Hylleblomsvägen 44

Bilder

  • Såld!
  • Hylleblomsvägen 44
  • Entré
  • Hylleblomsvägen 44
  • Balkong
  • Balkong

Hylleblomsvägen 44 , Viken , Höganäs

Välkommen till en riktigt trevlig och modern lägenhet med radhuskänsla i populära Brf BoKlok Backalyckan i Viken! Lägenheten ligger helt insynsskyddad och tack vare den möblerbara loftgången på entrésidan och balkongen får du två uteplatser där du kan njuta av solen från morgon till kväll. Lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till havet.

53 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 092 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
53 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
1101
Byggår:
2014

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

53 kvm

Rumsbeskrivning

I entrén möter en rymlig hall med god plats för både avhängning och förvaring. Direkt till vänster ligger ett stort badrum och rakt fram öppnar sig ett härligt allrum som inkluderar både en köksdel och en vardagsrumsdel. Allrummet delas mycket naturligt genom balkongen som ligger mitt emellan rummets båda delar.
Köket är utrustat med spishäll med induktion, fläktkåpa (Flexit), inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt en kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror är rostfria och kommer från Ikea (2014). Vit köksinredning från Ikea, ett ljusgrått kakel ovan diskbänk, vita släta målade väggar och eklaminat på golv.
Balkongen ligger på ett lugnt och skyddat läge med lärkträd och hästhage som närmsta granne.
Sovrum och rymlig klädkammare hittar vi längst in i lägenheten.
Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat med kommod, väggfast spegel och väggfast hylla. Tvättmaskin (Ikea) 2014. Vitt kakel på vägg och ljusgrå plastmatta på golv.
I samband med lägenhetens entré går det utmärkt att placera ett litet cafémöblemang (för att på så sätt få två trivsamma uteplatser) och därmed kunna njuta av solen från morgon till kväll.

Samtliga väggar är släta och vitmålade. På samtliga golv ligger eklaminat.
Lägenheterna är utrustade med fiberanslutning via Öresundskrafts statsnät för telefon, data och TV. Via stadsnätet finns möjligheter att teckna bredband, bredbandstelefoni och extra kanalpaket för digitalTV. Grundutbud av TV levereras av Connect TV.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 092 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och p-plats

Andel i föreningen

1,803%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Centralvärme (gas)

Ventilation

Mekanisk till och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 september 2014
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Höganäs Stubbarp 33:29 och 33:30

Förening

Namn

Brf BoKlok Backalyckan i Viken

Om föreningen

Föreningen består av 42 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt fördelade på 8 st bostadshus i två plan.
Föreningen har gemensamt 55 st parkeringsplatser varav 6 st är hcp. Vidare tillhandahålls 9 st extra parkeringsplatser (gästparkering) varav 1 st är hcp.
Lägenheterna är utrustade med fiberanslutning via Öresundskrafts statsnät för telefon, data och TV. Via stadsnätet finns möjligheter att teckna bredband, bredbandstelefoni och extra kanalpaket för digitalTV för resp lägenhetsinnehavare. Grundutbud av TV levereras av Connect TV.
Respektive lägenhetsinnehavare har sitt eget abonnemang och individuell mätare för el och bekostar därmed sin egen elförbrukning.
Föreningen tillhandahåller två gemensamma miljöhus med källsortering.
Mer info på föreningens hemsida, https://www.backalyckanviken.se/

Viktiga dokument

Om området

Viken

Viken
Viken är ett pittoreskt gammalt fiskeläge beläget ca 15 km norr om Helsingborg och består idag av gamla och nya delarna. Gamla Viken ligger väster om landsväg 111 och är byggt omkring hamnen och utmed havet, medan de nya delarna återfinns öster om landsvägen och utgörs av lite nyare bebyggelse. I Viken finns grundskolor och i närbelägna Höganäs gymnasium. Även livsmedelsbutiker, bensinmack och restauranger återfinns i detta lilla samhälle. I Backalyckan i Viken bor du bra om du vill kombinera allt det där som är viktigt. Det är en lugn och familjevänlig boendemiljö mellan havet och slätten, där allt du behöver dagligen - dagis, skola, mataffär och gårdsbutik - finns på nära avstånd. Viken är inte större än att du klarar dig utan bil. Till badstranden, hamnen och bykärnan cyklar du lätt. Skulle du trots allt vilja vidga vyerna tar bussen dig till Höganäs på ca 10 minuter och till Helsingborg på ca25 (Text från BoKloks egna säljbroschyr 2013).

Kommunikation

Skånetrafikens buss nr 220 trafikerar sträckan Helsingborg-Viken-Höganäs.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte