Annexgatan 3

Bilder

Utgångspris

3 980 000 kr

Bevaka slutpriset

Annexgatan 3 , Johanneberg , Göteborg

Härlig bostad med renoverat badrum och kök, trevlig balkong med fina pardörrar samt egen parkering! Bostaden är belägen med ett lugnt läge i Johannebergs lummigaste delar och med närhet till kommunikation, mataffärer, grönområden och stadens puls. Detta är verkligen en bostad att trivas i! Välkommen på visning!

105 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 965 kr inkl värme, VA och parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
105 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
3
Byggår:
1961
Driftskostnad:
291 kr/månad
Utgångspris:
3 980 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

105 kvm

Rumsbeskrivning
Annexgatan 3

Välkommen till denna härliga och totalrenoverade lägenhet belägen i Johannebergs lugna villastad. Här möts du av ljuvliga rum som badar i ljus, ett rymligt kök för både storslagen matlagning och för flertalet middagsgäster samt en härlig balkong med markis. Bostaden återfinns i en förening med god ekonomi och fastigheten totalrenoverades 2016. I närområdet finner du härliga grönområden, välsorterade mataffärer och god kommunikation till stadens andra delar. Bostadens 105 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hall

När du kliver in i bostaden möts du av en ljus hall med naturlig avhängning direkt till höger. Väggarna är ljust vita och på golvet ligger en ljus parkett. Från hallen kliver du vidare in i vardagsrummet.

Vardagsrum

Vardagsrummet är bostadens nav och härifrån når du samtliga rum. Det stora fönsterpartiet ihop med genomgångsläget bjuder in till ett härligt ljusinsläpp. Här får du enkelt plats med soffgrupp med tillhörande möblemang och varför inte en extra läshörna? Rummet har plats för ytterligare möblemang om så önskas och till vänster från rummet hittar du köket.

Kök

Bostadens kök är en dröm! Tänk dig flertalet bra arbetsytor ihop med en praktisk köksö med exemplarisk förvaring, social planlösning mot matplatsen som rymmer flertalet härliga middagsgäster och allt detta i kombination med dubbla pardörrar i glas som tar dig ut på den trevliga balkongen. Magiskt! Kökets skåpinredning går i sobert vitt men även bänkskiva och kakel går i ljusa toner. Detta köket har allt för att du ska kunna förbereda storslagna middagar till dig själv och dina vänner. Från köket tar du dig ut på balkongen.

Balkong

Bostadens balkong är belägen i ett högt och härligt läge och här ryms trivsamt möblemang. Balkongen är en naturlig plats med en god vän eller med en trevlig bok under sommarhalvåret och balkongen andas avkoppling, mysigt!

Badrum

Renoverat och helkaklat badrum som går i ljusa toner och här finns även ett takfönster. Badrummet renoverades 2016 och här finner du WC, handfat med kommod, kombimaskin och för extra vardagslyx finns givetvis härlig golvvärme.

Sovrum

Det större sovrummet ligger direkt till höger från hallen. Här ryms dubbelsäng med tillhörande sängbord och ytterligare möblemang. Med Johannebergs lummiga miljö utanför fönstret blir detta en mycket rogivande plats.

Sovrum

Det andra sovrummet rymmer säng, skrivbord och ytterligare möblemang om så önskas. Detta rum kan även användas som kontor eller gästrum.

Övre plan

Det övre planet i bostaden är en inredd vind. Denna yta kan med fördel användas som sällskapsyta eller som kompletterande förvaring.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Pris

3 980 000 kr Utgångspris

Avgift

4 965 kr inkl värme, VA och parkering

Driftskostnad

3 500 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Endast en uppskattning

Andel i föreningen

35,23%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1961

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 januari 2016
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Krokslätt 58:20

Förening

Namn

Brf Annexgatan 3

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Annexgatan 3 består av 3 bostadsrättslägenheter och äger marken till fastigheten Krokslätt 58:20 i Göteborg. Föreningens fastighet uppfördes 1961 och förvärvades 2016. Fastigheten består av ett flerbostadshus med 1,5 plan med suterräng.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad.

Informationen grundas på information från föreningen samt från föreningens årsredovisning från 2017. Uppgifter som är av särskild vikt för köparen bör kontrolleras med föreningen. (Kontrollerat 2018-08-31)

TV och Bredband

De boende väljer själv vilket bredband och vilken Tv-anslutning som de vill tillgå.

Parkering

Till varje lägenhet hör en parkeringsplats.

Renoveringar

Fastigheten totalrenoverades 2016 och alla installationer och renoveringar är gjorda av fackmän.

Ekonomi

Ekonomin är stabil och föreningen hyr ut ett stort garage vilket genererar en högre inkomst varje månad än vad som är budgeterat i dagsläget. Föreningens kassa har växt i större takt än budgeterat vilket borgar för en oförändrad avgift även i framtiden.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Det ingår ett rymligt förråd till varje lägenhet.

Om området

Johanneberg

I lugna och gröna Johanneberg bor du i centrala Göteborgs södra del. Härifrån har du Avenyn, Vasastaden och Södra vägen med nöjen, kultur och shopping inom bekvämt räckhåll.
Strax söder om Avenyn och Götaplatsen syns Nedre Johannebergs tegelbebyggelse i tjugotalsklassicistisk stil. Härifrån visar Viktor Rydbergsgatan vägen uppför branten till Övre Johanneberg. Häruppe hittar du Göteborgs första och mest utpräglade område i funktionalistisk stil med så kallade funkishus som blev moderna på 1930-talet. Många Johannebergsbor njuter av ljuset och den sköna utsikten över staden mot både norr och sydöst.
Johanneberg är en trivsam och populär stadsdel att bo i med härliga grönområden som Näckrosdammen, Carlanderska parken och Johannebergs kyrkopark. Du har bekväm närhet till mataffärer, apotek, vårdcentral och förskolor. Vid Mossens Idrottsplats med fotbollsplan och motionsslinga finns Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Vill du äta ute finns det i området en hel del kvarterskrogar, caféer och inte minst berömda restaurangen Thörnströms med vinkällare och workshops. På Quality Hotel Panorama på Eklandagatan slappnar du av med en afterwork-öl eller ett bad i utomhusjacuzzin. Lockar storstadspulsen tar du dig enkelt till fots eller med buss ned till Avenyn och Vasastaden.
Följer du Eklandagatan nedför berget österut hamnar du vid Korsvägen som är en stor knutpunkt för stadens bussar och spårvagnar. Här hittar du också några av Göteborgs stora attraktioner Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Willy:s
580 m
Willy:s
630 m
Köpcentrum & Gallerior
Ica Focus Restaurang
2,1 km
Affärshuset Avenyn
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Kullegatan 4
270 m
Sörgårdens Förskola
280 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
960 m
Grundskolor
Sörgårdshallen
250 m
Framnässkolan
530 m
Gymnasium
Yrkesutbildningar i Göteborgsregionen
1,4 km
Krokslättsgymnasiet och Vuxenutbildning
1,5 km
Universitet & Högskolor
Light Lab AB
950 m
Konsultpartner AB
950 m
Banker
Handelsbanken Almedal
790 m
Swedbank
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Innesvingen
1,7 km
Delsjö Golfklubb
2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Sörgårdshallen
250 m
FYSIKEN Gibraltargatan
590 m
Simhallar & Utomhusbad
Valhallabadet
2,4 km
S02
2,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Hampus Berglund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte