Ebbe Lieberathsgatan 16B

Bilder

  • Såld!

Ebbe Lieberathsgatan 16B , Fredriksdal/Johanneberg , Göteborg

Välkommen till Ebbe Lieberathsgatan 16B! Här bor du i en toppmodern bostad med stilrena ytskikt, öppen planlösning, en stor rymlig balkong och gott om förvaringsmöjligheter! I närområdet finner du mataffärer, gym, härliga grönområden och du bor även ett fåtal hållplatser från Göteborgs centalaste delar och citypulsen.

30,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
2 687 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
30,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
32005
Byggår:
2017/2018
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

30,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fantastiska 1:a med öppen planlösning och en stor härlig balkong som ger ett bra ljusinsläpp i hela bostaden! Här bor du i en förening med bra ekonomi och i ett mycket expansivt område med flera mataffärer, härliga grönområden och en motionsanläggning av högsta kvalitet precis runt hörnet. I grannföreningens lokaler finns två välsmakande restauranger och 15 minuter från boendet mot Mölndal finner du även en helt ny galleria med 65 butiker och ett fantastiskt serviceutbud! Bostadens välplanerade 30,5 kvm är disponerade följande:

Hall:
När du kommer in i den välkomnade hallen finner du en naturlig avhängings plats direkt till vänster med gott om utrymme för både ytterkläder och skor. Golvet pryds av en snygg ekparkett som är genomgående i hela bostaden och väggarna är ljusa.

Kök:
Fortsätter du rakt fram i hallen når du bostadens kök som består utav en kombinerad kyl/frys, integrerad spishäll med tillhörande fläkt, Inbyggd diskmaskin och mikro och alla vitvaror kommer från bosch. Köksinredningen är toppmodern och du finner många bra arbetsytor på den stilrena bänkskivan i sten samt gott förvaring i många skåp.

Allrum:
Ett bra planerat vardagsrum med direkt anslutning till köket skapar ett öppet socialt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middagar eller mysiga filmkvällar. Det finns gott om plats för en soffa med tillhörande möblemang samt ett mindre matbord. Sovalkoven gör att sängen får sin naturliga plats lite avskilt från övriga rummet. Härifrån nås även bostadens balkong.

Balkong:
Den stora rymliga balkongen lyfter hela bostaden och ger den ett extra rum större delen av året. Här finns det gott om utrymme för större loungegrupp för den som gillar att umgås med vänner ute i solen med varsin kaffe eller varför inte lite bubbel.

Badrum:
Direkt åt höger från hallen nås bostadens badrum. Det stilrena moderna badrummet är helkaklat i vitt på väggarna och grått på golvet. Rummet är utrustat med WC, dusch, handfat, spegel med inbyggda spotlights och en kombimaskin som underlättar en heldel i vardagen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 6, hiss finns

Avgift

2 687 kr

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr

Andel i föreningen

0,269%

Andel av årsavgiften

0,27%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017/2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning

Göteborg Krokslätt 33:6

Förening

Namn

Brf Södra Fredriksdal

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Södra Fredriksdal består av tre huskroppar och hit hör adresserna Ebbe Lieberathsgatan 16 A-C och även Varbergsgatan 1 där garaget är beläget. Föreningen består av 256 lägenheter likt det namn som byggprojektet har och fördelningen ser ut enligt nedan:

117 st lägenheter - 1 rok (varav 23 är 1 rok + loft)
129 lägenheter - 2 rok (varav 43 är 2 rok + loft)
10 lägenheter - 3 rok (varav 2 är 3 rok + loft)

Föreningen köpte fastigheten 2016 (äger marken).

Information som är av vikt för dig som köpare bör du kontrollera.

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och IP-telefoni via Com Hem Triple Play (fiberLAN).

Parkering

Föreningen har 88 garageplatser varav 5 platser nyttjas för bilpool. Fyra platser skall även hyras ut tom 2024-06-02. De 83 garageplatserna hyrs ut för ca 1300kr/mån inklusive moms.

Ekonomi

En överlåtelseavgift tas ut om ca 1 163 kr som betalas av medlem enligt stadgar. En pantsättningsavgift tas ut om ca 465 kr/pant. Beloppen är beräknade på prisbasbeloppet för år 2019.

Övrigt

Föreningen har gemensam tvättstuga samt cykelverkstad på innergården. Varje lägenhet har även egen tvättutrustning.
Ett av husen erbjuder en härlig takterrass med storbildsskärm. Här kan du och dina grannar umgås och njuta av många magiska kvällar tillsammans. Terrassen har även ett eget pentry där du kan förvara din egna mat och din egen dryck för eventuella kalas och andra tillställningar.

Om området

Fredriksdal/Johanneberg

Fredriksdal är en trevlig stadsdel som har mycket att erbjuda. Här finns variation av restauranger, naturområden och livsmedelsbutiker. Bland annat har du både Willys och Ica-Maxi inom promenadavstånd.
Fredriksdal är ett spännande och expansivt område där det händer mycket. I Fredriksdal är det i dagsläget mest bebyggt med flerfamiljshus från 50-talet samt även villor i området som gränsar till Krokslätt och Johanneberg. Men på senare tid har det även planerats för nyproduktionsprojekt allt eftersom Göteborg och efterfrågan på bostäder växer.
Inte långt från Fredriksdal finner du Krokslätt och Salfjällets naturreservat. Här kan du promenera på någon av de många stigarna eller motionera i el-elljusspåret som nås direkt från Krokslätts idrottsplats.
Tack vare närheten till Johanneberg och Chalmers är även Fredriksdal ett utmärk bostadsområde för studenten.
Från Fredriksdal tar du dig snabbt in till centrum med både spårvagn 2 och 4 från hållplats Elisedal. Även bussarna 19/761/771 går förbi närliggande hållplatser som Lana och Sörgårdsskolan. Dessutom har Göteborgs stad byggt ut sina gång- och cykel som tar dig smidigt både in till centrum och Mölndal.

Karta

Hör av dig till Emil Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad