Frida Hjertbergs gata 1

Bilder

  • Såld!

Frida Hjertbergs gata 1 , Johanneberg , Göteborg

Välkommen till ett helt nybyggt hem högt upp i huset med en fantastisk utsikt! Ta hissen till 11:e våningen och här bor du helt utan insyn med fantastiska vyer från fönstren. Öppen och social planlösning. Ett fullutrustat kök med genomgående bra material val. Detta är verkligen en lägenhet att trivas i! Välkommen på visning!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 490 kr inkl värme, VA, kabel-TV, telefoni och bredband (!)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
11, hiss finns
Byggår:
2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en helt nyproducerad 2:a med fantastisk utsikt i populära Johanneberg. På 11:e våningen med takåsar som granne bor ni ostört med staden strax nedanför. I denna natursköna stadsdel bor ni lugnt och avskilt med direkt närhet till det mesta som kan önskas och bekväma promenadavstånd till citypulsen med shopping och uteliv. Nära till både Chalmers och Göteborgs Universitet.

Lägenhetens 59kvm är disponerade enligt följande:

Köket är från välrenommerade Marbodal, släta vita luckor med en laminatbänkskiva samt en rostfri diskho. Köket är utrustat med en Induktionshäll, matchande rostfri fläktkåpa samt mikro, varmluftsugn och diskmaskin. Hel kyl och frys gör vardagen något enklare. Alla vitvaror är från Siemens. På golvet ligger det en vacker mattlackad ask parkett och väggarna går i ljusa, vita toner.

Badrummet är helkaklat i ljusa toner. Badrummet är såklart utrustat med WC, handfat med kommod från Vedum, duschhörna med raka glasväggar, handdukstork samt en tvättavdelning med torktumlare och tvättmaskin från Siemens. Badrummet är även utrustat med golvvärme! Förvaring finner ni i de två skåp ovanför tvättavdelningen samt i spegelskåpet.

Planlösningen är klockren vilket innebär att sovrummet ligger längst in i lägenheten, helt ostört. Med utsikt, ut över balkongen, är detta ett rofyllt sovrum med absolut noll insyn! Samma vackra parkettgolv finner ni även här. Väggarna går också i ljusa, vita toner. Förvaring finner ni i de två garderober som finns här.

I hallen finns det en stor skjutdörrsgarderob med plats för både ytterkläder och städskåp.

Måste upplevas, välkomna på visningen!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

11 av 17, hiss finns

Avgift

3 490 kr inkl värme, VA, kabel-TV, telefoni och bredband (!)

Andel i föreningen

0,542%

Andel av årsavgiften

0,807%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Fastighetsbeteckning

Johanneberg 18:6

Övrigt

Balkongen är utrustade med belysning och el-uttag. Balkonggolvet är av betong. Balkongens väderstreck ligger mot öster och väster vilket betyder sol på förmiddag samt eftermiddag.

Övriga utrymmen: Källarförråd tillhör lägenheten.

Cykelställ på gården samt cykelrum i hus A och B.

Postfack vid entrén och tidningshållare vid din dörr.

I kvarterets högsta hus kommer en trevlig lounge vara öppen för föreningens medlemmar (eventuella kostnader för att boka lokalerna är inte fastställt.) Tanken är att du skall kunna hyra utrymmet vid större fest eller bjudning. Här skall finnas ett fullutrustat kök och toalett.

Övernattningslägenhet kommer att finnas för föreningens medlemmar med köksdel, badrum och en trevlig balkong.

Husen är Svanenmärkta och bra källsortering kommer att finnas i närheten som det skall bli enklare att leva miljövänligt. Separat så kallat miljöhus mot Lemansgatan samt soprum i bottenvåning i hus C för hushållssopor.

Förening

Namn

Brf Jarlaplatsen

Om föreningen

Brf Jarlaplatsen bildades hösten 2016 och äger fastigheten Johanneberg 18:6. Föreningens totala bostadsarea är 11 351,5 kvadratmeter fördelat på 158 bostadsrätter i tre flerbostadshus, samt 7 hyreslokaler.

Föreningens medlemmar har tillgång till många fina gemensamma utrymmen som förhöjer boendekvaliteten. Det finns cykelställ på gården samt cykelrum i hus A och B. Barnvagnsrum finns i entréplan. I det högsta av de tre huskropparna kommer en trevlig lounge finnas som föreningens medlemmar kan hyra vid fest eller andra tillställningar. Här finns tillgång till ett fullutrustat kök och toalett. Det kommer även finnas en fin övernattningslägenhet för långväga gäster med köksdel, badrum och balkong. På innergården finns ett separat miljöhus och soprum för hushållssopor finns i bottenvåningen i hus C.

Föreningens gård som utformats tillsammans med landskapsarkitekter är någonting utöver det vanliga. Här erbjuds en trevlig miljö med gröna planteringar, trädäck, grillplatser och lekytor där man kan koppla av ihop med vänner och familj.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

158

Antal lokaler i föreningen

7

TV och Bredband

Basutbud via Comhem med ca 17 TV-kanaler och bredband 100 Mbit/s via Com Hem.

Parkering

Föreningen kommer att ha ca 100 garageplatser i två plan under hus A och B. Garageplatserna kommer kunna hyras av medlemmarna för ca 1600 kr/månad. Q-Park sköter förvaltningen av parkeringsplatserna.

Ekonomi

Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC. Enligt prognos i den ekonomiska planen planeras årsavgifterna att höjas med 2% per år likt en indexhöjning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Om området

Johanneberg

I lugna och gröna Johanneberg bor du i centrala Göteborgs södra del. Härifrån har du Avenyn, Vasastaden och Södra vägen med nöjen, kultur och shopping inom bekvämt räckhåll.
Strax söder om Avenyn och Götaplatsen syns Nedre Johannebergs tegelbebyggelse i tjugotalsklassicistisk stil. Härifrån visar Viktor Rydbergsgatan vägen uppför branten till Övre Johanneberg. Häruppe hittar du Göteborgs första och mest utpräglade område i funktionalistisk stil med så kallade funkishus som blev moderna på 1930-talet. Många Johannebergsbor njuter av ljuset och den sköna utsikten över staden mot både norr och sydöst.
Johanneberg är en trivsam och populär stadsdel att bo i med härliga grönområden som Näckrosdammen, Carlanderska parken och Johannebergs kyrkopark. Du har bekväm närhet till mataffärer, apotek, vårdcentral och förskolor. Vid Mossens Idrottsplats med fotbollsplan och motionsslinga finns Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Vill du äta ute finns det i området en hel del kvarterskrogar, caféer och inte minst berömda restaurangen Thörnströms med vinkällare och workshops. På Quality Hotel Panorama på Eklandagatan slappnar du av med en afterwork-öl eller ett bad i utomhusjacuzzin. Lockar storstadspulsen tar du dig enkelt till fots eller med buss ned till Avenyn och Vasastaden.
Följer du Eklandagatan nedför berget österut hamnar du vid Korsvägen som är en stor knutpunkt för stadens bussar och spårvagnar. Här hittar du också några av Göteborgs stora attraktioner Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Karta

Hör av dig till Fredrik Thulin eller Hampus Berglund för mer information!

Fredrik Thulin

Fredrik Thulin

Göteborg Centrum

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0707-32 84 42

031-389 80 94

fredrik.thulin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad