Västerled 33

Bilder

  • Såld!

Västerled 33 , Bromma Alvik - Äppelviken , Stockholm

- I hjärtat av Äppelviken med ett stenkast till kommunikationer - Renoverat badrum och kök - Högt och insynskyddat läge - Med tillgång till Bastu och snickarbod - Stor innergård med grillplats och grönytor - Föreningens största källarförråd tillhör lägenheten -

33 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 943 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
5
Byggår:
1930
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

33 kvm

Rumsbeskrivning

- I hjärtat av Äppelviken med ett stenkast till kommunikationer - Renoverat badrum och kök - Högt och insynskyddat läge - Med tillgång till Bastu och snickarbod - Stor innergård med grillplats och grönytor - Föreningens största källarförråd tillhör lägenheten -

Välkomnande ENTRÉ med goda avhängningsmöjligheter. Hallen leder vidare till lägenhetens övriga rum och rymmer en förvaringsmöbel om så önskas. I hallen är väggarna målade i en jordnära kulör och golvet är av gran som är genomgående för hela lägenheten.

Rymligt SÄLLSKAPSRUM med platsbyggd loft säng och fönster i 2 väderstreck. Sällskapsrummet är smart planerat med plats för såväl tv-möbel, soffa, loft säng och skrivbord. Sällskapsrummet får ett härligt ljusflöde från två stora fönster vilka är placerade i varsitt väderstreck. I anslutning till hallen nås två, djupa, platsbyggda garderober vilka erbjuder en praktisk förvaringslösning. Här är väggarna målade i en jordnära kulör förutom den ena väggen vilken är en tapetserad fondvägg och golvet är av gran.

Moderniserat KÖK med rustika drag genom en vägg av bränt tegel. Köket erbjuder gott om förvaring med flertalet skåp längsmed de båda väggarna och ett platsbyggt förvaringsskåp, från byggnadsåret, som är beläget invid fönstret. Mellan över -och underskåpen sitter ett smakfullt kakel och ovanpå underskåpen är en bänkskiva av massiv ek belägen. Köket har en helt ny kyl/frys som införskaffades den 8/6. Kyl/frysen är aldrig påslagen av nuvarande ägare och garanti finns i 2-års tid från Samsung. En ny köksfläkt är beställd som ska vara så gott som identisk med den som finns i köket i dagsläget. Rummet är välplanerat och rymmer en matplats för 4-6personer. Om diskmaskin önskas så finns möjligheten efter en enklare VVS-installation.

Stilrent BADRUM med en exklusivkänsla. Badrummet är kaklat på ett graciöst sätt med en helkaklad duschdel med skjutdörrar av glas som avgränsar duschdelen från de övriga badrummet. WC'n byttes nyligen ut mot en helgjuten stol från IFÖ. Badrummet är utrustat med golvvärme, dimmerbara spotlights i taket, WC, badrumsspegel med lysarmatur och en kommod.

Sammanfattningsvis en mycket väldisponerad lägenhet i hjärtat av Äppelviken med endast några minuters gångväg ner till Alvikstorg men kommunikationer och butiker.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 943 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

4,53%

Andel av årsavgiften

4,53%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1930 Oå 1967

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 25 maj 2009
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Träffen 3

Övrigt

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd vilket har snedtak.

TVÄTTSTUGA:
Föreningens tvättstuga ligger i källerplanet och nås från gården.
Tvättstugan är utrustad med Tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp.

BASTU:
I anslutning till tvättstugan finns en bastu som föreningens medlemmar kan nyttja.

SNICKARBOD:
I anslutning till både bastun och tvättstugan finns en snickarbod som föreningens medlammar kan nyttja.

INNERGÅRD:
Föreningen har en av Västerleds trevligaste innergårdar med grillplats, grönytor och en härlig grusgång.

KOMMUNIKATIONER:
Från lägenheten är det ett stenkast till tvärbanan som tar dig till alvik på bara någon minut.

AVGIFT:
Föreningen kommer att höja avgiften med 389kr för att täcka en fasadrenovering. Avgiftsökningen träder i kraft 2014-11-01.

Förening

Namn

Brf Treffen 3

Om föreningen

Föreningen bildades 1986 och har idag 10 medlemmar.
Gemensam bastu i källaren.
Egen trädgård med gemensamma sittgrupper.

Föreningen gjorde en amortering på 70 000 kr i januari 2014. Denna amorteringen syns inte i årsredovisningen för 2013.

Föreningen har inga överlåtelse eller pantsättningsavgifter.

Kommande renoveringar:
Föreningen kommer att ta in offerter för en kommande fasadrenovering. Detta kommer att finanseras genom en avgiftsökning.

Om området

Bromma Alvik - Äppelviken

Idag är Äppelviken en idyll med trivsam blandning av villor och mindre flerfamiljshus där merparten är byggda på 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge och bara minuters promenad till Alviks Torg där det finns ett bra utbud av butiker samt ett flertal restauranger. Närhet till Äppelvikens idylliska badklippor, strövområden samt Mälarens vackra promenadväger. Goda möjligheter för löpning längs vattnet och skridskoåkning eller längdskidor vintertid. Ett stenkast till City men ändå tillräckligt långt ifrån för att förmedla avkoppling och harmoni.

Kommunikation

Från Alvik är kommunikationen god. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city samt anslutning till Nockebybanan (12:an) och Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen söder ut. Åt norr går tvärbanan förbi både Sundbybergs Centrum samt Solna och Mall of Scandinavia. Även ett flertal busslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom ett behagligt avstånd.

Närservice

Vid Alviks Torg finns det ett stort serviceutbud med mataffär ICA, butiker, restauranger, bibliotek, banker, post samt flera friskvårdscenter (Salkhallen, SATS, World Class och Nexus STHLM(Crossfit).
Solviksbadet med sandstrand och ett flertal naturbad finns i närområdet. Tennisbanor och upplyst motionsspår om 1,8 km likaså. Stora Mossens idrottsplats bjuder på konstgräsplaner, ishallar och friidrott samt ett av flera caféer i området.

Karta

Hör av dig till Daniel Carlstedt eller Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad