Pontus Wiknersgatan 9

Bilder

  • Såld!

Pontus Wiknersgatan 9 , Johanneberg , Göteborg

Äntligen ges möjligheten till en perfekt planerad tvåa med balkong och fenomenal utsikt som måste upplevas på plats! De många fönstren och det höga läget gör att ljuset fullkomligt flödar in! Nyrenoverat badrum samt vackra fiskebensparkett finnes. Bra och solid förening ett stenkast ifrån Chalmers och Avenyn.

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 841 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
17
Byggår:
1937

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten på Pontus Wiknersgatan 9 med en otrolig utsikt från samtliga kan bli din egna lugna oas i omtyckta Nedre Johanneberg. Med en stor balkong högt upp i huset, insynsskyddat! Magisk utsikt och med smarta planerade kvadratmetrar är det här en lägenhet att trivas i. Ett stenkast ifrån Chalmers och de andra högskolorna. Varför inte strosa ner på Göteborgs paradgata Avenyn och besök någon av dess alla restauranger. Mycket stabil och solid förening.

Välkommen in!

Hall
Du kommer in till en ljus och välkomnande hall. Vid ytterdörren finns det plats för skoställ och avhängning. Väggarna är vita och på golvet ligger en fin ekparkett som ger ett ljust intryck! Från hallen nås badrummet, köket samt vardagsrummet.

Badrum
Renoverat helkaklat badrum med WC, dusch, handdukstork samt extra brett tvättställ med spegel över. Här finns även en tvättmaskin. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet ligger det grått skiffer, modernt! Belysningen i badrummet är flertalet spotlights som går att dimra, stor trivselfaktor.

Kök
Köket är praktiskt och bra planerat med plats för ett mindre matbord. Det har många bra arbetsytor och förvaringsutrymmen i skåp och hyllor. Köksinredningen går i vitt. Väggarna är ljusa och en vägg pryds av en vit kulör. Maskinparken består av spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Extra arbetsbelysning finns under de väggskåpsmonterade skåpen. Här har man tagit fram plankgolvet.

Vardagsrum
Ett härligt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier som skapar en luftig känsla i rummet. Vardagsrummet är lätt möblerat och kan utan problem rymma både soffgrupp och matsalsbord. Väggarna går i ljusa färger och på golvet ligger det en vacker fiskbensparkett.

Balkong
Från vardagsrummet nås en lugn och rymlig balkong i som badar i sol. njut av en riktig deluxe frukost, och här som resten av rummen får men absolut känsla av att man är mycket högt upp. Det finns gott om plats för både stol och bord. Den otroliga utsikten är något som måste upplevas på plats, pampigt!

Sovrum
Här får du ett rymligt och ljust sovrum i ett rofyllt läge utan insyn. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Längs med hela väggen finns rikligt med förvaring. Väggarna är vita, även här pryds rummet av den vackra fiskbensparketten.

Välkommen att trivas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 841 kr inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Andel i föreningen

2,69902%

Andel av årsavgiften

2,85421%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1937

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 24 november 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Johanneberg 6:3

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd samt ett vindsförråd.

Högst upp i huset har föreningen en gemensam takterrass.

Förening

Namn

Brf Blåmesen 3

Om föreningen

Föreningen grundades 1988 och fastigheten byggdes 1937
Föreningen upplåter 25 lägenheter med bostadsrätt och de är fördelade enligt nedan:
8st 2 Rok
11st 3 Rok
6st 4 Rok

Antal lägenheter

25

TV och Bredband

Tv-kanaler erbjuds via COM hem.

Parkering

Adressen Pontus Wiknersgatan 9 är berättigad till boendeparkering inom område "S"

Renoveringar

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig från 2012-2027

Föreningen har inga stora renoveringar enligt bifogad årsredovisning.

Ekonomi

Föreningens belåningsgrad uppgår till endast 4 604 kr /kvm.

Om området

Johanneberg

Lägenheten har ett mycket centralt läge i Johanneberg och här finns otrolig närhet till områdets servicehandel så som livsmedel, konditori, restaurang, pub och bankomat bara runt hörnet.
På kort promenadavstånd finner man härliga strövområden, fotbollsplan och idrottsplats, vårdcentral, grundskola, gymnasium, universitet och högskola.
Från Engdahlsgatan finns bra bussförbindelser in till centrum och från Chalmers finns det spårvagns- och busshållplatser för bästa kommunikation till Göteborgs alla stadsdelar. Chalmers har även gott om allmänna parkeringsplatser i området runt Eklandagatan.
På cykelavstånd finner man även Konsthallen, Stadsteatern, Konserthuset, Göteborgs Stadsbibliotek, Scandinavium, Svenska mässan, Liseberg, Linné, Slottsskogen, Botaniska trädgården och Sahlgrenska sjukhuset.

Karta

Hör av dig till Jonas Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte