Vildrosgatan 97

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Exempelbild vardagsrum
  • Exempelbild Brf Kinarosen
  • Exempelbild kök
  • Exempelbild sovrum
  • Översikt Brf Kinarosen

Vildrosgatan 97 , Vasatorps Trädgård , Helsingborg

Välkommen till Brf Kinarosen och 13 härliga hus med perfekt läge och trivsam närmiljö i nybyggt område. Samtliga hus har egen gräsmatta på baksidan samt praktisk förgård med plats för cykelparkering. Väldisponerad planlösning med fyra sovrum, allrum, vardagsrum och kök i öppen planlösning, två badrum och tvättstuga. Parkering finns till varje hus då föreningen disponerar 18 platser.

För översiktsbild, priser och aktuell försäljningsstatus gå in på https://goo.gl/76qnqe

122 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
4 887 kr Ink. VA, parkering och gemensam skötsel
Typ:
Lägenhet
Boarea:
122 kvm
Våning:
Lägenhetsnummer:
2
Byggår:
2017
Driftskostnad:
1 491 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

122 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett modernt hus med hög standard och modernt inrett med fina materialval. Här får du det bästa av två världar där bostadsrättsföreningen ansvarar för större delen av det yttre underhållet och bostadsrättsinnehavaren ansvarar för det inre, se stadgar för detaljerad information.
Vattenburen golvvärme i hela huset förutom i badrum och tvättstuga som har golvvärme med el-slingor.

Husen har en funktionell och praktiskt planlösning där entréplan består av vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till tomt på husets baksida. Hallen är rymlig och har bra avhängningsytor och intill hallen ligger ett praktiskt arbetsrum/sovrum med en mindre klädkammare. Helkaklat badrum med klinker och eldriven golvvärme samt spotlights i tak. Badrummet är utrustat med WC-stol, handfat med kommod, badrumsspegel med belysning, duschhörna och elektrisk handdukstork. Intill badrummet ligger en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, diskho och arbetsbänk. På övre plan finns tre bra sovrum med skjutdörrsgardrob, allrum och badrum.

Försäljningsprocessen.
För att få en bra och smidig process har vi satt upp några regler för hur försäljningen kommer att gå till.
Husen kommer säljas efter köplats och det som bestämmer vilken köplats du får är när intresseanmälan är gjord. Intresseanmälan gör du enklast genom att skicka mail till jimmy.blomgren@husmanhagberg.se eller direkt på via annonsen på webben.
Intresseanmälan göras på max två hus i taget
När du har fått besked om att du står på första plats för ett hus har du 7 dagars betänketid varefter bindande avtal skrivs. Det är därför viktigt att du tar kontakt med din bank redan i början så de hinner behandla din låneansökan. Om besked inte ges efter dessa 7 dagar går huset vidare till nästa intressent på kölistan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

4 887 kr Ink. VA, parkering och gemensam skötsel

Driftskostnad

17 900 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 7 000 kr
El: 6 500 kr
Renhållning: 2 000 kr
Försäkring: 2 400 kr

Andel i föreningen

7,63%

Tillträde

Januari 2018

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus 2-plans

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme med värmeväxlare

Ventilation

FTX agrgregat med återvinning.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kinarosen 1

Förening

Namn

Brf Kinarosen

Om föreningen

Föreningen bildades under 2016 och beräknas tillträda fastigheten under 2017. Föreningen består av 13 parhus/radhus med bostadsrätt vilket innebär att föreningen ansvarar för gemensam skötsel av området och en stor del av det yttre underhållet. Det finns 18 parkeringsplatser varav
3 är handikappanpassade. Varje hus har en privat baksida och förgård med plats för cykelparkering.

Antal lägenheter

13

TV och Bredband

Fiber för tv och bredband via Öresundskraft stadsnät finns indraget till varje hus.

Om området

Vasatorps Trädgård

Välkommen till Helsingborgs nya natursköna bostadsområde Vasatorps Trädgård! Perfekt läge med cykelavstånd till centrala Helsingborg som ligger ca 3 km bort. Barnvänligt område nära till både förskola, skola och naturområden. Filborna skogspark med Barnens skog ligger ett stenkast bort där du har möjlighet till högst varierande naturupplevelser och goda möjligheter till rekreation, lek och friluftsliv. Ett stort antal promenadvägar och stigar gör det möjligt att röra sig runt i området under hela året.
För den som vill ha mer natur ligger naturområdet Bruces skog ett stenkast bort och nås genom gångtunneln under väg 111. Bruces skog är ett stort naturreservat där du kan uppleva gammal ekskog, bäckar och våtmarker. Här kan du följa skogsstigar och anpassade sträckor för dig med rörelsenedsättning eller barnvagn. Du kan jogga utefter motionsslingor av olika längd, eller cykla längs en 5,5 kilometer lång cykelled. I de två hundhägnen kan du träna eller rasta din hund utan koppel, även de delar av året då det råder kopplingstvång. Du kan också ta en ridtur längs en åtta kilometer lång ridstig och i området finns ett flertal vindskydd och grillplatser.
Kvarteren i Vasatorp har fått namn från olika rosarter; Kanelrosen, Bondrosen, Albarosen, Äppelrosen och Myskrosen. Bakgrunden är, som du säkert känner till, att här förr i tiden låg en välkänd handelsträdgård och Nordens största rosodling.

Kommunikation

I området finns goda kommunikationer - närmaste busshållplats hittar du precis intill ditt nya kvarter och det tar ca 10 minuter in till City. Den bilburne är ute på motorvägen inom ett par minuter.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad