Ruuthsesplanaden 8

Bilder

  • Såld!
  • Härlig och insynsskyddad uteplats
  • Uteplats
  • Uteplats
  • Utgång till uteplats
  • Vardagsrum och matplats

Ruuthsesplanaden 8 , , Höganäs

Unik och charmig lägenhet med radhuskänsla och egen ingång med idylliskt läge vid Ruuthsparken! Härlig marklägenhet med insynsskyddad uteplats på ca 35 kvm i soligt sydvästläge. Väldisponerad planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning, utgång till uteplats från vardagsrummet som nås genom en vacker dubbeldörr. Sovrummet ligger ½ trappa upp avskilt från de sociala ytorna. I anslutning till sovrummet finns generöst med förvaringsutrymmen, ett som nås från sovrummet och ytterligare ett som är lite större och kan användas som "walk in closet" eller arbetsrum.

Fastigheten är från 1885 och är en av Höganäs äldre kulturfastigheter med vackra detaljer som djupa fönsternischer och spröjsade fönster. Fastigheten byggdes om till lägenheter 2007/08 och ligger med ett lugnt och idylliskt läge intill Ruuthsparken. Parkeringsplats ingår i avgiften.

71 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 670 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och p-plats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
71 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
1001
Byggår:
1885
Driftskostnad:
436 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

71 kvm

Rumsbeskrivning

Entré: Nås genom egen ingång, direkt till vänster leder trappan upp till sovrumsdelen och rakt fram till kök och vardagsrum. Vitmålade väggar och ljusgrått klinkergolv.

Badrum: Rymligt badrum med vitt kakel och ljust klinkergolv. Badrummet är utrustat med duschhörna, wc, handfat med underskåp, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och förvaringsskåp.

Kök: IKEA kök från 2008 med vita luckor (bytta 2016) och mörkgrå laminatbänkskiva. Gott om skåpsförvaring och arbetsytor i öppen planlösning med vardagsrummet. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys (2016), spishäll, ugn, inbyggd mikro och spisfläkt.

Vardagsrum: Stort härligt rum med lättmöblerade ytor samt utgång till uteplats. Ekparkett och vitmålade väggar. Detta rum går att dela av ifall man önskar ett rum till.

Uteplats: Stenlagd uteplats på ca 35 kvm med soligt och lugnt läge med utsikt över Ruuthsparken. Fullvuxen häck runt om skyddar mot insyn och uteplatsen kan även nås från husets baksida. Intill uteplatsen ligger en garagebyggnad som nuvarande ägare hyr och använder som arbetsrum/förråd.

Sovrum: Ligger ½ trappa upp från entré och har ett ostört och lugnt läge. Bra storlek med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Tapet och heltäckningsmatta från 2015. I sovrummet finns en dörr som leder in till ett rymligt förråd/klädkammare och mitt emot sovrummet finns ett större rum som kan användas som arbetsrum eller "walk in closet". Takhöjden i denna del är lite lägre än övriga lägenheten.

Bostadsytan är enligt föreningens uppgifter 57 kvm, i denna yta ingår inte den del av lägenheten som ligger 1/2 trappa upp p.g.a. för låg takhöjd. Totalytan är 71 kvm enligt säljarens uppgift.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 670 kr inkl värme, vatten, kabel-tv och p-plats

Driftskostnad

5 233 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 433 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,0086974%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1885

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 september 2012
Energiprestanda: 185 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

LINDEN 3

Förening

Namn

BRF Ruuthsesplanaden

Om föreningen

Föreningen bildades under 2006 och köpte fastigheten 2008.

Antal lägenheter

7

TV och Bredband

ComHem

Parkering

Ingår i avgiften

Om området

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte