Spannvägen 36

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp
  • Utgång till balkong med eftermiddags och kvällssol
  • Balkong med grön omgivning och milsvid utsikt
  • Balkong med plats för bordsgrupp
  • Stilfullt kök i ljusa färger

Spannvägen 36 , Bromma Abrahamsberg , Stockholm

Smakfullt renoverad i genomgående fint skick med 3 rum och kök. Vackert läge på höjd i populära Abrahamsberg. Balkong i väster med härlig kvällssol. En välskött förening med god ekonomi vilket avspeglar sig i den låga avgiften. Endast fem minuters promenad till t-bana, butiker och närservice.

53 kvm, 2,5 rok

Månadsavgift:
2 582 kr inkl värme, VA och basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
2
Byggår:
1942
Driftskostnad:
823 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2,5 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning
Kök

Gasspis med elugn (Gorenje 2009), kolfilterfläkt (Whirlpool 2009), Kyl/frys (Cylinda 2009), diskmaskin (Whirlpool 2009).

Badrum

WC, handfat, dusch med vikdörr, dubbla badrumsskåp, handdukstork, golvvärme, fönster.

Tvättstuga

Gemensam tvättstuga i föreningen.

ENTRÉ:
Välkommen att ta klivet in till en välplanerad mini-3:a i fint skick och med ett attraktivt läge på populära Spannvägen. Vid hallen möts du av det fina ekparkettgolvet som i stort sett är genomgående för hela lägenheten. Här finns bra förvaringsutrymme i tre garderober och avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla. Väggar med tapeter i ljus färgsättning och diskret mönster.

KÖK:
Till höger från hallen ligger köket som nyligen renoverats till ett fint skick med vita skåpluckor, svart bänkskiva och kakel i ljusgrå ton. Samtliga vitvaror är från 2009. Bra planerat med goda förvaringsmöjligheter i flertalet skåp och bra arbetsytor. Här finns också ett litet barbord som ger matplats för två personer. Vitmålade väggar och sandfärgade vinylgolvplattor från Amtico.

MATRUM/EXTRA SOVRUM:
Intill köket ligger ett extra rum som kan användas som både matrum, extra sovrum eller varför inte arbetsrum. Gråmålade väggar och ekparkettgolv samt en garderob till förvaring.

VARDAGSRUM/BALKONG:
Ett stort vardagsrum med plats för sällskapsdel och ytterligare möblemang om så önskas. Fint inflöde av ljus genom det stora fönstret. Väggar med ljusa tapeter med svagt mönster och ekparkettgolv. Härifrån når du ut på balkongen som ligger i bästa västerläge med eftermiddags-/kvällssol. Plats finns här för en smidig bordsgrupp.

SOVRUM:
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Tre garderober för den som önskar plats för förvaring. Väggar med ljusa tapeter och ekparkettgolv.

BADRUM:
Stilfullt renoverat badrum som gjordes i samband med stambytet 2009. Bra materialval med svart klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar i vitt. Ljust tack vare fönstret som också ger en möjlighet till ventilering. Här finns även utrymme för tvättmaskin för den som önskar. Dusch med smidig vikdörrsfunktion, handdukstork och dubbla badrumsskåp.

Sammantaget ett mycket bra boende i välskött förening och med ett av områdets bästa lägen.

Välkommen till Spannvägen 36!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 582 kr inkl värme, VA och basutbud kabel-TV

Driftskostnad

9 883 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 582 kr
Försäkring: 2 090 kr
Övrigt: 3 211 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaden för övrigt omfattar gas.

Andel i föreningen

7,043%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1942

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 augusti 2009
Energiprestanda: 186 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

I källarplanet finns en nyrenoverad tvättstuga till medlemmarnas förfogande.

Information om renoveringar:
Stambyte 2009, renovering tvättstuga 2009, nya el-stigar 2009, fasad och underhåll yttertak 2009, fjärrvärme 2009, balkonger 2010, säkerhetsdörrar 2010, asfaltering uppfart 2010, grillplats 2010.

Fastighetsbeteckning

Ämbaret 2

Övrigt

Möjlighet finns att hyra p-plats för 250 kr/mån. För närvarande kö-tid.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet.

Förening

Namn

BRF Ämbaret 2

Om föreningen

Föreningen BRF Ämbaret 2 bildades 2008 och äger fastigheten Ämbaret 2 med tomträtt. Den består av totalt 13 lägenheter med adress Spannvägen 36-38. Fastighetens byggnad är i mycket bra skick där flera större renoveringar de senaste åren genomförts. Föreningens ekonomi är synnerligen god och man har aldrig behövt höja avgiften. Man har ett låg belåning och på de lån man har är räntevillkoren mycket fördelaktiga, vilket borgar för en fortsatt god ekonomi framledes.

2010 gjorde man i ordning en stenbelagd uteplats på gården med bordsgrupp och möjlighet till grillning.

Förvaltningen sköts av Mediator. För övrig information, be mäklaren om kontaktuppgift till föreningen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

13

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband levereras av Comhem där basutbudet för kabel-TV ingår i månadsavgiften. Ytterligare TV-kanaler samt bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har 5 st p-platser med el-stolpe som kan hyras av medlemmarna för 250 kr/mån. Dessa fördelas enligt kö-system.

Renoveringar

Fastigheten är i gott skick och inga stora renoveringar är planerade. Följande arbeten har gjorts under senare tid: Stambyte 2009, renovering tvättstuga 2009, nya el-stigar 2009, fasad och underhåll yttertak 2009, fjärrvärme 2009, balkonger 2010, säkerhetsdörrar 2010, asfaltering uppfart 2010, grillplats 2010.

Ekonomi

Föreningen har sedan man bildades år 2008 haft en mycket god ekonomi och en låg belåning, vilket gjort at man kunnat hålla de låga månadsavgifter man har. Byggnaderna är i gott skick så i dagsläget föreligger inga stora renoveringar. Således finns inte några avgiftsändringar planerade.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

E-post

ambaret2@yahoo.se

Om området

Bromma Abrahamsberg

Abrahamsberg är ett mycket lugnt, trivsamt och centralt beläget område. Större delen av bebyggelsen växte upp under 30- och 40-talet i form av Brommas karaktäristiska smalhus. Området har gott om grönområden och lekparker som ger en härlig livskvalitet.

I Abrahamsbergs närområde finns villaidyll med många härliga promenadstråk i skogen och utmed Mälaren. En kort bussresa bort finns Kärsön med frisbeegolf, beachvolley samt bad och orörd natur. En hållplats längre bort hägrar Drottningsholms slott med dess parkmiljö samt Kina slott. Om man väljer att hålla sig närmare Abrahamsberg återfinns på denna sida av Nockebybron Judarnskogen som är ett mycket omtyckt naturreservat och som ligger i anslutning till Ängbybadet dit många tar sig sommartid. Även Kyrksjön och Lillsjön finns på gångavstånd. Motionsspår med ljusslinga finns dels i Solvik samt även i Åkeshov som ligger i anslutning till Åkeshovsbadet.

Kommunikation

Några minuters promenad från lägenheten ligger T-banan (gröna linjen) i Abrahamsberg som tar dig in till city på mindre än 20 minuter. Ett fåtal min prommenad åt andra hållet ligger Brommaplan med ett stort antal busslinjer samt flygbuss. Två stationer från Abrahamsberg mot City ligger Alvik som kan erbjuda tvärbana och diverse närservice.

Närservice

I Abrahamsberg hittar du närservice såsom Ica, jourlivs och en kiosk i anslutning till tunnelbanan. I övrigt hittar du i Abrahamsberg små lokala butiker såsom skobutik, djuraffärer, blomsterbutiker med mera. I området finns det också pizzeria, grill och ett flertal restauranger.

Parkering

Fri parkering sker på gatan utanför huset. Under vinterhalvåret är det städgata en gång i veckan.

Karta

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte