Nordostpassagen 9

Bilder

  • Såld!

Nordostpassagen 9 , Linnéstaden , Göteborg

Välkommen till Nordostpassagen och denna välplanerade tvåa i stabil förening! Stor balkong med fantastisk utsikt och helkaklat badrum ingen insyn är några av de fördelar som detta boende besitter! Nordostpassagen ligger precis intill Linnégatan och dess restaurangliv.

52 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 551 kr inkl värme, VA, kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
52 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1969
Driftskostnad:
441 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

52 kvm

Rumsbeskrivning

Lägenheten på Nordostpassagen 9 kan bli din egna lugna oas i omtyckta Linnéstaden. Med en stor balkong högt upp i huset, insynsskyddat! Magisk utsikt och med smarta planerade kvadratmetrar gör det här till en lägenhet att trivas i. Nära Slottsskogen för lummiga promenader eller varför inte strosa ner på Göteborgs andra paradgata, Linnégatan, och besöka någon av dess alla restauranger. Mycket stabil och solid förening.

Välkommen in!

Hall
Du kommer in till en ljus och välkomnande hall. Vid ytterdörren finns det plats för skoställ och avhängning. I hallen finns det även två inbyggda garderober som rymmer det mesta. Väggarna är vita och golvet är en fin ekparkett som ger ett ljust intryck! Från hallen nås badrummet, köket samt vardagsrummet.

Badrum
Renoverat helkaklat badrum med WC, duschhörna, handdukstork samt handfat. På väggarna sitter vitt kakel och på golvet ligger det svart klinker, modernt! Självklart finns här även en tvättmaskin.

Kök
Köket är praktiskt och bra planerat med plats för ett mindre matbord. Helrenoverat 2015. Det har många bra arbetsytor och förvaringsutrymmen i skåp och hyllor. Köksinredningen går i vitt och vackert ljust kakel. Väggarna är ljusa. Maskinparken består av spis, spisfläkt, diskmaskin samt kyl & frys. Otroligt ljusinsläpp från det stora fönstret. På golvet ligger ett ljust laminatgolv.

Vardagsrum
Ett härligt vardagsrum med ljusinsläpp från stora fönsterpartier som skapar en luftig känsla i rummet. Vardagsrummet är lätt möblerat och kan utan problem rymma både soffgrupp och matsalsbord. Väggarna går i ljusa färger och på golvet ligger det ekparkett. Från vardagsrummet når du sovrummet och balkongen.

Balkong
Från vardagsrummet nås en lugn och rymlig balkong i som badar i morgonsol, njut av en riktig deluxe frukost, och här som resten av rummen får man en absolut känsla av att man är mycket högt upp. När föreningen gjorde om balkongerna byggde de ut den fyra decimeter så det finns gott om plats för både stol och bord, nuvarande ägare har gjort en smart platsbyggd soffa för att kunna maximera umgänget.

Sovrum
Här får du ett rymligt och ljust sovrum i ett rofyllt läge utan insyn. Här ryms en dubbelsäng med tillhörande sängbord. Gott om plats för garderober. Väggarna är målade i vitt och en sober ljusgråfärg bryter av bakom sängen, även här pryds rummet av ekparkett.

Välkommen att trivas!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 6, hiss finns

Avgift

2 551 kr inkl värme, VA, kabel-TV

Driftskostnad

5 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 800 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,35121%

Andel av årsavgiften

0,39652%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1969

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 januari 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 125 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Olivedal 5:28, 5:29

Förening

Namn

Brf Nordostpassagen i Göteborg

Om föreningen

Föreningens omfattning
Föreningen består av Vegastadens två översta fastigheter mot Oscar Fredriks Kyrkogata, med adresserna Nordostpassagen 9-19 och 23-31. Föreningen består av 236 lägenheter och 6 lokaler.

Lägenheterna ska användas som permanentbostad.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

234

Antal hyresrätter

27

Antal lokaler i föreningen

8

TV och Bredband

På FiberLAN anslutningen blir hastigheten 100/100 Mbit/s på FiberKOAX blir hastigheten 100/10 Mbit/s. Alla som vill ta del av erbjudandet kontaktar Com Hem.

(information hämtad från föreningens hemsida)

Parkering

Föreningens disponerar ��ver 218 garageplatser (både bil och MC) som hyrs ut till medlemmar (interna), hyresgäster och externa. I dagsläget finns ingen kö till de interna platserna.

Nordostpassagen 9 är berättigad till boendeparkering inom område "M"

Renoveringar

OVK genomförd februari/mars 2017.
Under december 2016 har isblockerare och värmeslingor installerats på tak och burspråkstak för att förhindra istappsbildning.
Under 2017 kommer en översyn av värme och ventilation göras enligt underhållsplan.
Under 2016 och början av 2017 färdigställdes en omfattande relining.
Porttelefon

Ekonomi

Inga förändringar planerade (2018--08-02).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1113 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Övrigt

Cykelförråd finns i anslutning till varje trapphus.
Till varje lägenhet finns ett förråd.
Föreningen har en gästlägenhet som kan bokas av medlemmar.
I föreningen finns fullutrustade tvättstugor som bokas via aptussystem (webb eller app).

Om området

Linnéstaden

Vackra Linnéstaden med sina rikt utsmyckade sekelskifteshus ligger centralt belägen inramad av Haga, Masthugget och Slottsskogen.
I det myllrande folklivet vid torgstånden, trottoarserveringarna och kaffeshopparna vilar en avspänd atmosfär, trots en stadig puls från storstaden. Längs lummiga Linnégatan som drar fram från Järntorget till Linnéplatsen vid Slottsskogens rand, hittar du det mesta man kan behöva. Apotek, mataffärer, systembolag, restauranger, blommor, inredning, mode…
I en vacker gammal skolbyggnad i rött tegel ligger den ideellt drivna biografen Hagabion som visar filmer från hela världen. Med bar och restaurang har den också sommartid en av Linnégatans mest inbjudande uteserveringar. För dig som uppskattar det personliga och lite udda finns också trendiga Långgatorna. I en miljö där gammalt möter nytt väntar shopping, matupplevelser och barrundor. Här ligger också den fina gamla Saluhallen Briggen med delikatessdiskar och små intima lunchrestauranger.
Soliga dagar hägrar Slottsskogen i söder som älskas av göteborgarna för sina sköna park- och skogsområden och djurhagar. Här finns kaféer och restauranger och det anordnas också populära event med både sport och musik. Inte långt bort har du också Botaniska Trädgården som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16.000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer. Till trädgården gränsar naturreservatet Änggårdsbergen som bjuder på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i.
I området har du närhet till flera vårdmottagningar, förskolor och skolor. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Järntorget är knutpunkt för flera buss- och spårvagnlinjer och hållplatser finns också vid Prinsgatan, Olivedalsgatan, Linnéplatsen och Masthuggstorget.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Greksson Import AB
220 m
Droppens Livs AB
260 m
Köpcentrum & Gallerior
Affärshuset Kompassen AB
1,7 km
Kompassen
1,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Göteborgs Kommun
70 m
Förskolan Nordostpassagen 17
90 m
Kollektivtrafik
Göteborgs Spårvägar AB
2,5 km
Grundskolor
Svensk-ryska skolan
10 m
Göteborgs Kommun
70 m
Gymnasium
Framtidsgymnasiet i Göteborg AB
420 m
Göteborgs Konstskola AB
460 m
Universitet & Högskolor
Havsmiljöinstitutet
710 m
JMG Institutionen för journalistik och masskommunikation
770 m
Banker
SEB
240 m
Handelsbanken Första Långgatan
390 m
Golfbanor & Golfklubbar
Fga Golf Academy AB
570 m
Delsjö Golfklubb
4,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Masthuggshallen Idrottshall
280 m
Göteborgs Judoklubb
490 m
Simhallar & Utomhusbad
We Group AB
1,6 km
Frölundaborgs Ishall
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Hör av dig till Jonas Johansson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte