Gibraltargatan 66

Bilder

  • Såld!
  • Balkongutsikt över Johannebergs villastad
  • Rejält vardagsrum
  • Stylisten har gjort sitt
  • Helt insynsskyddat
  • Lite målarfärg kan behövas men se utsikten!

Gibraltargatan 66 , Johanneberg , Göteborg

Tänk att ha en genomgångstrea högst upp i huset med balkong och vidsträckt utsikt. Tänk att du själv gjort iordning lägenheten för att passa precis dig. Bladguldskakel i badrum? Platsbyggd chokladfontän i sovrummet? Allt är möjligt! Välkommen till denna lite kärlekskranka trea i (snart) skuldfri förening med avgiftssänkning på gång. Med denna adress tar du dig med enkelhet in till citypulsen på Götaplatsen men har också trevliga gångstråk i området. Detta är en hyresrätt som upplåts av bostadsrättsföreningen.

76 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 058 kr inkl bredband, värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
22
Byggår:
1939

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Avgift

4 058 kr inkl bredband, värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Kommentar

Då ingen bor i lägenheten för tillfället kan faktiska driftskostnader ej redovisas. Fråga mäklaren vad som är rimligt.

Andel i föreningen

7,67%

Andel av årsavgiften

6,26%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1939

Fastighetsbeteckning

Johanneberg 47:11

Övrigt

Till lägenheten hör två förråd. I föreningen finns gemensam tvättstuga. Observera att bredband ingår i avgiften.

Förening

Namn

BRF Berglärkan 11

Om föreningen

Föreningen förvärvade fastigheten Johanneberg 47:11 år 2004 och upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt.

Föreningen har en mycket god ekonomi och äger sin fastighet. Föreningen är förmodligen inom kort helt skuldfri. Beslut har tagits att föreningens ekonomi ser så stark ut att man kommer göra en avgiftssänkning. Man diskuterar en sänkning om ca 5-10%. År 2010 genomgick byggnaden en omfattande renovering då man bl.a. bytte avloppstammar samt renoverade de flesta badrummen. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC.

Föreningen tittar på möjligheterna att göra om piskvinden till en terrass.

För mer information, se föreningens årsredovisning.

Antal lägenheter

20

Antal hyresrätter

1

Om området

Johanneberg

I lugna och gröna Johanneberg bor du i centrala Göteborgs södra del. Härifrån har du Avenyn, Vasastaden och Södra vägen med nöjen, kultur och shopping inom bekvämt räckhåll.
Strax söder om Avenyn och Götaplatsen syns Nedre Johannebergs tegelbebyggelse i tjugotalsklassicistisk stil. Härifrån visar Viktor Rydbergsgatan vägen uppför branten till Övre Johanneberg. Häruppe hittar du Göteborgs första och mest utpräglade område i funktionalistisk stil med så kallade funkishus som blev moderna på 1930-talet. Många Johannebergsbor njuter av ljuset och den sköna utsikten över staden mot både norr och sydöst.
Johanneberg är en trivsam och populär stadsdel att bo i med härliga grönområden som Näckrosdammen, Carlanderska parken och Johannebergs kyrkopark. Du har bekväm närhet till mataffärer, apotek, vårdcentral och förskolor. Vid Mossens Idrottsplats med fotbollsplan och motionsslinga finns Fysiken, ett friskvårdscenter med toppmodern gymanläggning och ett generöst utbud av aktiviteter som klättring, vattenträning, bollsport, yoga och dans.
Vill du äta ute finns det i området en hel del kvarterskrogar, caféer och inte minst berömda restaurangen Thörnströms med vinkällare och workshops. På Quality Hotel Panorama på Eklandagatan slappnar du av med en afterwork-öl eller ett bad i utomhusjacuzzin. Lockar storstadspulsen tar du dig enkelt till fots eller med buss ned till Avenyn och Vasastaden.
Följer du Eklandagatan nedför berget österut hamnar du vid Korsvägen som är en stor knutpunkt för stadens bussar och spårvagnar. Här hittar du också några av Göteborgs stora attraktioner Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte