Raketgatan 12

Bilder

  • Såld!

Raketgatan 12 , Norra Guldheden , Göteborg

Välkommen till en av Göteborgs absolut bästa utsikter som tillhör denna välplanerade 2:a på Norra Guldhedens kanske trevligaste adress. Här bor du i lugnet och nära naturen men samtidigt bara ett stenkast från stadens puls. I denna lägenhet kommer ni trivas! Varmt välkomna på visning!

58 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
4 517 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
8154
Byggår:
1945

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna 2:a på 4:e våningen med en av de bästa utsikterna i hela Göteborg. I denna natursköna stadsdel bor ni lugnt med direkt närhet till det mesta som kan önskas. Bra kommunikationer ger er möjligheten att snabbt ta er in till city och allt vad staden erbjuder.

Lägenhetens välplanerade 58kvm är disponerade enligt följande:

Hallen
Direkt när man kliver in i hallen slås man av den fina träparketten som pryder golvet och som fortsätter in i vardagsrummet. Hallen erbjuder gott om plats för avhängning samt förvaring. Redan i hallen får man en känsla av vad som komma skall i vardagsrummet, utsikten!

Köket
Tar ni höger från hallen når ni lägenhetens kök. Köket är ljust med vita skåpsluckor där vackra gröna kakelplattor samt en rostfri bänkskiva med diskho bryter av på ett bra sätt. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl/frys, fläkt och självklart en diskmaskin som underlättar i vardagen. Det finns plats för ett större matbord där man kan dela en god måltid med nära o kära framför den helt magiska utsikten. Köket bjuder även på en smart monterad sittbänk som erbjuder extra förvaringsutrymmen.

Vardagsrum
När ni kliver in i lägenhetens nav slåss man direkt av den fantastiska vyn över stort sätt hela Göteborg. Själva rummet är luftigt och går i ljusa vita toner och det finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Härifrån når ni lägenhetens balkong där man verkligen kan njuta!

Sovrum
Från vardagsrummet når ni det mysiga sovrummet. Sovrummet går även det i ljusa toner med vita väggar och på golvet ligger träparkett. Rummet erbjuder en större garderob där man får plats med det mesta. Ett härligt lugnt infinner sig i rummet.

Badrum
Åt vänster från hallen når ni badrummet. Badrummet är utrustat med wc, handfat, duschhörna samt en handukstork. Väggarna är vitkaklade hela vägen upp och på golvet ligger ett mörkare klinkers golv.

Balkong
Balkongen talar helt för sig själv med sin fantastiska utsikt som det knappt går och slå. Detta måste upplevas!

Välkomna på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

4 517 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

0,1897%

Andel av årsavgiften

0,1997%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1945

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 168 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Norra Guldheden Nr 1

Om föreningen

Allmänt om föreningen:
Bostadsrättsföreningen Norra Guldheden nr 1 registrerades 1999-09-13. På föreningens fastigheter står 27 byggnader varav 24 bostadshus med 454 lägenheter och 12 lokaler. Dessutom tillkommer 20st förråd, 2st lager och 27st garage.

Lägenhetsfördelning för bostadsrätter och hyresrätter
- 1 rok 18 st
- 2 rok 248 st
- 3 rok 63 st
- 4 rok 125 st

Lokaler:
övernattningslägenhet
Föreningslokal
Gym med enklare utrustning
Hobbylokal
Tvättstugor

Ekonomi:
Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som uppdaterades 2017. 2016 höjdes avgifterna med 3%. Men efter detta har inga höjningar gjorts och det finns inga planerade.

Antal lägenheter

454

Antal hyresrätter

27

Antal lokaler i föreningen

12

Parkering

Adressen Raketgatan 12 är berättigad till boendeparkering inom område "S"

Renoveringar

Renoveringar som är gjorda innan 2016:
- Badrum
- Nya avfallsanläggningar
- Postboxar
- Rörstambyte (2005-2006)
- EL-stambyte (2005-2006)
- Byte av vattenrör i kök & badrum
- Installation av termostater
- Renovering av hissar
- Fönsterreparationer
- Installation av porttelefoner och kabel-TV
- Omputsning av fasad

Under 2016 och framåt utfördes:
Byte av lås i dörrar i allmänna utrymmen
Kompletteringar av räcken i höghusen
Åtgärder i skyddsrummen
Vattenanalyser i värmesystemet

Föreningen består av flera olika fastigheter, de olika fastigheterna har genomfört olika renoveringar och kommit olika långt med sina respektive renoveringar.

Ekonomi

Inga planerade avgiftsjsuteringar (2018-10-18)

Övrigt

För ytterligare information kontakta styrelsen.
Föreningen har en mycket informativ hemsida
http://www.brfnorraguldheden.se/

Om området

Norra Guldheden

Norra Guldheden har ett vackert läge uppe på kullarna ovanför Göteborg. Här bor du lugnt och avskilt men ändå centralt. På några få minuter tar du dig ned till storstadspulsen på Kungsportsavenyn eller till skogens sus i Änggårdsbergen.
Området häruppe präglas av den kuperade terrängen med bergknallar och grönområden. Bebyggelsen med punkthus och lägre, så kallade lamellhus, räknas som kulturhistoriskt värdefull och uppfördes på 1940-talet. Mellan husen syns välskötta rabatter och flera gemensamma uteplatser med lek- och grillplats. Många guldhedsbor njuter häruppe av en magnifik utsikt över Göteborg.
Centralt i området ligger Guldhedstorget med mataffär, pizzeria, blomsteraffär och café. Inte långt bort finns Landala Torg med Coop, fiskbod, systembolag och apotek. På promenadavstånd finns populära Mossens idrottsplats med fotbollsplan och motionsslingor. I anslutning ligger Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Strax söderut hittar du naturreservatet Änggårdsbergen. Med sina vindlande stigar genom ljunghedar, ädellövsskogar och tjärnar bjuder den på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i. Intill ligger Göteborgs Botaniska Trädgård som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer.
En promenad till Kungsportsavenyn tar cirka en kvart, annars är kommunikationerna är goda. Vid Wavrinskys plats har du en viktig knutpunkt för många buss- och spårvagnslinjer.

Karta

Hör av dig till Jonas Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad