Mölndalsvägen 89B

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen in i en drömmig lägenhet på Mölndalsvägen 89B!
  • Lägenheten har genomgående ljusa toner i en bra förening i ett expansivt område.
  • Balkongen är en given plats under sommarhalvåret och blir en härlig förlängning av lägenheten.
  • ljuvlig inglassad balkong med härligt västerläge.
  • Trivsamt och ljust boende med härlig sovalkov och bra förvaring i stor skjutdörrsgarderob i hallen.

Mölndalsvägen 89B , Almedal/Johanneberg , Göteborg

Toppmodern bostad med högt läge och öppen planlösning. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med modern känsla, smarta lösningar och inglasad balkong. I närområdet finner du mataffärer, gym, härliga grönområden och du bor även ett fåtal hållplatser från Göteborgs centralaste delar. Välkommen att boka dig för visning!

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 258 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21703
Byggår:
2017-2018

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning
Mölndalsvägen 89B

Välkommen till Light Factory Nova och denna nyproducerade topplägenhet! Här bor du i en modern lägenhet med öppen planlösning, ljusa ytskikt och inglasad balkong. Lägenheten är välplanerad med sociala ytor och är belägen högt upp i huset med ett tillhörande förråd som har dörren mittemot bostaden. Bostaden håller hög standard och här bor du med fina materialval, internetanslutning via fiber, hiss och Göteborgs centralaste delar endast ett fåtal hållplatser bort. I närområdet finner du mataffärer, gym, restauranger och härliga grönområden. Lägenhetens kvadratmetrar disponeras enligt följande:

Hall

Den välkomnande och ljusa hallen bjuder in till ypperlig förvaring i en stor skjutdörrsgarderob direkt till vänster och om så önskas finns även plats för ytterligare möblemang i denna hall. Väggarna är genomgående ljust vita i bostaden och på golvet finner du en ljus askparkett. Direkt till höger från hallen finner du bostadens badrum.

Badrum

Lägenheten har ett ljust helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Här finner du WC, handfat med kommod, kombimaskin från Siemens, takdusch, dimbar belysning i tak, en mycket praktisk arbetsbänk och JM:s mycket omtyckta torkställning i rostfritt utförande. Modernt, stilrent och trivsamt!

Kök

Bostadens kvalitativa kök är levererat av Marbodal och innehar alla de egenskaper du behöver för att kunna förbereda en storslagen måltid för dig och dina vänner. Du finner exemplarisk förvaring i flertalet skåp och lådor och köket bjuder på generösa arbetsytor upplysta med en LED-list. Köksinredningen går i ljusa toner och de vita köksluckorna bryts snyggt av mot den grå bänkskivan och det något ljusare kaklet. Kökets vitvaror är från Siemens och förekommer i rostfritt utförande. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, integrerad ugn, integrerad mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys.

Vardagsrum

Bra planerat vardagsrum med direkt anslutning till köket, balkongen och den trivsamma sovalkoven. Här får du plats med soffa inklusive tillhörande möblemang och en trivsam middagsplats för flertalet härliga middagsgäster. Rummet bjuder på ett mycket generöst ljusinsläpp tackvare sitt stora fönsterparti och härifrån tar du dig ut på den mysiga balkongen.

Balkong

Den inglasade balkongen är belägen i västlig riktning med plats för trivsamt möblemang och blir en härlig förlängning av lägenheten större delen av året. Här kan du avnjuta en fika eller en trevlig bok i eftermiddags- eller kvällssolen och under sommarhalvåret är det en given plats med en vän. Balkongens beklädnad i glas består av flertalet skjutdörrar som enkelt går att öppna för att maximera den lyxiga vardagskänslan när solen bjuder till under en stillsam sommardag, ljuvligt!

Sovalkov

Bostadens alkov rymmer enkelt en dubbelsäng och här får du även plats med ett tillhörande sängbord. Här kan du skärma av från resten av lägenheten om så önskas eller så integrerar du denna ljusa lägenhetsdröm in i dina egna. Möjligheterna är många och alkoven är en fin och inbjudande detalj i detta trivsamma hem.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 10, hiss finns

Avgift

2 258 kr I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för digital-TV, bredband och IP-telefoni via Telia. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Andel i föreningen

1,1086%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017-2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk, typ FTX

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Krokslätt 33:8

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd som är placerat mittemot bostaden. Detta är väldigt praktiskt och förrådet kan användas till andra ändamål då tillgängligheten är extremt gynnsam för den boende.

Förening

Namn

Brf Södra Nova

Om föreningen

Brf Södra Nova äger marken till sin del av Krokslätt 33:8 i Göteborg och i föreningen finns 63 bostadsrättslägenheter. Det finns även 3 hyresrättslokaler som preliminärt är ämnade för serviceverksamhet som blir ett positivt tillskott för föreningens ekonomi.. Till föreningen hör adresserna Mölndalsvägen 89 A-E och byggnationen räknas vara helt färdigställd under 2018.

Byggprojektet har genomförts som totalentreprenad av JM AB och byggnaden är under byggnationen försäkrad via entreprenören och vid ibruktagande kommer föreningens hus vara fullvärdesförsäkrat.

Antal lägenheter

63

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till digital-TV, Internet och telefoni via Telia Triple Play (fiberLAN). En digitalbox per lägenhet för TV (basutbud) ingår resterande tjänster tecknas via Telia.

Parkering

Föreningen förfogar över 30 garageplatser som nås med hiss direkt ifrån trapphusen och dessa hyrs separat. Föreningen har dessutom 2 MC-platser i garaget plus 5 extra cykelförråd för uthyrning. I dagsläget är det kö till samtliga garageplatser för bil. Till MC-parkering och till de extra cykelförråden är det för tillfället ingen kölista upprättad i nuläget. I garaget kommer också finnas flera laddstationer för elbilar samt 2 bokningsbara bilpoolsfordon

Ekonomi

Föreningen har en genomtänkt ekonomisk plan och har en god ekonomisk situation om man jämför med andra nyproduktionsprojekt. Föreningen har tre stycken lokaler på markplan till uthyrning som preliminärt är ämnade för serviceverksamhet. Dessa lokaler kommer bidra med positiva intäkter till föreningens kassa likväl föreningens parkerinsplatser.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

I föreningen finns gemensam lounge med sköna sittplatser och trådlöst internet, cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd. Föreningen har ingen gemensam tvättstuga då varje lägenhet har sin egen tvättutrustning.

Viktiga dokument

Om området

Almedal/Johanneberg

I stadsdelen Krokslätt ligger gröna Almedal. Här bor du i rofylld avskildhet från innerstadens brus. Samtidigt är det bara tre minuter bort till Korsvägen och Liseberg.
I Almedal finns lummiga grönområden och en bebyggelse som till största delen är från 1940-talet. I området finns närhet till flera lunchrestauranger, mataffärer och banker. För att träna behöver du inte gå långt - Nordic Wellness har gym, personlig tränare och gruppträning och på Fitness24Seven tränar du vilken tid på dygnet du vill.
Vid Mölndalsån ligger de röda gamla tegelbyggnaderna kvar efter Lyckholms bryggerier. Idag huserar Oceanbryggeriet där med ett skummande utbud av säsongs- och specialöl. De levererar profilöl till flera restauranger i Göteborg och välkomnar besök av ölfantaster i sitt hantverksbryggeri.
Från Almedal har du nära till allt i centrala Göteborg. Korsvägen som är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken ligger på kort promenadavstånd. Här kan du även hoppa på flygbussen som på 20 minuter tar dig till Landvetter. Vid Korsvägen tar också Göteborgs stora evenemangsstråk vid med attraktioner som Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och Filmstaden Bergakungen. Där finns också, inte att förglömma Scandinavium och Ullevi som året runt bjuder på artisteri av världsklass inom både idrott och musik. Bra shopping hittar du närmast på Avenyn som också vimlar av restauranger, pubar och klubbar.
Till city går eller cyklar du lätt. Annars går spårvagn 4 och 2 med täta turer. För dig som pendlar finns tågstation på Mölndals Bro och med bil tar du dig enkelt ut till de stora lederna som E6, E20 och RV40.

Karta

Hör av dig till Hampus Berglund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte