Bohusgatan 14

Bilder

  • Såld!

Bohusgatan 14 , Lorensberg / Heden , Göteborg

Välkommen till denna ljusa och välplanerade tvåa med inglasad söderbalkong. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum i kombination med stora fönsterpartier och fri utsikt skapar ett hem att verkligen trivas i. Bostaden erbjuder också ett fräscht badrum (renoverat 2012) och goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare. Här bor du i ett lugnt men mycket centralt läge med gångavstånd till Avenyn och stadspulsen. Föreningen är mycket välskött och trivsam med flertalet gemensamhetslokaler, såsom bastu och gym. Varmt välkommen på visning!

63,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 679 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
166
Byggår:
1988
Driftskostnad:
366 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

63,5 kvm

Rumsbeskrivning
Bohusgatan 14

Via en välkomnande grind kommer du in till brf Beryllens vackra innergård. Detta är en mycket välskött förening som har egen boulebana, bastu, gym, gästlägenhet samt gemensamhetslokal. Gå in i port nr 14 och ta hissen upp till andra våning. Här väntar en fräscht renoverad tvåa som har ett rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägenheten har genomgående parkettgolv samt vita väggar. Det är bara att flytta in!

Hall

Rymlig hall med en naturlig plats för avhängning av ytterplagg direkt till höger. Här finns både en garderob samt en klädkammare. Från hallen nås samtliga av bostadens rum.

Vardagsrum

Ljust och lättmöblerat vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-möblemang samt matsalsgrupp. Här ligger originalparkett på golvet och väggarna är vita. Planlösningen mot köket är halvöppen och från stora fönsterpartier i båda rum ges ett rikligt ljusinsläpp. Här ges en fri utsikt och ingen insyn. Fina fönsterbräden i marmor.

Kök

Mycket fräscht kök i vit färgskala. Maskinparken från Electrolux består av spishäll, fläkt, ugn, kyl/frys och diskmaskin. Alla vitvaror är från 2011. Här finns också gott om förvaringsmöjligheter. Ett stort valv öppnar upp mot vardagsrummet vilket skapar en social planlösning. I köket finns en naturlig plats för matbord där minst 4 personer får plats att sitta. Här kan man blicka ut mot utsikten över Lisebergstornet. Ett fönster mot den inglasade balkongen bidrar till mer ljus och luftighet.

Sovrum

Sovrum i bra storlek för att få plats med den stora dubbelsängen med tillhörande sängbord. Här kan du förvara kläder och lakan i tre garderober. Från sovrummet nås den inglasade balkongen som inger känslan av ett extra rum.

Inglasad balkong

Rymlig inglasad balkong i bästa söderläge mot Bohusgatan. Här bjuds på en vid utsikt mot Ullevi, Lisebergstornet och Heden. Möblera balkongen med soffa och bord.

Badrum

Ett mycket fräscht badrum, renoverat 2012. På golvet ligger mörk klinkers och på väggarna sitter stora vita kakelplattor. Här finns vägghängd wc, handfat med kommod, dusch med glasdörrar och härlig takdusch. Bekvämt nog finns två handdukstorkar och golvvärme.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 5, hiss finns

Avgift

3 679 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

4 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 400 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,367%

Andel av årsavgiften

0,37%

Reparationsfond

724 kr

Tillträde

enl överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1988

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 januari 2009
Energiprestanda: 74 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Heden 39:15

Övrigt

TV/Internet
Grundutbud för kabel-TV ingår i avgiften levereras av ComHem. Internettjänster köps till av respektive medlem.

Parkering
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser i ett garage, till dessa är det separat kö. I närområdet tillämpas boendeparkering. För prisinfo & områdessträckning besök www.goteborg.se. I området finns dessutom garage att hyra p-plats i. Fråga mäklaren för mer information.

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm (säljarens information).

Gemensamhetsanläggningar
I föreningen finns tillgång till den gemensamma innergården med bland annat boulebana. Det finns även gym, bastu, föreningslokal, gästlägenhet och fyra tvättstugor.

Förening

Namn

Brf Beryllen

Om föreningen

Brf Beryllen
Föreningen äger fastigheten Heden 39:15 med adresserna Bohusgatan 6-26 och Västgötagatan 4. I föreningen finns 240 bostadsrättslägenheter. Förutom lägenheterna finns två stycken lokaler, ett kontor och ett garage med 111 platser, 4 motorcykelplatser.

Lägenhetsfördelning:
- 3 st 1 rum och kök
- 99 st 2 rum och kök
- 89 st 3 rum och kök
- 37 st 4 rum och kök
- 12 st 5 rum och kök

Gemensamhetsanläggningar
I föreningen finns även en gästlägenhet med fyra sängar samt en föreningslokal med plats för upp till 25 personer som hyrs ut till föreningens medlemmar. Dessutom finns motionsrum, dusch, bastu, boulebana och en härlig innergård. Bra tvättmöjligheter finns i föreningens fyra tvättstugor. Till garageplatserna är det separat kö.

Tv och Bredband
Com Hem leverar tjänsten för Tv och bredband.

Ekonomi
Brf Beryllen har en stabil och välskött ekonomi och avgifterna har inte förändrats på över tio år. Inte heller i dagsläget planeras någon förändring (kontrollerat 2018-06-08).

Genomfört underhåll
Nytt golv och innertak i källare
Hissarna har moderniserats
Porttelefoner har bytts ut
Trapphusbelysning & gårdsbelysning har bytts till LED-belysning

Planerat underhåll
Statusbesiktning av tak och fasad
För mer information om kommande underhåll, se årsredovisningen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Lorensberg / Heden

Området ligger mitt i centrala Göteborg och här finns all form av service som vår vackra stad har att erbjuda. Bara en kort promenad bort ligger Avenyn, Göteborgs paradgata, med ett stort utbud av restauranger, nattklubbar, affärer, banker, bibliotek etc. Här finns även den stora idrottsanläggningen Heden, nya och gamla Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Världskulturmuseet och andra välkända platser som sätter Göteborg på kartan.

Kommunikation

Här finns det mycket goda kommunikationer då Heden och Korsvägen utgör knytpunkten för många bussar och spårvagnar.

Närservice

I området finns ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och skolor. Bland annat ligger ICA Fokus, Katrinelundsgymnasiet och Göteborgs universitet i närheten. Ett stenkast bort har du det populära köpcentrat Nordstan med sina 200 butiker och restauranger som är Skandinaviens största.

Karta

Hör av dig till Julia Evegård för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad