Kratsbodavägen 24, 3 tr, lgh 1302

Bilder

  • Såld!
  • Varmt välkommen till Kratsbodavägen 24!
  • Utgång till den stora balkongen
  • Inglasad och öppningsbar
  • Utsikten
  • Vy över grannarnas takåsar

Kratsbodavägen 24, 3 tr, lgh 1302 , Bromma Mariehäll , Stockholm

Topprenoverad lägenhet som är ombyggd till en 2,5a/"mini 3:a". Inglasad balkong med ett högt läge som ger en fantastisk utsikt. Badrum med badkar och tvättmaskin. En av områdets bästa BRF:er med fiber i avgiften! Varmt välkomna på visning ett stenkast från tvärbanan och med promenadavstånd till Sundbyberg.

59 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
2 611 kr Inkl värme, VA, bredband(100mbit)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
14
Byggår:
1986
Driftskostnad:
600 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomna till denna Renoverade 2,5a/"mini 3:a" med ett fantastiskt läge, högt upp i huset med en slående utsikt. Inglasad balkong, nyrenoverat kök(2014) och nyrenoverat badrum allt i mycket hög standard.

HALL:
Bra planerad hall där inga ytor är oanvända. Smarta förvaringslösningar längs med väggarna. På golvet ligger en ljus ekparkett som är enhetlig för hela stora delar av lägenheten.. Plats för hallmöbel samt goda möjligheter till förvaring av ytterkläder. Väggarna är tapetserade i ljus ton.

VARDAGSRUM:
Underbart ljust rum med generösa ytor. Väldisponerade ytor ger ett lättmöblerat rum som känns inbjudande och trivsamt. Gott om plats för sittgruppen och mindre matrumsmöbel om så önskas. På väggarna sitter mönstrad fondtapet och resten av väggarna är tapetserade i en ljus ton. Golvet är samma fina parkett golv som elegant binder samman rummen. Från vardagsrummet tar vi oss vidare ut till den inglasade balkongen.

INGLASADE BALKONGEN:
Från vardagsrummet tar vi oss ut till den rymliga inglasade balkongen. Genom sitt höga läge får vi med milsvid utsikt i söder. Plats för både sittgrupp och frodigt växthus, om man så önskar. Med en yta på 8 kvm blir detta ett extra rum från tidig vår till långt in på hösten. Infravärme förlänger säsongen och praktiska solskydd i form av persienner sitter monterade på balkongen.

KÖK:
Mycket stilsäkert renoverat kök med luckor i svart, gedigna bänkskivor och väggarna pryds med en blommig tapet, vilket ger en hemtrevlig och varm köksmiljö. All tänkbar utrustning som fläkt, induktionshäll, integrerad ugn, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Över arbetsytorna sitter spotlights som ger en bra belysning. I köket finns även en bra matplats för 4-6 personer.

SOVRUM 1:
Här ryms dubbelsängen och ljuset är fint från fönster i söder. Möjlighet till förvaringsmöbel om så önskas. Ljust parkettgolv även här, väggarna är målade med en tapetserad fondvägg.

WALK-IN-CLOSET/SOVRUM 2:
Det mindre rummet som ligger i anslutning till hallen används idag som en walk-in-closet. Här finns en praktisk garderobsvägg som rymmer det mest i klädväg. Tidigare ägare har använt rummet som ett sovrum, möjligt att ha en 160 cm säng.

BADRUMMET:
Topprenoverat badrum med allt! Helkaklat badrum med mosaikstycken som snyggt bryter av mot de vita. Stor badkar(bubbelfunktionerna fungerar tyvärr inte). Exklusiva detaljer som kommod och handdukstork. På golvet ligger bruna plattor med golvvärme. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin, Wc. I taket sitter infällda spotlights för ett behagligt ljus. Ett badrum av yttersta klass.

Sammanfattningsvis ett boende med en mycket god standard. Härliga ljusa ytor utan insyn och med vy över närområdet. Stilfullt renoverad till bästa skick. Lugnt och bekymmersfritt boende i gedigen fastighet och välhållen förening i barnvänligt läge, centralt och nära till det mesta.

Varmt välkommen till Kratsbodavägen 24.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

2 611 kr Inkl värme, VA, bredband(100mbit)

Driftskostnad

7 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 2 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

2,3691%

Andel av årsavgiften

2,37%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1986

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 oktober 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 111 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Mattishill 8

��vrigt

Till lägenheten finns ett rymligt källarförråd.

Förening

Namn

Brf Hemlyckan

Om föreningen

Brf Hemlyckan äger fastigheten Mattishill 8 och består av 37 lägenheter. Av dessa upplåts 34 som bostadsrätter och 3 med hyresrätt. Detta kan ses som en dold tillgång. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1986.

Föreningen har en god ekonomi och fastigheten är mycket välhållen.

Till entrédörrarna finns porttelefon och magnetlås.

Till fastigheten finns även 20 parkeringsplatser som fördelas enligt kösystem.
Föreningen har en gemensam festlokal/övernattningslokal som för 200 kronor per dygn går att hyra och som rymmer 50 gäster. I lokalen finns även kök och badrum.

Mycket trivsam förening som ofta arrangerar tillställningar och aktiviteter för medlemmarna. Vid den nedre ingången finns en liten lekplats. Det finns även en större lekplats i närområdet.

Fiber(100/100) ingår i avgiften. Via fiber går det att få IP-tv. Via antennuttaget kommer man åt det marksända nätet(boxer)

Stor modern tvättstuga i källarplanet. Med tvättmaskiner, Torktumlare, Torkskåp samt mangel.

PLATSER/CARPORT
Föreningen har idag både carport och p-platser. Kostnaderna för dessa är 375 kr respektive 250 kr/mån. För närvarande kö.

RENOVERINGAR:

2010 Badrumsrenovering
2013 Installation av fiberbaserat fastighetsnätverk till alla lägenheter
2013 Installation av närvarostyrd LED-belysning i trapphusen
2014 Nya balkonginglasningar
2015 Installation av bergvärme
2016 Renovering av gemensamhets lokalen
2016 Ny gatubelysning utomhus
2018 Nya hissar kommer installeras under hösten.

Endast 100 meter från föreningens tomt finns en nyrenoverad lekplats med plaskdamm.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

37

Antal hyresrätter

3

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja, marken är friköpt vilket är en stor fördel.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Mariehäll

Mariehäll är en mycket expansiv del av Bromma där mycket nya bostäder vuxit upp den senaste tiden och många nya planeras framöver. Området ligger på perfekt avstånd till Sundbyberg med ett stort utbud av butiker samt goda kommunikationer.

Inte långt från Mariehäll hittar du promenadstråk längs med vattnet samt Brommakullarna som erbjuder öppna vidder och trevliga motionsmöjligheter.

Kommunikation

På ca fem minuters gångavstånd når du Sundbybergs C med pendel som tar dig på tio minuter till Stockholm C. Här finns också tunnelbanans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Tvärbanan trafikerar Karlsbodavägen på sträckan Alvik - Solna och kommer enkelt att ta dig till Alvik på 5 minuter och på 12 minuter kommer du även nå Solna C.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skulle störa området.

Tvärbanan är planerad att trafikera Karlsbodavägen på sträckan Alvik - Solna och kommer enkelt att ta dig till Alvik på 5 minuter och på 12 minuter kommer du även nå Solna C. Läs mer på https://sl.se/Templates/SubStart.aspx?id=14025.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skulle störa området.

Närservice

I Sundbyberg finns också ett stort utbud av butiker, restauranger och närservice.

Dessutom är avståndet inte långt till Bromma Center, ett nytt modernt köpcentum med allt du kan önska dig.

Karta

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte