Södra vägen 69

Bilder

  • Såld!

Södra vägen 69 , Johanneberg / Korsvägen , Göteborg

Vad sägs om en genomgångstrea i två plan, högst upp i huset (hiss finns) vid Korsvägen? Vad sägs om möjligheten att kunna utforma din egna takterrass? Välkommen till dessa cirka 90 unika kvadratmetrar i mycket omtyckt förening med låg belåning och låga månadsavgifter. Detta ljusa boende som har fri utsikt bort mot Liseberg är renoverat och håller en genomgående god standard. Då nuvarande ägare köpte loss ytan ovanför skapades denna unika tvåvåningslägenhet förberedd för en riktigt härlig takterrass med eftermiddags-/kvällssol. Med läget på Södra vägen har du dessutom nära till cityshopping, restaurangstråk samt all kommunikation på Korsvägen. Det finns både boendeparkering samt lediga garageplatser på någon minuts gångavstånd. Hjärtligt välkommen på visning!

89 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 876 kr inkl bredband, värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
89 kvm
Våning:
5 & 6, hiss finns
Byggår:
1932

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

89 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 & 6 av 6, hiss finns

Avgift

3 876 kr inkl bredband, värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Kommentar

Då ägaren ej bott i lägenheten det sista kan relevanta faktiska kostnader uppges. Fråga mäklaren för en uppskattning för din situation.

Andel i föreningen

3,34994%

Andel av årsavgiften

4,68301%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1932

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 oktober 2008
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Johanneberg 14:4

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd nära utgången till "andra våning".

Förening

Namn

Brf Cederborgen

Om föreningen

Brf Cederborgen äger fastigheten Johanneberg 14:4 sedan 2006. Föreningen består av 25 bostadsrättslägenheter samt 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har god ekonomi med en låg belåningsgrad samt låga månadsavgifter. Inga avgiftsförändringar är beslutade om (2017-11-23). Föreningen har inte heller några stora renoveringar planerade den närmsta tiden. De tre lokalerna ger en stabil inkomst till föreningen. År 2013 sålde man vindsutrymme vilket gav en betydande inkomst Ekonomisk förvaltning sköts av Riksbyggen fram till årsskiftet, därefter tar Bredablick förvaltning över.

Tv och bredband
ComHems basutbud för TV samt bredband ingår i avgiften.

Övrigt
Föreningen äger marken och påverkas därmed inte av tomträttskostnader.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

25

Antal lokaler i föreningen

3

TV och Bredband

ComHems basutbud för TV samt bredband ingår i avgiften.

Parkering

Boendeparkering finns i området. Dessutom finns ett garage som förvaltas av Göteborgs stad på Södra vägen 70.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Johanneberg / Korsvägen

I lugna och gröna Johanneberg bor du i centrala Göteborgs södra del. Härifrån har du Avenyn, Vasastaden och Södra vägen med nöjen, kultur och shopping inom bekvämt räckhåll.
Strax söder om Avenyn och Götaplatsen syns Nedre Johannebergs tegelbebyggelse i tjugotalsklassicistisk stil. Härifrån visar Viktor Rydbergsgatan vägen uppför branten till Övre Johanneberg. Häruppe hittar du Göteborgs första och mest utpräglade område i funktionalistisk stil med så kallade funkishus som blev moderna på 1930-talet. Många Johannebergsbor njuter av ljuset och den sköna utsikten över staden mot både norr och sydöst.
Johanneberg är en trivsam och populär stadsdel att bo i med härliga grönområden som Näckrosdammen, Carlanderska parken och Johannebergs kyrkopark. Du har bekväm närhet till mataffärer, apotek, vårdcentral och förskolor. Vid Mossens Idrottsplats med fotbollsplan och motionsslinga finns Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Vill du äta ute finns det i området en hel del kvarterskrogar, caféer och inte minst berömda restaurangen Thörnströms med vinkällare och workshops. På Quality Hotel Panorama på Eklandagatan slappnar du av med en afterwork-öl eller ett bad i utomhusjacuzzin. Lockar storstadspulsen tar du dig enkelt till fots eller med buss ned till Avenyn och Vasastaden.
Följer du Eklandagatan nedför berget österut hamnar du vid Korsvägen som är en stor knutpunkt för stadens bussar och spårvagnar. Här hittar du också några av Göteborgs stora attraktioner Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Parkering

Boendeparkering finns i området. Dessutom finns ett garage med lediga platser (2017-11-23) som förvaltas av Göteborgs stads P-bolag på Södra vägen 70.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad