Kinnekullevägen 31

Bilder

  • Såld!

Kinnekullevägen 31 , Bromma Traneberg , Stockholm

NYRENOVERAT KÖK - HÖGT OCH FRITT LÄGE - BALKONG I SYDVÄST - STABIL BRF

Välkommen till denna tilltalande lägenhet i stabil Brf med låg belåning. Genomgående toppskick och högt läge med balkong i rofyllt läge. Lättmöblerat sällskapsrum och toppfräscht kök med plats för matgrupp. Lägenheten har om man så vill möjlighter att inredas till en 3a.

Stora fönsterpartier i två väderstreck bidrar till ett fint ljusflöde som i kombination med de ljusa materialvalen skapar en härlig känsla av rymd.

Detta är ett tillfälle för dig som vill bo på en av Tranebergs toppar i en lägenhet med mycket ljus och trevligt planerad samt med genuina trägolv och snygga ekparketter. Bra belägen med endast ett par minuters promenad ner till T-bana och ytterligare att par minuter till Mälarens strandpromenader.

Varmt välkommen på visning önskar Joel Beck-Friis HusmanHagberg!

50,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 310 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50,5 kvm
Våning:
2
Byggår:
1936

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomnande HALL med bra plats för ytterkläder och ytterligare förvaringsmöbel. Genuint trägolv.

Direkt till höger har vi SOVRUMMET med ogenerat läge. Här finns en platsbyggd garderob samt en hel garderobsvägg för förvaring. Ljusa väggar, infällda spotlights i tak och klassisk fiskbensmönstrad ekparkett på golv.

Till vänster i hallen har vi BADRUMMET med vita kaklade väggar och klinkergolv i grön ton. Praktiska vikväggar i glas till duschen. Fönster för vädring och ljusinsläpp. Utrustat med WC, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp och handdukstork.

Vi går ut i den ljusa och luftiga SÄLLSKAPSDELEN som har utgång till den möblerbara balkongen. Här är det sol från lunch till sen kväll. Sällskapsdelen har ljusa väggar med klassisk fiskbensmönstrad ekparkett på golv.

Från sällskapsdelen når vi KÖKET med dubbla fönster. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Utrustat med gasspis, spisfläkt, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Ljusa väggar och genuint trägolv. Bra matplats som rymmer det stora sällskapet. Köket skulle om man så vill kunna avskiljas och delas upp för att inredas med ett ytterligare sovrum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 310 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

8,47776%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1936

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 oktober 2018
Energiklass: G
Energiprestanda: 198 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Mösseberg 12

Övrigt

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Mösseberg 12 I Stockholm

Om föreningen

Föreningen bildades år 2000 och består av 13 lägenheter varav 12 st upplåtes med bostadsrätt och en med hyresrätt. Föreningen är belägen på adresserna Kinnekullevägen 29 och 31. Det är en mycket trevlig förening i fastighet i mycket gott skick utan några planerade renoveringar. Stambytt fastighet som renoverades i samband med att föreningen bildades år 2000. Fönster och balkongdörrar renoverades 2012. Säkerhetsdörrar är installerade.

Föreningen har en gemensam tvättstuga och ett stort cykelförråd. En av Tranebergs mysigaste uteplatser på tomten med sittgrupp och grill. Här ges också goda möjligheter att odla i trädgården.

Föreningen upplåter fastigheten med tomträtt. Nuvarande tomträttsavtal löper vidare till 2025-03-31.

Föreningen tar ut överlåtelseavgift (2,5% av basbeloppet) samt ev pantsättningsavgift (1% av basbeloppet) av köparen.

Antal lägenheter

12

Antal hyresrätter

1

TV och Bredband

TV/Bredband via Comhem. Fiber indraget i fastigheten men ej inkopplat i lägenheterna.

Parkering

Föreningen har en parkeringsplats som hyrs ut till medlemmarna. I övrigt boendeparkering(500 kr/mån) på gatorna i området.

Renoveringar

* Se årsredovisningen(bifogat dokument)

Om området

Bromma Traneberg

På cirka fyra kilometers avstånd från Stockholms city och ett stenkast från innerstan ligger trevliga Traneberg. En lätt kuperad och mycket lummig stadsdel med ett vackert läge nära Mälaren och trevliga vandringsstråk som bjuder in till avkoppling. Förutom att Traneberg är ett mycket trevligt och lugnt område så är också de goda kommunikationerna ett starkt skäl till att folk väljer att bosätta sig här.

Kommunikation

Tunnelbanan stannar på gångavstånd och tar cirka tio minuter till city. Från Alviks Torg avgår flera bussar mot Västerort och dessutom kan du ta tvärbanan till södra sidan stan via Essingeöarna och Gullmarsplan mot Sickla och norrut till Sundbyberg och Solna.

Närservice

I området finns utbud av butiker, restauranger samt skolor och dagis. Nere på Alviks Torg finns ytterligare utbud av affärer såsom välsorterad livsmedelsbutik, herr- och damkläder, skoaffär, blommor, inredningsbutik och när det är dags för att måla om hemma så har du Måleributiken uppe vid Alviksrondellen. Träningscenter och tennishall (SALK) ligger även det inom gångavstånd.

Karta

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad