Mölndalsvägen 87B

Bilder

  • Såld!

Mölndalsvägen 87B , Fredriksdal/Johanneberg , Göteborg

Toppmodern bostad med högt läge och öppen planlösning. Här bor du i en nyproducerad lägenhet med modern känsla, smarta lösningar och inglasad balkong. I närområdet finner du mataffärer, gym, härliga grönområden och du bor även ett fåtal hållplatser från Göteborgs centralaste delar. Välkommen att boka dig för visning!

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 084 kr I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV. Bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play mot en avgift. Kostnad för varmvatten tillkommer månadsvis och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61606
Byggår:
2018
Driftskostnad:
225 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning
Mölndalsvägen 87B

Välkommen till Light Factory och denna nyproducerade topplägenhet! Här bor du i en modern lägenhet med öppen planlösning och en rå industrikänsla. Lägenheten är välplanerad med sociala ytor och är belägen högt upp i huset med ett tillhörande förråd på samma våningsplan som bostaden. Gemensamt för de boende, som extra vardagslyx, är den härliga takterrassen i klockrent solläge som är belägen på våning tio. Lägenheten håller hög standard och här bor du med fiber, hiss och Göteborgs centralaste delar endast ett fåtal hållplatser bort. I närområdet finner du mataffärer, gym, restauranger och härliga grönområden. Välkommen till denna topplägenhet och till Light Factory!

Hall

I den välkomnande hallen finner du bra avhängning och förvaring i form av en skjutdörrsgarderob med spegel. Väggarna är målade ljusa och golvet pryds av askgrå ekparkett. Direkt till höger från hallen finner ni lägenhetens badrum.

Badrum

Lägenhetens badrum är helkaklat och i taket finner du dimbara spotlights. I badrummet finns även WC, handfat med kommod, handdukshängare och dusch.

Kök

Lägenhetens kök består av kombinerad kyl/frys, integrerad spishäll, integrerad diskmaskin och micro. Köksinredningen är toppmodern och här finner du bra arbetsytor samt ypperlig förvaring i många skåp. Ovanför bänkskivan i svart laminat finner du ett stänkskydd i mattsvart laminat. Mellan kök och allrumsyta är det en öppen planlösningen vilket bidrar till en social och trivsam miljö. Bakom köksstommen finner du en ljusgrå fondvägg och resterande väggar är målade vita.

Vardagsrum

Bra planerat vardagsrum med direkt anslutning till köket. Här får du plats med soffmöblemang och middagsplats genom en smart lösningen vid bostadens djupa fönsternisch som kan användas som extra sittyta. Allrummet har även praktiskt delats av mot köket för plats för en säng.

Sovalkov

Bostadens alkov rymmer enkelt en dubbelsäng och här får du även plats med ett tillhörande sängbord. Här kan du skärma av från resten av lägenheten om så önskas eller så integrerar du denna ljusa lägenhetsdröm in i dina egna. Möjligheterna är många och alkoven är en fin och inbjudande detalj i detta trivsamma hem.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 10, hiss finns

Avgift

2 084 kr I avgiften ingår värme, kallvatten, digital-TV. Bredband och IP-telefoni via Telia Triple Play mot en avgift. Kostnad för varmvatten tillkommer månadsvis och debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning.

Driftskostnad

2 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 200 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.

Andel i föreningen

1,1155%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 juni 2018
Energiprestanda: 65 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Krokslätt 33:8

Förening

Namn

Brf Nyx

Om föreningen

Nyx är en bostadsrättsförening och består av ett bostadshus i 10 våningar inklusive källare och garage. I föreningen finns 80 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt och det finns även 1 hyresrättslokal.

För mer information besök gärna föreningens hemsida: www.brfnyx.se

Information som är av vikt för dig som köpare bör du kontrollera.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till digital-TV. Internet och IP-telefoni tecknas via Telia Triple Play (fiber-LAN).

Parkering

Föreningen innehar 26 garageplatser, dessa hyrs ut till föreningens medlemmar och föreningen har även 2 MC-platser.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

På tionde våningen kan du kunna avnjuta bästa solläge på föreningens gemensamma takterrass. Du har tillgång till en trevlig tvättlounge där du finner fyra tvättmaskiner, två torktumlare och torkskåp. Föreningen har även ett par andra gemensamma utrymmen så som cykelrum och barnvagnsrum.

Till varje lägenhet hör ett förråd på samma våningsplan.

Om området

Fredriksdal/Johanneberg

Fredriksdal är en trevlig stadsdel som har mycket att erbjuda. Här finns variation av restauranger, naturområden och livsmedelsbutiker. Bland annat har du både Willys och Ica-Maxi inom promenadavstånd.
Fredriksdal är ett spännande och expansivt område där det händer mycket. I Fredriksdal är det i dagsläget mest bebyggt med flerfamiljshus från 50-talet samt även villor i området som gränsar till Krokslätt och Johanneberg. Men på senare tid har det även planerats för nyproduktionsprojekt allt eftersom Göteborg och efterfrågan på bostäder växer.
Inte långt från Fredriksdal finner du Krokslätt och Salfjällets naturreservat. Här kan du promenera på någon av de många stigarna eller motionera i el-elljusspåret som nås direkt från Krokslätts idrottsplats.
Tack vare närheten till Johanneberg och Chalmers är även Fredriksdal ett utmärk bostadsområde för studenten.
Från Fredriksdal tar du dig snabbt in till centrum med både spårvagn 2 och 4 från hållplats Elisedal. Även bussarna 19/761/771 går förbi närliggande hållplatser som Lana och Sörgårdsskolan. Dessutom har Göteborgs stad byggt ut sina gång- och cykel som tar dig smidigt både in till centrum och Mölndal.

Karta

Hör av dig till Hampus Berglund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad