Bällsta Bro). Planer finns för ny sträckning närmare Annedal mot Kista.

Bromma flygplats med ett flertal destinationer ligger på behagligt avstånd, trots att flygtrafiken inte är ett störande moment i området Annedal.

Närservice

I Sundbyberg finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice. Dessutom är avståndet inte långt till Bromma Blocks, ett modernt köpcentrum med ca 80 butiker i en spännande mix, delikatesshall, caféer och restauranger samt nya garageplatser under mark.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte