Brynolfsgatan 3A

Bilder

  • Såld!

Brynolfsgatan 3A , Fredriksdal/Johanneberg , Göteborg

Välplanerad etta med fönster i två väderstreck. Balkongen ligger i bästa solläge och lägenheten har gott om förvaring! Ljus och insynsskyddad med endast 500 meters gångavstånd till kommunikationer som tar dig enkelt till stan! Välkommen på visning!

41,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
3 148 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
41,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
145
Byggår:
1950
Driftskostnad:
329 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

41,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna ljusa etta om ca 41,5 kvm i trevliga Fredriksdal/Johanneberg. En gavellägenhet med otroligt fint ljusinsläpp från fönsterna i två väderstreck. Här bor du med närhet till staden och med naturen runt hörnet. Ljust, vackert parkettgolv och balkong i västerläge är bara några attribut som beskriver denna charmiga 50-talspärla. I närområdet, med mindre än 5 minuters gångavstånd, finns stora matbutiker såsom Willys och ICA Maxi, restaurang, bageri och gym. Med endast 500 meters gångavstånd till spårvagnshållplatsen tar 4:an eller 2:an dig smidigt in till centrum från hållplatsen Elisedal.

I den rymliga och centralt placerade hallen, varifrån bostadens alla rum nås, möts ni av ett flertal garderober som skänker gott om förvaring.

Fortsätter du längs med hallen hittar vi lägenhetens badrum. Njut av en dusch i det helkaklade badrummet och om så önskas utsikten via fönstret. Kaklet går i ljusa toner med vitt väggkakel och grått golv. Tvättmaskin finns självklart för att underlätta i vardagen. Badrummet är renoverat -05/-06 i samband med stambyte.

Det planerade och välrenoverade köket ligger rakt fram ifrån hallen. Här finns det gott om förvaring och arbetsytor vilket är perfekt för den matglada. Köket är idag utrustat med spis/ugn, kyl/frys, diskho samt diskmaskin. Köket är i originalutförande sedan husets ursprung och har många vackra karakteristiska drag. Det går utmärkt att sitta 4-6 personer i köket.

Ett stort rum med gott om plats för en soffgrupp med tillhörande möblemang samt en sänghörna som idag är möblerad med en 120cm säng. Grannen har satt upp en avskliningsvägg för att skapa ett litet sovrum. Denna möjlighet kan även göras i denna lägenhet. På golvet ligger det en fiskbensparkett från husets ursprung och väggarna går i ljusa toner. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong som ligger i västerläge har utsikt över föreningens lummiga park. Skönt att slippa insynen.

Välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 148 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

3 950 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 700 kr
Försäkring: 1 250 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftskostnaderna är ej exakta. Kontakta mäklaren för en boendekalkyl för ert boende.

Andel i föreningen

0,39437%

Andel av årsavgiften

0,39473%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1950

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 januari 2009
Energiprestanda: 136 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Krokslätt 39:1

Övrigt

Förråd
Till lägenheten hör 1 st källarförråd och 1 st rymligt vindsförråd ca 10-15kvm.

Parkering
Föreningen har 21 st garageplatser och 31 st parkeringsplatser.
Till garaget och p-platserna är det separat kö. Finns gott om avgiftsfria parkeringar på gatorna i området.

Internet-/TV-anslutning
TV: Ansluten till kabelnätet. Leverantör: Telia.
Internet: Bredband, fiber. Leverantör: Telia

Tvättstuga
Det finns 4 tvättstugor i området de renoverades 2005 då stammarna byttes. De är belägna på Falkenbergsgatan 13C, Fredriksdalsgatan 8A, Brynolfsgatan 1D samt Falkenbergsgatan 9C med 3 tvättmaskiner, torktumlare och torkrum. Grovtvättmaskin finns på Falkenbergsgatan 11B.

Övriga gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam relaxavdelning med bastu och biljardrum på Fredriksdalsgatan 8A, gästlägenhet på Fredriksdalsgatan 12C. Utöver det finns det tillgång till cykelförråd, festlokal på Fredriksdalsgatan 6B, solarium på Brynolfsgatan, matt-tvättstuga, träslöjd och samlingslokal. Källsortering på framsidan av fastigheten.

Förening

Namn

RB Brf Göteborgshus nr 13

Om föreningen

Förenigen äger fastigheten Krokslätt 39:1 i Göteborgs kommun. På fastigheten uppfördes 1950 bostadshus med 192 lägenheter. Fastighetens adrss är Falkenbergsgatan 9-13, Fredriksdalsgatan 6-12 samt Brynolfsgatan 1-3.

1 rok 12 st, 2 rok, 123 st, 3 rok, 48 st, 4 rok 9 st.

Lokaler 5st, Garage 19 st, P-platser 36 st, MC-Garage 9 st.

Underhåll och reparationer se årsredovisningen.

Föreningen förändrade årsavgifterna senast den 1 juli 2010 då avgifterna höjdes med 1,8 %.
Inför verksamhetsåret 2013/2014 höjdes avgifterna för garage med 100kr/mån.
Efter att ha antagit budgeten för det kommande verksamhetsåret har styrelsen belutat om oförändrade årsavgifter.

Om området

Fredriksdal/Johanneberg

Fredriksdal är en trevlig stadsdel som har mycket att erbjuda. Här finns variation av restauranger, naturområden och livsmedelsbutiker. Bland annat har du både Willys och Ica-Maxi inom promenadavstånd.
Fredriksdal är ett spännande och expansivt område där det händer mycket. I Fredriksdal är det i dagsläget mest bebyggt med flerfamiljshus från 50-talet samt även villor i området som gränsar till Krokslätt och Johanneberg. Men på senare tid har det även planerats för nyproduktionsprojekt allt eftersom Göteborg och efterfrågan på bostäder växer.
Inte långt från Fredriksdal finner du Krokslätt och Salfjällets naturreservat. Här kan du promenera på någon av de många stigarna eller motionera i el-elljusspåret som nås direkt från Krokslätts idrottsplats.
Tack vare närheten till Johanneberg och Chalmers är även Fredriksdal ett utmärk bostadsområde för studenten.
Från Fredriksdal tar du dig snabbt in till centrum med både spårvagn 2 och 4 från hållplats Elisedal. Även bussarna 19/761/771 går förbi närliggande hållplatser som Lana och Sörgårdsskolan. Dessutom har Göteborgs stad byggt ut sina gång- och cykel som tar dig smidigt både in till centrum och Mölndal.

Karta

Hör av dig till Fredrik Thulin för mer information!

Fredrik Thulin

Fredrik Thulin

Göteborg Centrum

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0707-32 84 42

031-389 80 94

fredrik.thulin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad